FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ești membru AISS? Îți luãm NOI bilet la Steaua - Dinamo!

fcsteaua.ro16.11.2007 14:23

Asociația Independentã a Suporterilor Steliști vine în ajutorul membrilor sãi din afara Bucureștiului care doresc sã vinã la marele Derby al României, Steaua - Dinamo!

Toți membrii AISS din provincie ce vor sã cumpere bilete la Steaua - Dinamo nu vor mai fi astfel obligați sã vinã personal în București. Trebuie doar sã sunați la numãrul 0726 113 527, dupã urmãtorul program:

Sâmbãtã - Duminicã : între orele 12 - 20.

Luni - Vineri : între orele 15 - 21.

Dupã ce ne veți spune numele și CNP-ul vostru (ca element de siguranțã), veți putea rezerva numãrul de bilete dorit. Plata o veți face în ziua meciului, când vi se vor da și biletele!

Pentru a elimina orice neînțelegere din start, repetãm: acest mesaj este adresat STRICT membrilor AISS!

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti

Il Soldatino16.11.2007 15:33

Da, sunt membru. Gata baieti, sariti cu beletu'. Locul meu sa fie langa Lacatus sau nea Hrebenciuc (vreau sa-i zic vreo doua la ureche)

the_ace17.11.2007 01:29

eu personal stau in buc de vreo 5 ani la primul meci aveam 10 ani fiindca normal sunt din focsani si dak o pers iubeste cum iubes yo Steaua sau mai mult sau mai putin vine dupa bilet nu cred ca e nevoie de cetateni la meciul asta....ca la oricare vin cetateni dar macar la asta sa nu vad seminte vreau sa vad o galerie care sa cante non-stop ca totusi peste o sapt e singurul meci care conteaza ....

il_scorpio18.11.2007 12:05
eu personal stau in buc de vreo 5 ani la primul meci aveam 10 ani fiindca normal sunt din focsani si dak o pers iubeste cum iubes yo Steaua sau mai mult sau mai putin vine dupa bilet nu cred ca e nevoie de cetateni la meciul asta....ca la oricare vin cetateni dar macar la asta sa nu vad seminte vreau sa vad o galerie care sa cante non-stop ca totusi peste o sapt e singurul meci care conteaza ....

Te cam inseli pe ici pe colo prin partile esentiale. Iti spun asta pentru ca si eu sunt din afara Bucurestiului si putinele mele prezente pe Ghencea au fost facute cu mare dificultate. Oricum am si doar 15 ani, dar sunt multi factori care pot impiedica un suporter din afara Bucurestiului sa vina la meci. Mai ales pe cei tineri ca mn.

SteauaToronto18.11.2007 15:40
Imi poti spune si mie cat costa un biletu..? Eu stau in Valcea si nam unde sa ma interesez fular-campionii:D

Poti sa te interesezi dupa acest site:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/4594