FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sperietoarea de ciori

dankressman12.04.2005 16:00

Pentru cei mai tineri:

Imi amintesc de cel mai haios moment din istoria intilnirilor Steaua-Rapid!

Nu imi amintesc meciul. Stiu doar ca a fost primul meci al rRapidului in Ghencea.Sef de galeria era inca O-ale-Le

Cred...nu sunt sigur...era prin `76...

Un "nebun" din galeria aia mica de deasupra intrarii in stadion a adus o sperietoare de ciori......una reala....

Era perioada in care rrapizii aveau 2 tobe....iar noi o talanga.....erau cred de 5-6 ori mai multi decit noi.

Stateau in dreapta tribunei a II-a...noi ca de obicei deasupra intrarii jucatorilor....

Azi este "mai mult decit invers"....

Imi doresc aceeasi umilinta adusa tziganilor!

sunt prea departe....dar sufletul meu ramine linga acesti MINUNATI SUSTINATORI ai ros-albastrilor.....

ADRIAN PACURAR12.04.2005 17:15

vom incerca sa suplinim absenta ta , de pe stadion si multumim ca mai sunt oameni care ne aduc aminte de lucruri pe care nu avem de unde sa stim , peste zeci de ani , vom face si noi acelasi lucru.

Motanu D12.04.2005 21:48

Astazi tehnica a evoluat... dar rrapidistii au ramas la acelasi nivel: niste suporteri primitivi si pusi mereu pe scandal.

In privinta meciului cu ei, Walter Zenga vine cu noua oferta, "hingher si spieretoare de ciori, 2 in 1": Nicolae Dica...

Nu stiu daca Dica ii va ridiculiza pe tzigani mai mult ca acea sperietoare de ciori din '76, dar cu siguranta ne va aduce 3 puncte... Si va marca din nou un gol de generic...