Meciul de duminica nu se poate incheia decat cu victoria noastra!Nici nu ma gandesc la altceva decat la victorie :!: Le scoatem fotbalul din cap cateilor,iar miercuri ii luam la rand si pe cioroi,dupa care putem spune ca suntem campioni!
Meciul de duminica nu se poate incheia decat cu victoria noastra!Nici nu ma gandesc la altceva decat la victorie :!: Le scoatem fotbalul din cap cateilor,iar miercuri ii luam la rand si pe cioroi,dupa care putem spune ca suntem campioni!
dar ce legatura are titlul " lesa si botnite pt catei " cand aici n-ai specificat nimik de ele !?
cred ca a folosit ca titlu o metafora
da dar putea sa spuna si el ceva ...in legatura cu titlul...
cred ca a uitat ce titlu a pus
acu lasa-l nu-i nimik...dar nu prea era nevoie de un asemenea subiect caci erau mai multe nu ?
sunt mai multe subiecte, insa titlul acestuia suna mai interesant
Sorry,dar sunt cam incepator pe acest forum si poate mai gafez.Dar pana la urma cred ca a iesit totusi bine.
nu se ia nimeni de tine !
si nu iti zic eu ce sa faci caci n-am dreptul !
doar ziceam ca este un subiect dif de titlu ! nu mult dar un pic ! dar nu-i cazul sa facem o problema din asta acu...eu cand am venit aici eram rau de tot ... tu totusi stii macar unde sa scrii ! ![]()
Nu ma supar cand m-i se atrage atentia ca am gresit undeva.De fapt am vrut sa dau reply la un mesaj si am dat din greseala pe new topic!
da te-am inteles dar hai sa revenim la subiect...am luat pana la urma 4 puncte in derbiurile Dinamo+rapid...nu-i f rau !
nu se ia nimeni de tine !si nu iti zic eu ce sa faci caci n-am dreptul !
doar ziceam ca este un subiect dif de titlu ! nu mult dar un pic ! dar nu-i cazul sa facem o problema din asta acu...eu cand am venit aici eram rau de tot ... tu totusi stii macar unde sa scrii !
![]()
Dracula, de cand subiectul trebuie sa apara obligatoriu in mesajul scris???? E noua regula de-a ta? Era evident ca baiatul vroia sa spuna ca ne veti bate si a prefigurat bine, fir'ar...
atunci sa spun si eu : batem pe Dinamo = subiect
si sa fie vorba despre meciul cu Craiova in mesaj !?
ce-ai zice ?
Hai ca nu te mai inteleg deloc. Tu intelegi ce ai vrut sa spui? Ce naiba am eu cu oltenii acum? in afara faptului ca salut cu bucurie retrogradarea lor... :wink:
Si eu salut retrogradarrea Craiovei. Mi bine s-ar desfiinta, ca prea si-au batut cu totii joc de aceasta echipa. Sa o ia de la capat, de la "D", cu alt lot, cu alti investitori, si cu alta mentalitare !!!
Nu cred ca isi vor schimba ei vreodata mentalitatea. In viziunea lor ei sunt singurii care au avut ceva de spus in fotbalul romanesc. M-am saturat de fitele lor pana peste cap. Sa ramana in B!!!!
Lasa Craiova ca esti pe dinafara, zi de gestul vostru, al javrelor, vis-a-vis de Munteanu. Asta va reprezinta, astia sunteti voi, suporterii lui Borcea.
Lupta MUNTI!
dinamovistii au uitat cate a facut Munteanu pentru ei...
RUSINE!
Lasa Craiova ca esti pe dinafara, zi de gestul vostru, al javrelor, vis-a-vis de Munteanu. Asta va reprezinta, astia sunteti voi, suporterii lui Borcea.
Lupta MUNTI!
Nu ca vreau sa-i iau apararea, dar m-am lovit de nenumarate ori de aceeasi mentalitate si m-am cam saturat! Nu toti romanii sunt tigani, la fel cum nu toti dinamovistii sunt javre !
Gest incalificabil, de acord, o multime de nesimtiti si pe dol (cine naiba m-o fi pus sa intru? :evil: ), dar nu sunt deloc de acord cu generalizarea.
Neo, tu stii cate mi-au citit mie ochii pe pm cand am intrat prima data la voi pe forum? Dar asta nu inseamna ca toti sunt la fel. Imi place ca nu generalizezi. Si eu sunt pe DOL (mai rar e drept), dar si cu alte forumuri nu imi e rusine.
Lupta MUNTI!
Crede-ma ca la capitolul Craiova nu sunt deloc pe dinafara. Le stiu mentalitatea, am fost fata in fata cu furia lor si cu lipsa lor de fair play (de pe vremea cand acum 3 ani UTA a ajucat la ei). Nu te mai baga in seama aiurea si nu fa afirmatii gratuite daca nu esti in tema cu subiectul. Cat desre "javre" no comment, atat poti, deci nu e de mirare.
Esti ofticos! :lol: E Poli peste voi si voi turbati; naspa. 8)
Craiova probabil o sa cumpere un loc iar Dinamo va ramane cea mai urata echipa.
Hai Steaua!
1. UTA va ramane UTA, nu se va transforma in hibrid bucurestean,
2. Nu am spus nimic de Poli Timisoara, sunt in cadere libera spre div.C (ma refer acum la adevarata Poli)
3. Nu vreau deloc ca Dinamo sa fie cea mai iubita din tara, cu cat suntem mai huiduiti, cu atat ma simt mai bine.
4. Pentru nimic in lume nu ma oftic pe tine. :wink:
...3. Nu vreau deloc ca Dinamo sa fie cea mai iubita din tara, cu cat suntem mai huiduiti, cu atat ma simt mai bine.
Ai grija ce spui.S-ar putea sa vreau sa te fac sa te simti bine. :?
Hai Virgile, doar ma stii cat de cat, da tot ce poti! Te provoc... :wink: