FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

fcsteaua.ro a urcat 2 locuri intr-o saptamana

fcsteaua.ro11.11.2007 14:21

Conform trafic.ro site-ul suporterilor stelisti se situeaza pe pozitia 7 la sectiunea sport inaintea site-ului oficial, dinamovisti.ro, violamania.ro.

Vizitatori: 62.973

Vizite: 84.505

Afișãri: 393.661

Mai multe detalii aici: http://www.trafic.ro/top/sport/pagina1.html#fcsteauaro'> http://www.trafic.ro/top/sport/pagina1.html#fcsteauaro

red_blue_ultras11.11.2007 14:54

exact pe cat e Steaua acum! mai vb cand vom ajunge pe podium

vladfcs200711.11.2007 17:18

super!!!...suntem inaintea dinamovistilor...hai fcsteua.ro...cel mai tare site...FORZA Steaua pana la MOARTE!!! :steag_steaua_ro:

fane_casieru'11.11.2007 18:55
exact pe cat e Steaua acum! mai vb cand vom ajunge pe podium

si ca sa ajungem pe podium ce ar trebui sa facem domnu`Ultras rosu albastru?...daca nu deranjam cu intrebarea ?

st19raul11.11.2007 22:26

sa faceti spectacol si sa aduceti lumea pe site:))) oricum felicitari

novac11.11.2007 23:19

1. Felicitari echipei (de moderatori, admini si it-sti ) pentru job-ul bun pe care il presteaza. Eu i-am vazut imediat dupa meciul cu Sevilla foarte activi pe multe pagini citind, curatind "mizerii" si corectand ... supararile oamenilor. Mentinerea unui nivel civilizat al discutiilor este unul din motivele pozitiei fruntase in ranking site-urilor. Este multa munca si din pacate nu prea am vazut cuvinte bune ref. la asta. Dupa meciuri noi ne spunem supararile si ne descarcam prin doua trei postari iar ei trebuie sa-si bea berea cu ochii in ce au pus altii pe forum, sa corecteze si eventual sa mai si raspunda acuzatiilor celor atinsi.

2. Felicitari echipei si pentru ca acest loc 7 este extraordinar judecand dupa statutul celor depasiti (copii GSP-ului, firme de pariuri si cluburi sportive), dupa fondurile pe care acestia le au la dispozitie si posibilitatile enorme pe care le au pentru publicitatea adreselor lor de web.

Felicitari si la mai mare.

elias_custura12.11.2007 06:20

Hai baietii ca inaintam... mai avem putin pana la podium!

Dragoshel12.11.2007 11:53

@st19raul asta putem face doar cu ajutorul vostru...

@novac esti printre putinii care isi dau seama ca noi nu suntem pusi aici doar ca sa ne luam de voi, userii, nu suntem pusi doar ca suntem prieteni cu adminul, etc etc etc.

Singurul care gandeste cum trebuie, restul, doar niste invidiosi...

Iti multumim pentru aprecieri

axl2312.11.2007 11:54
nu suntem pusi doar ca suntem prieteni cu adminul

Adminul e cel mai mare dusman al meu. Il urasc.

CaTaLiNsm StElIsTu12.11.2007 12:05

Felicitari si...LA MAI MARE!!!Respect celor care depun aceasta munca dezimvolta,doar din dragoste pentru un club atat de iubit.Va multumim pentru tot!

w3bmaster12.11.2007 14:30

Daca am depasi gspu as fi pe jos de ras din pacate is prea multi idioti care acceseaza acel site + ca nah o fi Steaua iubita da restu de suporteri sunt destui si nu prea mai are de unde aces site sa aduca lume (doar sa se extinda internetu in ro desi mai dureaza pan cand majoritatea o sa fie conectat)

In fine felicitari cat despre situri despre dinamovisti e gluma astia sunt pe stadion 300 cat credeti ca sunt online :):))