FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Incredibil !!!! Toate tunurile pe Steaua !!

I.N.Money14.04.2005 15:16

Nu imi vine sa cred c minte pot avea unii...am citit azi in gazeta k Steaua risca sa fie amendata pt strigari cu lozinci rasiale....si observ k si conducerea rapidului a depus plangere...INCREDIBIL...dak eu imi amintesc bine,Gabi Safta chiar a rugat suporterii sa nu s injure intre ei..imediat galeria giulesteana a inceput sa injure Steaua....cu Dinamo am primit amenda k au aruncat aia cu tortze in teren...c urmeaza???..insa dusmanii sa nu uite banneru` d la peluza a 2 care p care scria..11 EROI...MITUL NR 22!!....Steaua REPREZINTA Romania...amendati Steaua...amendati Romania...rusine

interbelic14.04.2005 15:35

in orice tara civilizata, ceea ce a facut crainicul vostru inainte, in timpul si dupa meci ar fi intrat sub incidenta codului penal.

Ce parere aveti despre melodia difuzata in pauza? Credeti ca un crainic oficial are voie sa fie ironic la adresa suporterilor si echipei adverse?

Manifestarile lui inseamna pe scurt o rusinoasa manifestare xenofoba si o evidenta instigare la violenta.

Iesirile lui gs reprezinta un pericol mult mai mare decat un banner pe care niste gabori fara creier il confisca la intrarea in stadion pe motiv ca...incita la violenta.

So bored!14.04.2005 19:30

frumos vorbea cineva de campania de defaimare impotriva Stelei.pai nici nu e nevoie,ca reusesc si singuri din cate se vede.

Motanu D14.04.2005 20:05

Cand vine vorba de galeria Rapidui, eu cred ca ar trebui sa-i cenzureze CNA-ul. Numai scandari mizerabile si banere la fel. Jenant.

Cat despre "tziganii" cu tot respectul, dar nu cred ca e o rusine pentru un rrom/tzigan sa-si recunoasca etnia. NU e o RUSIne sa fi tzigan, ungur, roman, etc... Nu suntem xenofobi, iar faptul ca majoritatea suporterilor Rapidului sunt de etnie rroma e un aspect evident.

Rusinos e insa comportamentul lui Safta la adresa lui R. Lucescu.

Cat despre galeria Rapidului, ca sa inchei subiectul, cred ca la ei se referea Ilyes cand declara "Suntem de o prostie rar intalnita "

Virgil14.04.2005 21:08
in orice tara civilizata...

Galeria voastra,suporterii vostri în general,sunt civilizati?Nu cred.

Atunci tine-ti sfaturile pentru ai vostri si când voi veti fi fara pata,atunci sa vii sa critici.

Dupa ce ca nu mai aveti nici un Dumnezeu,daca ati avut vreodata,ai tupeul sa arati cu degetul pe altii decât pe ai tai?

De fapt nu stiu de ce sunt surprins?

Tupeu tipic de sub Podul Grand.

nic15.04.2005 02:17

Adevarul e Virgil are dreptate. Invatam de la unii stelisti masura si spiritul (auto)critic. Uite, un exemplu este pozitia lor fata de [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Ilie Dumitrescu, Joe Panait, Banel, etc. Au un simt (auto)critic oamenii astia - ceva de speriat. Bravo lor, si sa le dea Domnul sanatate, pace in inima si coerenta in gandire. Hai noroc! :D

kyd15.04.2005 07:31

Si de ce vor toti capul sui safta pentru ca a bagat acea melodie?Era o melodia ca oricare alta,daca nu le-a convenit la rrapidisti nu trebuiau sa asculte.

interbelic15.04.2005 08:52

am incercat si eu. in fine, e clarrr ca nu am ce cauta pe acest forrrum. prrrobabil ca forrrumurile de suporrrterrri nu sunt exact locul prrropice pentru schimburrri de idei.

oricum, aruncati o privire pe comentariile lui Gica Chioru' despre atitudinea oficialilor vostri. Exista si oameni respectabili printre voi.

Gica Chioru15.04.2005 09:04

Ca suporter stelist nu respect clubul Rapid. Nu am motive. Stiu istoria acestui club, cunosc foarte bine oamenii care au condus acest club si ii detest pe unii din suporterii lor. Ca la Steaua au jucat milogi, foarte bine. Si acum avem doi in echipa. Dar pe noi nu ne-au condus niciodata tiganii! Noi am avut angajati milogi. Asta ca sa punem lucrurile la punct.

Pe de alta parte, noi suntem curati. Noi nu ascundem nimic. Am spus asta si o voi repeta de cate ori va fi nevoie.

Rapid? Un club criptocomunist, infiintat si condus de comunisti, un club detestat si detestabil de microbistii Romani. Asta e adevarul. Si scutiti-ma de ipocrizii respectabile.

serban2315.04.2005 09:19

eu nu am fost pe stadion ca nu am avut cum, dar am vazut acum atitudinea lui dolha si a echipei la adresa unui intreg stadion.in primul rand nu se adept al ideii cu celalalt obraz, iar in al 2lea rand cand iti bati joc de 20.000 de oameni, meriti sa fii linsat...

dar culmea tupeului si mitocaniei tot ei vin sa faca gat ca avem comportament nesportiv...ma inchin cu sapte maini...extrem de multi prosti pe lumea asta si ironia soartei e ca ei nu-si dau seama...