FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steua - Rapid - loooool trebuie neaparat sa cititi asta

Shogun14.04.2005 11:51

Cred ca oameni mai dezechilibrati psihic ca individul asta sunt greu de gasit...

http://www.expres.ro/comments/showtext.php?id=549301

"ANTIRAPIDISMUL lor deci,e generat de o mulțime de factori frustanți dintre care cel mai mult doare,lipsa lor de istorie, de trecut nobil, de rãdãcini cu adevãrat românești, și nu comunisto-bolșevice, ca ale lor.FRUSRAREA aceasta îi înebunește,îi nevrozeazã pe cei mai labili dintre ei ,de unde și excesele de limbaj xenofob..."

Prea tare ! Va las sa va delectati !

dankressman14.04.2005 14:11

Simpatic FOC!!!!!!

Dar ceva si mai simpatic este protestul AFC Rapid:

"Protest oficial al AFC Rapid la LPF împotriva Stelei

Protest oficial împotriva mojiciilor steliste

[14.04.2005]

Către Liga PROFESIONISTĂ DE FOTBAL

Domnului preşedinte Dumitru Dragomir

AFC Rapid Bucureşti protestează în mod oficial în privinţa modului în care clubul nostru a fost şi este tratat cu ocazia meciurilor oficiale de campionat disputate pe stadionul Steaua. Partida jucată în ziua de 13 aprilie 2005 a dat din nou prilejul oficialilor Stelei, prin vocea crainicului stadionului, să jignească şi să murdărească imaginea unui club de tradiţie al fotbalului românesc. Incitări la violenţă, aluzii cu caracter rasist, difuzarea unor melodii cu tentă xenofobă sunt doar câteva mostre ale "arsenalului" cu care clubul Steaua înţelege să-şi primească oaspeţii. Iar acestea nu sunt altceva decât continuări ale limbajului incalificabil practicat în ultima vreme de către patronul echipei Steaua, cu referire la preşedintele fondator al AFC Rapid.

Mai mult, după grobiana reprezentaţie de la microfonul staţiei de amplificare, practicată în timpul meciului, persoana desemnată de conducerea FC Steaua să facă oficiile de crainic al stadionului (deci, oficial al clubului gazdă) şi-a permis să-l jignească grav pe antrenorul Rapidului, Răzvan Lucescu, fapt consemnat de aproape întreaga mass-media.

Pentru că nu este prima dată când clubul Steaua recurge la un astfel de comprtament huliganic, solicităm Ligii Profesioniste de Fotbal să sancţioneze, conform regulamentelor în vigoare, aceste devieri repetate de la spiritul fair-play al unei competiţii sportive.

AFC Rapid Bucureşti

GSP

Tziganii traiesc inca cu gindul la sedintele UTC.Prezidate de cine altul....UTCopos.

Avind creiere de soimi ai patriei, avansati la exceptional in pionieri, au inceput sa implore protectia "mai marilor":

Tovarasa....astia ne-au facut tzigani!!!!

dbd14.04.2005 17:26

n-ai ce sa le faci tziganilor ...atat ii duce capul ala de cioara...

nic14.04.2005 23:12

Cand vorbiti despre milogi, la cine anume va referiti?

Iata un fragment de articol care ar putea pune pe ganduri pe mandrii anti-minoritari de pe acest forum:

Profesorul Marius Pieleanu a realizat, impreuna cu studentii sai, un studiu asupra nucleelor dure ale galeriilor principalelor echipe de fotbal din Bucuresti - Steaua, Dinamo si Rapid. Concluzia: violenta pe stadioane, deocamdata doar la nivel verbal, este in crestere si oricind pot avea loc izbucniri de necontrolat.

Domnule profesor, iata ca la ultimele doua derby-uri din Ghencea s-au produs evenimente neplacute si au reaparut scandarile rasiste, oarecum obisnuite la adresa celor de la Rapid...

Da, si aceste scandari sunt complet lipsite de baze reale pentru ca, statistic vorbind, numarul persoanelor din minoritatile etnice - si este clar la ce ma refer - e mai mare la Steaua si la Dinamo.

De unde stiti?

Din cercetarea pe care am facut-o. Sigur ca pare ciudat, dar asta este. Si sa stiti ca nu am nici un fel de parti-pris.

De ce ati simtit nevoia sa faceti un asemenea studiu?

Specializarea mea este de devianta sociala. Devianta este un concept larg si include si comportamentul atipic al suporterilor de fotbal. La cursul meu de devianta de la Facultatea de Stiinte Politice, le-am propus studentilor sa facem un fel de studiu-pilot pe suporterii celor trei echipe. Am facut o cercetare pe 500 de suporteri, dar e important de retinut ca au fost numai "ultrasi", adica nucleele dure ale celor trei galerii, suporterii "fundamentalisti". Noi am avertizat ca exista riscul ca violenta, la nivel verbal deocamdata si cu unele exceptii pe strada, poate sa se transforme intr-o tragedie. Sigur ca si dumneavoastra, ca ziaristi, ati atras atentia, si pentru asta nu era nevoie neaparat de un studiu sociologic. Dar noi avem acum si datele necesare pentru a demonstra acest lucru.  

sursa: Ev Zilei, vineri 15 Apr, editia electronica, http://www.expres.ro/topstory/?news_id=184055

Sa speram ca cei care se tot agita cu tiganii in sus si in jos vor mai reflecta putin... In cazul ca au cu ce... iar exercitiul in sine nu le induce dileme identitare insurmontabile. :)

nic15.04.2005 02:11

Referirea la parinti nu este in obisnuinta mea sau a prietenilor mei. Faptul ca Dankressman face asemenea referiri sugereaza fie afinitati, fie anumite legaturi (educatie, rudenie) cu cei de etnie roma.

Pana la a critica respectivul studiu, ar trebui sa cunostaem metodologia. recunosc ca eu n-o cunosc, dar nu cred ca Dankressman o stie.

Oricum, afirmatiile astea gen se stie ca tiganii sunt acolo la voi (nici nu conteaza care "voi") sunt in cel mai bun caz neserioase.

Ramane de vazut cum vor raspunde conducatorii clubului Steaua pentru desconsiderarea legislatiei statului roman.

Cat despre acceul pe acest site, dupa ce Toshiro 9si altii ) au afirmat ca acest site ar un exemplu in felul in care ar fi eliminate iesirile in peisaj, de la care a-ar putea inspira DOL sau forzarapid, am intrat si eu s ama conving.

Intr-adevar, o initiaticva interesanta, un design frumos, site-ul se acceseeza usor si George merita felicitat pentru cateva lucruri. Cred insa ca Toshiro a exagerat, si articolul pe care chiar el l-a semnat il contrazice. Pacat, Toshiro. cat despre opiniile tale, Dankrassmen, te stiu de mult, si nu ma surprinzi. Iti doresc tot binele din lume, si nu te mai incrancena fara rost. Chiar nu poti arata o anume flexibilitate in gandire?

dbd15.04.2005 05:12

bai auzi nic...dar tu cu ce echipa tii bauey !?

precis o sa fiti avertizativoi doi...nic ai grija ca ma enerezi si pe mine...

ADRIAN PACURAR15.04.2005 07:34

Domnule cred ca acel profesor a facut sondajul stand acasa , din ce vad eu pe stadion ,etapa de etapa , nu prea se intampla asa ceva, nu avem o prezenta atat de consistenta in randul nostru al numitei minoritati.

`L4ur4`15.04.2005 07:50

Rapidistii sunt atat de frustrati ca nu ii mai baga nimeni in seama incat trebuie sa faca si ei ceva ca sa iese in evidenta. Poate din cauza asta au avut o astfel de reactie... si oricum nu e nimeni vinovat pt faptul ca sunt ei milogi :wink:

George Stan15.04.2005 12:57
Cand vorbiti despre milogi, la cine anume va referiti?

Iata un fragment de articol care ar putea pune pe ganduri pe mandrii anti-minoritari de pe acest forum:

Profesorul Marius Pieleanu a realizat, impreuna cu studentii sai, un studiu asupra nucleelor dure ale galeriilor principalelor echipe de fotbal din Bucuresti - Steaua, Dinamo si Rapid. Concluzia: violenta pe stadioane, deocamdata doar la nivel verbal, este in crestere si oricind pot avea loc izbucniri de necontrolat.

Domnule profesor, iata ca la ultimele doua derby-uri din Ghencea s-au produs evenimente neplacute si au reaparut scandarile rasiste, oarecum obisnuite la adresa celor de la Rapid...

Da, si aceste scandari sunt complet lipsite de baze reale pentru ca, statistic vorbind, numarul persoanelor din minoritatile etnice - si este clar la ce ma refer - e mai mare la Steaua si la Dinamo.

De unde stiti?

Din cercetarea pe care am facut-o. Sigur ca pare ciudat, dar asta este. Si sa stiti ca nu am nici un fel de parti-pris.

De ce ati simtit nevoia sa faceti un asemenea studiu?

Specializarea mea este de devianta sociala. Devianta este un concept larg si include si comportamentul atipic al suporterilor de fotbal. La cursul meu de devianta de la Facultatea de Stiinte Politice, le-am propus studentilor sa facem un fel de studiu-pilot pe suporterii celor trei echipe. Am facut o cercetare pe 500 de suporteri, dar e important de retinut ca au fost numai "ultrasi", adica nucleele dure ale celor trei galerii, suporterii "fundamentalisti". Noi am avertizat ca exista riscul ca violenta, la nivel verbal deocamdata si cu unele exceptii pe strada, poate sa se transforme intr-o tragedie. Sigur ca si dumneavoastra, ca ziaristi, ati atras atentia, si pentru asta nu era nevoie neaparat de un studiu sociologic. Dar noi avem acum si datele necesare pentru a demonstra acest lucru.  

sursa: Ev Zilei, vineri 15 Apr, editia electronica, http://www.expres.ro/topstory/?news_id=184055

Sa speram ca cei care se tot agita cu tiganii in sus si in jos vor mai reflecta putin... In cazul ca au cu ce... iar exercitiul in sine nu le induce dileme identitare insurmontabile. :)

Mi se pare total puerila discutia. Daca ne apucam sa contorizam milogi din galerii inseamna ca acceptam ideea rasista ca a fi tigan e ceva rau.

Da, si eu le strig "milogi" pe stadion rapidistilor, or fi, n-or fi, nu ma intereseaza, eu nu strig ca un slogan rasist, strig pur si simplu pentru ca stiu ca ii enerveaza :) Ce, ei cand ne numesc aurolaci si ne injura chiar au ceva impotriva bietilor copii oropsiti? Sunt lucruri care se fac pe stadion in toata lumea. Imi aduc aminte ca atunci cand am jucat cu Southampton, pe siteul nostru intrau tot felul de suporteri rivali ai 'sfintilor', Portsmouth. Ei ne avertizau ca daca mergem la Southampton sa avem grija la buzunare, sa avem grija sa nu ne aplecam ca toti aia sunt poponari etc :)

Si nu stiu ce mare agitatie pentru meciul asta. 0-0 asta e... si mie imi pare rau dupa astea doua puncte, insa derbyul a fost castigat, pe Rapid n-o sa-i consider niciodata mari rivali. Doua puncte pierdute cu ei echivaleaza pt mine cat doua puncte pierdute cu FCN, Brasov, Bacau etc. Singurul motiv pentru care mi-as fi dorit poate putin mai mult sa batem rapidul ar fi fost antrenorul lor, micul antistelist. Totusi nutresc speranta sa-i bagam candva o echipa in b :)