FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Se cauta mijlocas (ProSport)!

fcsteaua.ro21.11.2007 01:44

SITUATIE Accidentarea suferita de Nicolita la echipa nationala i-a dat peste cap planurile lui Lacatus. Acesta ar putea fi nevoit sa aleaga între Badoi si Croitoru.

Antrenorul ros-albastrilor trebuie sa gaseasca cea mai buna solutie pentru a acoperi posibila lipsa din echipa a lui Banel Nicolita.

Accidentat la nationala, Nicolita este în pericol sa rateze meciul cu Dinamo, fiind primul derby pe care fotbalistul adus de la Poli Timisoara îl poate pierde.

"Totul se va decide vineri, în urma unui RMN. Daca acesta va releva ca este doar o contractura musculara, si nu o leziune, atunci Banel ar putea juca", ne-a declarat managerul Stelei, Adrian Ilie.

In cazul în care Nicolita nu va evolua, cei vizati pentru postul de mijlocas dreapta sunt Marius Croitoru si Valentin Badoi.

Fotbalistul ex-vasluian a evoluat mai des în echipa lui Lacatus în ultimul timp si ar avea un usor avantaj în fata "Lupului" în privinta relatiilor de joc. Cu toate acestea, "Fiara" se gândeste sa-i acorde si lui Badoi o ultima sansa.

Tehnicianul Stelei mizeaza pe faptul ca ex-giulesteanul este mult mai odihnit, iar în cazul titularizarii acestuia, Badoi va da totul pe teren pentru a profita de ocazia primita. Cert e ca Lacatus le-a dezvaluit unor apropiati ca, mai mult ca sigur, nu va forta titularizarea lui Nicolita, si va folosi un fotbalist care nu a jucat prea mult. Badoi are mai putine meciuri decât Croitoru, dar nici acesta nu a fost un titular constant.

In ultima partida sustinuta de echipa secunda a Stelei în compania echipei Rocar, scor 4-1, Croitoru si Badoi au evoluat titulari, primul dintre ei reusind chiar sa marcheze doua goluri.

CaTaLiNsm StElIsTu21.11.2007 03:58

Sincer il prefer pe Croitoru in detrimentul lui Badoi prin simplul fapt ca Croitoru e mai tehnic si sincer eu vad un fotbalist bun in el,doar ca trebuie lucrat mai mult cu el.E printre putinii de la Steaua care stie sa mai faca cate un dribling,dar din pacate cam exagereaza cu acesta uneori si pierde mingea.

Plus ca Badoi joaca mai defensiv iar in conditiile in care si-asa Laca cred ca va juca cu 2mijlocaj la inchidere vom arata ca si o echipa care se apara si mizeaza doar pe contraatac ceea ce nu imi suna prea bine dat fiind forta de atac a dinamovistilor.

Eu daca as fi antrenor as alinia urmatorul 11:Zapata...Nesu,Rada,Goian,Emegara...Cristocea,Ov Petre,Dica,Croitoru...V. Badea si Zaharia(Neaga).

In acest meci nu e loc de"experimente" si ultime sanse;stim cu totii ca Badoi este intr-o mare criza de forma si nu cred ca ne permitem luxul de al"testa"in acest meci pentru a vedea daca e capabil sau nu.

Oricum am increderea ca"Fiara"va lua decizia cea mai buna si ca va aduce toate cele 3puncte in Ghencea.Nu ne mai permitem sa facem nici un pas gresit daca vrem sa mai visam la locul1,asa ca doar victoria ne poate multumi!

Hai Steaua!

axl2321.11.2007 08:53

Doamne iarta-ma dar iti multumesc pentru accidentarea lui Nicolita. Banele, iarta-ma si tu. Stiu ca vrei sa faci bine, dar nu poti.

Sper sa joace Badoi.

cmt-steaua21.11.2007 09:14

Mda....ai dreptate axl .

Eu sper ca jucatorii ( oricare ar juca la derby) sa isi dea sufletul pe teren .

Forza Steaua !!!

Forza nu Becali !!! (<--- nu prea are sens dar imi place cum suna :biggrin: )

andyro21.11.2007 10:43

Banele, eu zic sa nu risti nici in urmatoarele 3 luni. Sau 3 ani. Ca cine stie, poate recidiveaza si pierdem valoare de jucator, sufletul echipei.

DelPiero1021.11.2007 11:11

Se cauta mijlocas....nu doar unul,ci toate posturile de mijlocas...

fcr196921.11.2007 14:31

of doamne de cand asteptam clipa asta...in sfarsit s-a terminat cu atletismul :))) sa intre badoi si sa nu mai cedeze locul de titular.Banel are valoare doar de rezerva la Staeau.Victorie Steaua cu 2-1 !!

grizzly21.11.2007 15:00

se cauta mijlocas? avem bre! cred ca postul de mijlocas dreapta e cel mai bine acoperit. sa-i dea lui badoi o "ultima" sansa? pai cate naiba sanse a avut pana acuma?

yo_marius21.11.2007 15:24
of doamne de cand asteptam clipa asta...in sfarsit s-a terminat cu atletismul :))) sa intre badoi si sa nu mai cedeze locul de titular.

pacat de tine.....sincer imi pare rau ca nu ai urmarit meciurile Stelei in care a "intrat" Badoi si a jucat "senzational de extraordinar".....

sa-i dea lui badoi o "ultima" sansa? pai cate naiba sanse a avut pana acuma?

exact.....omu' e intr-o cadere mai mult decat evidenta si cred ca asta e ireversibila,fiind datorata varstei (ca si P. Marin de altfel)

P.S. cel mai bine,in conditiile date,ar fi sa avem un "mijloc" de genul: Croitoru,lovinel si ovidel si pe stanga Cristocea...altfel nu prea vad...sau poate cu Golanski in locul lui Croitoru...

AndreyCor21.11.2007 18:28

sincer ma bucur pentru accidentarea lui Nicolita pentru ca e o sansa ca atat Croitoru cat si badoi sa dem ca sunt m

ai buni decat mercenaru ala de Banel.....eu cred ca au cel putin 3 clase peste Nicolita.

danimarcu21.11.2007 18:55

pentru Banel:esti baiat bun,sper sa-ti revii cat mai repede si sa joci cateva luni la Steaua 2!

Eu l-as prefera pe Badoi,e cu 2 clase peste impiedecatul de Croitoru...

Badoi nu a jucat mai deloc,iar cand a jucat nu a convins,dar cine a convins la Steaua sezonul asta?Decat Croitoru, care se dribleaza mai mult pe el,il prefer pe Badoi...

Sper sa nu ne facem de ras,indiferent cine va intra in primul 11!

w3bmaster22.11.2007 02:34

Cineva zicea mai sus se cauta mijlocasi pe toate posturile ca intr-o celebra reclama true True alceva din pacate nu mai e de zis :(

androsteaua22.11.2007 18:42

sper sa fie bine si sa castigam

androsteaua22.11.2007 18:47
sincer ma bucur pentru accidentarea lui Nicolita pentru ca e o sansa ca atat Croitoru cat si badoi sa dem ca sunt m

ai buni decat mercenaru ala de Banel.....eu cred ca au cel putin 3 clase peste Nicolita.

poate ca nu mai joaca Banel bine insa ar trebui sa te gandesti ca el alearga pentru echipa si macar inceark chiar dak nu iese in mare masura! poate nu stie mult fotbal insa se vede ca se daruieste pentru Steaua! nu arunca niste cuvinte aiurea! mercenar este Becali care da vina pe jucatori si tu crezi ca ei sunt vinovati!! ce vina are mah badoi si zaharia ca au venit la Steaua? tu in locul lor ai refuza? asta e valoarea lor ...

mercenar e ala care i-a adus la Steaua--adik Becali mah baiatule!

kozmyn_ksa22.11.2007 19:57

Croitoru....... Badoi e praf.... ala e rrapidist pana la moarte...... nush ce l-a adus pe el.....La petreceri ale rrapidului..... Badoi injura cel mai mult Echipa Steaua......Croitoru ... cel mai tehnic de la Steaua....

INDIFERENT DE REZULTAT Dinamo ESTE DE rahat

FORZA Steaua.....

SzabiStelistu23.11.2007 06:49

Croitoru dribleaza prea mult ,si pierde mingea prea usor......Badoi intra foarte greu in ritmul de joc,adica nici nu intra ca nu a jucat prea mult....si de acea spun ca Banel ii mai bun ca Croitoru,si Badoi.....are viteza....centrari bune....rateaza multe faze asta e greseala lui......ma rog nu-i nimeni perfect! :steag_steaua_ro:

poate ca nu mai joaca Banel bine insa ar trebui sa te gandesti ca el alearga pentru echipa si macar inceark chiar dak nu iese in mare masura! poate nu stie mult fotbal insa se vede ca se daruieste pentru Steaua! nu arunca niste cuvinte aiurea! mercenar este Becali care da vina pe jucatori si tu crezi ca ei sunt vinovati!! ce vina are mah badoi si zaharia ca au venit la Steaua? tu in locul lor ai refuza? asta e valoarea lor ...

mercenar e ala care i-a adus la Steaua--adik Becali mah baiatule!

sunt perfect de acord cu tine!

laurentiu196925.11.2007 10:22

Nu vedeti ca jucam mai bine fara Banel! El trebuie sa mearga la echipa a doua, sa invete sa preia, sa puna latul in fata portii, sa se uite cand centreaza...sa gandeasca pe teren!

Doar cu daruire si respectarea indicatiilor antrenorului nu se poate evolua eficient la nivelul acesta.

tiger2125.11.2007 16:15

Ati uitat de Elton. Am avut promisiunea ca va fi adus inapoi.Nu mai vorbesc de Thereau.