in minutul 10 Steaua a inscris prin Dica
acum astept sa vad si mai multe goluri
in minutul 10 Steaua a inscris prin Dica
acum astept sa vad si mai multe goluri
s-a terminat prima repriza
sper sa ramana tot 0 pentru Dinamo
Steaua-Dinamo
1-0
ce mai victorie pe toate planurile.
felicitari ca ai stat si ai anuntat...
felicitari echipei ! bv !
Mare scofala. Un gol si game over. Stilul italienesc al lui Zenga si-a cam pus amprenta pe jocul Stelei, nimic la capitolul spectacol, ati inchis bine, am ratat si noi...asta e. Viata merge inainte. FORZA Dinamo!!!!!!!!
cu Lucescu la echipaaaaa, nici da Milan nu ti-e fricaaaa aaaaaaa aaaaaa...
scuze, dar ascultam melodia si nu m-am putut abtine :lol:
reddog, bine-ar fi sa castigam noi campionatul asa, in stil italienesc, decat sa-l fure Borcea in stil romanesc. pe urma ne descurcam noi in europa... ca sa aiba si el la ce sa se uite la TV ![]()
chiar daca e urat tipu, io pun baza mult pa lupuuu uuu ![]()
Mai aveti pana la 22, Alexandru (e si The Great?), trebuie sa mai luptati. Daca tu spui ca anul trecut Dinamo a castigat prin mai stiu eu ce mijloace neortodoxe, nu prea stii multe. :evil:
pai da... as vrea sa stiu mai multe ! dar le tine Borcea doar pentru el, doar nu e tamp
e doar hot.
p.s. Alexandru cel bun 8)
hahaha...cate ascunde Borcea ... mie mi-ar fi rusine cu unu ca el...dar tin sa va felicit cainilor ... ati dat afara jandarmii din stadion ...dar printr-o metoda prin care ati demonstrat ca nu sunteti caini pana la moarte !
Cum adica nu suntem caini pana la moarte? Care e legatura cu jandarmii?
...dar tin sa va felicit cainilor ... ati dat afara jandarmii din stadion ...dar printr-o metoda prin care ati demonstrat ca nu sunteti caini pana la moarte !
ce-ai vrut sa spui prin asta
Cred ca s-a referit la protestul galeriei, care zicea ca nu mai vine pe stadion cat timp sunt jandarmi pe-acolo (in mare, asta era ideea). Insa procedand astfel, priveaza echipa de suportul lor, deci n-ar fi chiar cea mai indicata metoda, de unde si
dar printr-o metoda prin care ati demonstrat ca nu sunteti caini pana la moarte !
Interpretarea mea, gresesc cumva, dracula? :?