si atat. un meci urat cum multe nu am mai vazut. cu doi remarcati, Dorinel si Petre. altfel trei puncte luate in ciuda cateilor.
si atat. un meci urat cum multe nu am mai vazut. cu doi remarcati, Dorinel si Petre. altfel trei puncte luate in ciuda cateilor.
chiar daca a fost cel mai slab derby de pana acum important este ca am luat cele 3 puncte
cea mai misto faza a meciului a fost atunci cand Niculescu a prins mingea in mana si era in pozitie regulamentara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Niculescu a prins mingea in mana pentru ca a vazut ca nu putea sa dea gol altfel si a zis sa o duca el in mana pana la poarta, insa nu i-a reusit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
faza asta o sa ramana in istorie (ce fete aveau dinamovistii cand au vazut faza) 8) :lol:
Steaua aseara nu a facut spectacol ( cum multi ne-am fi dorit ) dar a aratat organizare si siguranta, cred ca a fost primul derby in care frica sa nu luam gol nu a fost asa mare. Mai avem o 'halta' miercuri si pe urma trebuie sa ne sustinem favoritii prin tara unde or sa fie deplasari f. grele.
P.S : Niculescu a reusit sa se faca totusi remarcat aseara
.... o fi fost de la piatra primita la inceput. Daca cel care a fost cu fluierul acela in tribuna aseara intra pe forum, sa ma contacteze ca-i dau o bere
Am dovedit ca Dinamo este o echipa prea mica pentru noi.Sa vina si Rapid sa ii batem si pe aia ca sa luam campionatu.
eu nu mai inteleg nimic cu regulamentul asta , cu topicurile ,cu posturile...
mai exista un topic referitor la Steaua-Dinamo, dc s-a mai deschis unul, ba chiar mai multe...???
poate pentru ca am batut Dinamo si e debandada , acuma si noi suntem cam veseli sa reamintim toata ziua , dar numai acuma e super oferta ![]()
a fost cam plicitisitor meciul ca ne-am retras noi dupa golul ala super !
e bine ca am luat cele 3 puncte si am castigat si un pariu 8)
Pentru mine care am fost pe stadion,a fost un derby cât se poate de reusit.
Nu meciul în sine trebuie trecut la "reusite" sau "nereusite" ci atmosfera dinaintea,din timpul si de la sfârsitul meciului.
Un stadion plin(cu exceptia sectoarelor dintre galerii,la peluza a doua),timp exceptional,arbitri straini,doua galerii în mare verva,un crainic nebun,nebun,nebun...
Jocul în sine mi-a placut.S-a jucat într-un ritm alert.Meciul mi s-a parut cât se poate de echilibrat.Am conchis ca avem portar,aparare si mijloc.Dar nu prea mai avem atac.L-am remarcat pe Dorinel.Cei care-i doresc retragerea sunt nedrepti.A muncit ca de obicei mult,iar efortul sau a fost util echipei.
Cu golul marcat,Dica devine salvatorul Stelei.Indraznesc sa spun ca toate relele de pâna acum îi pot fi sterse.
Mi-a placut si Martin,care a avut câteva interventii de exceptie,fara de care rezultatul final ar fi fost cu siguranta altul.
Pe de alta parte Dinamo a vrut cu orice pret cel putin un punct.Ca nu a si putut,e altceva.Il remarc si eu pe "piticul atomic" Florentin Petre.
Victoria Stelei a fost meritata.Arbitrajul bun.Galeria Stelei,formata din întreg stadionul mai putin partea aceea din tribuna a II-a unde au stat oaspetii,a fost EX-CEP-TIO-NA-LA !!!Insusi arbitrul Bussaca a spus ca s-a simtit de parca plutea pe tonurile "muzicii" steliste.
O seara plina.O seara pe care as retrai-o la nesfârsit.O seara Steaua!
FORZA
bine ai revenit virgil !
ai dreptate ...dar de la televizor dupa golul ala s-avazut cam cum a fost sportu-Arges...daca l-ai vazut !