FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sambata, meci in 3

fcsteaua.ro22.11.2007 21:41

La meciul Romania-Albania, o parte din suporterii de la peluza printre care si membrii grupului Honor et Patria (care incurajeaza Echipa Nationala a Romaniei atat acasa cat si in deplasare) au fost amprentati, amendati si introdusi in bazele de date ale Ministerului Represiunii. Acestia au fost identificati la sfarsitul partidei dupa imbracaminte (geci distinctive, hanorace inscriptionate "Basarabia, Pamant Romanesc", sepci), iar amenzile s-au dat la intamplare, fara sa se stie cine si daca a comis ce infractiune.

Cei mai norocosi au fost acuzati de aprinderea tortelor (de fapt, la stadion au fost fumigene, nu torte) - amenda 5 milioane, iar restul au fost incadrati la "aruncarea obiectelor din PVC" (scaune, probabil) - amenda 15 milioane. La sectia 9 de politie, acestia au fost tratati intr-un mod injositor si loviti fara motiv. Majoritatea celor trasi la raspundere nu sunt vinovati cu absolut nimic, in timp ce o parte pot fi acuzati de teribilul si regretabilul gest al colorarii peluzei cu fum rosu, galben si albastru, gest in urma caruia nu a avut de suferit nimeni dintre cei prezenti pe stadion.

Intreaga actiune a fost o repetitie si in acelasi timp un avertisment pentru ce va urma la derby-ul de sambata. Din foarte multe surse, am primit informatii conform carora de la cele mai inalte nivele ale Jandarmeriei s-a transmis in jos pe scara ierarhica necesitatea urgentarii "legii Dragomir". In concluzie, este nevoie de cat mai multe arestari si dosare penale, stiindu-se ca presa romana, mereu in cautarea senzationalului, va face din nou din tantar armasar si va prezenta ultrasii ca pe niste brute care nu au ce cauta pe stadioane.

Pe langa Steaua si Dinamo, sambata isi va juca partea si Ministerul Represiunii. Cand ziarele vor arunca anateme asupra celor care dau culoare tribunelor, arestati si amendati pe nedrept, incercati sa tineti cont si de aceste lucruri, nu numai de propaganda din mass-media!

greco

st_194722.11.2007 22:07

ai perfecta dreptate greco. membrii grupului Honor et Patria nu au savarsit nici un fel de act huliganic .inadmisibil ceea ce se intampla.LA PUSCARIE/MITICA LA PUSCARIE!

ULTRASZ0R22.11.2007 22:15

Sincer nu le doresc decat moartea si jandarmilor cu creierele spalate si lui Dragomir si redactorilor de pe gsp pro fanatik niste JEGOSI MINCINOSI

costy9022.11.2007 22:51

no comment...mitica esti ca ciobanul....oamenii ca voi ar trebui sa fie la puscarie...nu cei care sunt pedepsiti din cauza abuzurilor in legea ta idioata

cristian8622.11.2007 23:00
Sincer nu le doresc decat moartea si jandarmilor cu creierele spalate si lui Dragomir si redactorilor de pe gsp pro fanatik niste JEGOSI MINCINOSI

nu trebuie sa le doresti moartea. sclavii nu merita nici macar un scuipat. Sunt convins ca spartii vor avea torte si fumigene, pe care le vor introduce prin complicitate cu prietenii lor in uniforma si se vor da zmei sau vor face din nou coregrafii "printate".

Este incredibil in acelasi timp cum o populatie de legume se lasa intoxicata de o presa de 2 lei, avorata si controlata de secu. Este incredibil cat de redusi sunt unii, care dorm pe ei la propriu si la figurat. In mod normal aceasta infierare a ultrasilor ar trebui sa aiba efecte inverse decat cele preconizate, dar paradoxal nu se intampla astfel.

De ce sa vrei libertate de exprimare , cand ai circ si "obecte" goale ?

In plus mai exista si multa nepasare, indiferenta si nesimtire.

Sincer nu cred ca modelul italian al ultraseriilor (care oricum sunt mult mai bine organizate) ar trebui urmat, dar pentru ce au facut aceste animale la derby-ul din toamna trecuta, ar merita transati.

Pentru a se putea face ceva impotriva abuzurilor acestui handicapat - Dragomir , hai sictir - trebuie sa aiba loc o coalizare a ultrasilor, care din pacate nu se poate realiza pe deplin din motive evidente.

Acest spurcat nu va sfarsi de moarte buna.

Este incredibil ce putere au aceste institutii platite din banii nostri, este incredibil ce putere de manipulare are presa, care de fapt ii linge in dos pe cei care conduc tara asta de decenii bune.

NOI ce putere avem ?

BASARABIA PAMANT ROMANESC, BASARABIA PAMANT STRAMOSESC

DESTEAPTA-TE ROMANE !

Astristul22.11.2007 23:43

Incredibil!!!

Cu ce jeguri de oameni trebuie sa impartim Romania asta!

Ar face orice ca legea aia stupida sa fie aprobata mai repede si sa caute repede vinovatii si sa puna stampila "ASA NU". De parca stiu ei ce inseamna sa fii ultras. Au ramas cu ideile alea preconcepute din filme gen "Green Street Hooligans" sau "Football Factory", dar acolo se pune accent pe fenomenul HOOLIGANS, nicidecum pe ce inseamna ULTRAS!

Si la cum compara Dragomir campionatul nostru cu cel din Anglia sau mai stiu eu ce tara din vest.... Mai intai sa fie si la noi nivelul lor de trai si dupa aia mai discutam domnul "Corleone".

La Puscarie, Mitica la puscarie!

:steagcruce:

laurentiu196922.11.2007 23:50

Salut aparitia grupului de mai sus. Cu Basarabia e ok, dar ce facem cu Transnistria? Mai e o problema, mesajul generalului Lascar poate nu e inteles de actuala generatie, totusi, este un personaj controversat, fiind lider al diviziei indoctrinate Horia, Closca si Crisan.

Despre manifestarile din tribune si contramasurile care se iau, doresc sa fac o observatie: am trait vremuri cand la meci se venea cu sticla de bere (vin), se injura, se urla, dar...bataile erau in afara stadionului. Ca fapt divers, cele mai strasnice erau intre galeria lui Dinamo si cea a Craiovei! Stelistii si rapidistii nu prea se implicau in genul asta de activitati. Eu zic sa meditam un pic...e doar un meci de fotbal!

nicu8823.11.2007 01:27

bai cei cu viata lor ,o tirie cainii pe la colturi

dar ei vor legi pentru fotbal

nicu8823.11.2007 01:30

transilvania+Romania+basarabia+bucovina+dobrogea = PAMINT ROMANESC FARA COMUNISM

w3bmaster23.11.2007 02:22

Atat zic Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu ....

Basarabia_e_ros_albastra23.11.2007 06:34

Basarabia - Pamant Romanesc! Nu-i de ajuns cit avem de suferit la Chisinau pentru ca militam pentru realizarea adevarului istoric, se gasesc si in Patria-Mama unii "patrioti" alde Mitica... Doar face parte din PRM? Sa-i fie rusine lui si celor care au facu arestarile! Bravo baietilor de la Honor et Patria!

CaTaLiNsm StElIsTu23.11.2007 08:05

Stiti care e problema...ne-am obijnuit sa vedem in jandarmii,politistii de rand niste adversari,am ajuns sa ii uram mai mult ca si pe suporterii adversarilor,sa vedem in ei niste brute...pe-alocuri nimic mai adevarat,insa dati-mi voie sa va spun ca marea majoritate a lor nu au nici o vina,nu fac altceva decat sa indeplineasca ordinele superiorilor,ordine primite inca dinaintea meciurilor si vi-o spun asta din sursa sigura,iar uneori oridnele vin chiar de foarte sus.Pana la urma urmei si ei sunt oameni ca si noi si nu cred ca i-si doresc chiar atat,pe cat vrem noi sa credem,sa se bata cu noi.din pacate ei cand imbraca acele uniforme devin "marionetele"altora.

G3sTaPo23.11.2007 08:45

A.C.A.B

cristi_mold23.11.2007 08:58

Chiar am ramas masca la acest articol.Incredibil doar in Romania este permis asa ceva.

RaMs3s23.11.2007 09:59

am fost si eu la meci...am stat langa cei de la Honor et Patria ...si pot sa spun ca a fost super marfa cu fumigenele...iar scaune au aruncat cei de sus...care...nu prea au nici o treaba cu fenomenu....oricum....a fost super tare la meci...pacat ca jandarmeria a vrut sa iasa in evidenta

vlad_cj23.11.2007 10:46

Pentru mine Steaua inseamna mai mult decat un club de fotbal. Steaua a fost componenta a familiei mele: a contribuit educativ in toate etapele formarii mele ca om incepand din timpul copilariei, cand m-a "adoptat", continuand a-mi fi ghid al tineretii iar mai apoi fiind treapta de temelie in desprinderea mea in "lume" ca adult responsabil pentru propria familie.

Multumesc Stelei si tuturor celor ce au facut parte din acest club, care au contribuit la formarea mea ca fotbalist si nu numai! Iar cand vine vorba de Steaua, imediat ma gandesc la suporterii ei. Nu exista bucurie mai mare pentru un fotbalist decat sa vada ca a fost apreciat pentru munca pe care a depus-o la clubul sau. Si pentru ca stelistii sunt foarte patimasi aprecierile sunt pe masura... iar aici as vrea sa citez dintr-un slogan pe care, de obicei, suporterii il adresau jucatorilor: "MANDRU DE VOI, MANDRU CA SUNT STELIST"!!!

George Ogararu.

EMOTIONANT!

androsteaua23.11.2007 11:00

asta e Romania europeana!

stelistu8723.11.2007 11:46

Incredibil ce fac asa zisii militieni ,au trecut aproape 19 ani de la evenimentele din '89 si totusi mentalitatea comunista nu s-a schimbat ,si ne mai miram dc cei de afara ne privesc ciudat.

Incearca sa impuna o lege absurda impotriva suporterilor,si acum cauta motive ,vinovati pentru a arata ca suporterii sunt niste huligani,derbedei etc. si de ce suntem numiti asa pentru ca incercam sa facem un spectacol in tribune care da culoare acestui sport,pentru ca fara oameni in tribune ,fotbalul ar fi ca un sport ca oricare altele.Si la aceasta campanie contribuie si presa care ca de obicei ataca suporterii,cand gresesc dar cand jandarmeria si ceilalti asa zisi ,,oameni ai legii'' gresesc nu iau aceeasti atitudine din contra prefera o atitudine ponderata.

Vor sa impuna o lege absurda care insa nu rezolva nimic, nu face alceva decat sa creasca URA noastra a suporterilor impotriva lor si apoi cand vor aparea conflicte mai mare nu se vor gandi cine este vinovatul de fapt vor arunca iar cu vina in ultrasi .

Traim intr-o tara INFECTA asta e adevarul din pacate.

La PUSCARIE ,mITICA la PUSCARIE!!

forzateaua :steag_steaua_ro:

ultras_paul23.11.2007 16:11

bagami-as **** in toate autoritatile din tara asta....bagami-as **** in tot ce tine de jandarmerie de la A la Z de la femeia de serviciu pana la sergenti majori...****-va-n gura de spurcati....jandarmeria nu este din Romania!!!pentru totdeauna basarabia si bucovina va fi pamant romanesc!!!sa fie clar!(am uitat si de insula serpilor):P:P

k_apelini23.11.2007 16:36

Atat zic Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu ....ce sa mai zici?are perfecte dreptate

Tupac Amaru23.11.2007 19:19

In lipsa unui proces al comunismului, oamenii nu inteleg ca istoria se va repeta!

Mai devreme sau mai tarziu vom pierde iar tinuturi stravechi; deja aurul Apusenilor ni-l fura "prietenii americani"; avem un CNCD condus de doi alogeni care nu fac altceva decat sa batjocoreasca Romanismul pe toate caile; Romania este condusa exclusiv de ONG-uri, organizatii cu activitate vadit anticonstitutionala in cea mai mare parte; in fine, avem o clasa politica de cea mai joasa speta, fara nici un fel de exceptie.

Dar romanii sunt linistiti, ca de obicei: isi vand pamanturile si isi cumpara autoturisme germane de lux ca sa circule pe ulitele partial asfaltate ale satelor!

lucvald-190223.11.2007 19:29

maine ..sincer o sa iasa iures..e foarte greu sa-ti reprimi sentimentele intr-un asemenea derby