Nu imi permit sa spun nimanui ce sa faca,fiecare e liber sa faca ce doreste,doar e democratie;dar fratilor...rugamintea mea este:stati acasa si sustineti-va echipa din fata ecranelor.Sa-i aratam ciobanului ca Steaua pe care o conduce el acum e doar Steaua lui si a nepotilor lui nu si a noastra a milioanelor de fani care ne-am indragostit de o alta echipa decat cea pe care o"pastoreste"el acum.
Respect pentru anumiti jucatori si pentru tehnicieni dar eu nu consider ca pentru ei noi trebuie sa"dam apa la moara"cioabanului.Iar daca in ceasul a-l13-lea ii va venii mintea la cap latifundiarului si va aduce,fortat de imprejurari,jucatori cat de cat mai valorosi atunci sa ne intoarcem sa-i sustinem(stiu ca se va baga si atunci la echipa dar macar atunci vom stii ca macar echipa merita sustinuta).E doar parerea mea...Si dupa cum sa mai spus pe-aici:e cazul unei"revolutii"la Steaua,chiar cu riscul compromiterii acestui sezon trebuie sa facem in asa fel incat la anul sa"renastem"spre fotbalul"mare".