FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bilete FC Steaua - U Craiova

fcsteaua.ro08.11.2007 20:13

FC Steaua anunta faptul ca, in perioada 9 - 10 noiembrie, vor fi vandute biletele pentru partida cu Universitatea Craiova, contand pentru etapa a 15-a a Ligii 1, care se va desfasura pe 10.11.2007, ora 20:45, pe stadionul "Steaua".

Programul caselor de bilete in cele doua zile va fi urmatorul:

Vineri, 09 noiembrie - 14:00 - 18:00

Sambata, 10 noiembrie - incepand cu ora 14:00

Preturile tichetelor de acces sunt urmatoarele:

FOTOLII - 50 lei

TRIBUNA 0 - 30 lei

TRIBUNA I - 20 lei

TRIBUNA II - 12 lei

PELUZE - 5 lei

SteauaFC.com

axl2308.11.2007 20:15

Cred ca faceam o afacere mai buna daca in loc sa merg la Steaua-Sevilla ma lafaiam pe doua fotolii la meciul cu Craiova.

androsteaua08.11.2007 21:01

inaintea fiecarui meci am dubii. sa ma duc si sa demonstrez inca o data ca sunt stelist adevarat si nu las echipa la greu ||||| sau sa raman acasa sa protestez oarecum fata de situatia ce are loc la Steaua acum????

st_194708.11.2007 21:30

macar sa fim 10.000. steagro (in conditiile astea)

cozmin08.11.2007 22:17

o sa fie lume cam ca si cu Otelul.Din ce-am vazut..avem multi suporteri de 50 de mii respectiv 120 mii..

Jony_stelist08.11.2007 22:22

bai frate, in ce conditii, tu crezi ca aseara au fost atat de putini oameni pe stadion din cauza preturilor...nu cred ca asta este cauza principala (nu trebuie exclusa nici ea)

stelista_4everstelista08.11.2007 23:01

parerea mea e ca nu numai din cauza preturilor au fost putin spectatori, ci si din cauza jocului modest pe care il practicam.

mai nou cand vii la un meci al Stelei nu te mai incanta nimic.mai rau te enervezi

in loc sa vdm si noi faze de poarta , spectacol, vdm acelasi lucru meci de meci.

CaTaLiNsm StElIsTu08.11.2007 23:16

Nu imi permit sa spun nimanui ce sa faca,fiecare e liber sa faca ce doreste,doar e democratie;dar fratilor...rugamintea mea este:stati acasa si sustineti-va echipa din fata ecranelor.Sa-i aratam ciobanului ca Steaua pe care o conduce el acum e doar Steaua lui si a nepotilor lui nu si a noastra a milioanelor de fani care ne-am indragostit de o alta echipa decat cea pe care o"pastoreste"el acum.

Respect pentru anumiti jucatori si pentru tehnicieni dar eu nu consider ca pentru ei noi trebuie sa"dam apa la moara"cioabanului.Iar daca in ceasul a-l13-lea ii va venii mintea la cap latifundiarului si va aduce,fortat de imprejurari,jucatori cat de cat mai valorosi atunci sa ne intoarcem sa-i sustinem(stiu ca se va baga si atunci la echipa dar macar atunci vom stii ca macar echipa merita sustinuta).E doar parerea mea...Si dupa cum sa mai spus pe-aici:e cazul unei"revolutii"la Steaua,chiar cu riscul compromiterii acestui sezon trebuie sa facem in asa fel incat la anul sa"renastem"spre fotbalul"mare".

neli09.11.2007 06:53
inaintea fiecarui meci am dubii. sa ma duc si sa demonstrez inca o data ca sunt stelist adevarat si nu las echipa la greu ||||| sau sa raman acasa sa protestez oarecum fata de situatia ce are loc la Steaua acum????

du-te, te rog ! sa nu mai gandesti asa niciodata , un suporter adevarat este alaturi de echipa la bine si la greu ! eu nu am posibilitatea sa vin sunt din deva si nu am cum sa umblu singura pe strazile bucurestiului noaptea .

anjin09.11.2007 08:02

Eu va spun sincer pentru anul asta la "Liga",n-am avut cascaval. In campionat insa merg,pentru Laca7us si pentru culori,mi se rupe de "puroiul" din loja!F_CK him! Vin si aduc cu mine si un prieten nigerian sa-l vada pe Emeghara si sa-l injectez,sa-l fac ros-albastru in vene. Forza Steaua Semper Fidelis! :steagcruce:

VaSsY09.11.2007 08:17
o sa fie lume cam ca si cu Otelul.Din ce-am vazut..avem multi suporteri de 50 de mii respectiv 120 mii..

Cosmine, te contrazic, nu toti suporterii sau iubitorii Stelei isi permit sa dea 1 mil pe un bilet in peluza, si apoi la ce joaca Steaua nici nu prea merita....

sunt foarte multe motive pentru care stelistii nu avenit la stadion, in mare parte PRETUL !!

PREOTU09.11.2007 10:14
du-te, te rog ! sa nu mai gandesti asa niciodata , un suporter adevarat este alaturi de echipa la bine si la greu ! eu nu am posibilitatea sa vin sunt din deva si nu am cum sa umblu singura pe strazile bucurestiului noaptea .

daca vrei te insotesc eu pe strazile bucurestului :DDD

BoBster09.11.2007 11:23
Cred ca faceam o afacere mai buna daca in loc sa merg la Steaua-Sevilla ma lafaiam pe doua fotolii la meciul cu Craiova.

Extraordinar comentariu. Am ras cu lacrimi :laugh:

androsteaua09.11.2007 12:46

problema e ca atunci cand ma duc la meci,ma duc optimist indiferent cu cine jucam,si cand vad ca ne chinuim si cersim lovituri liber, revin cu picioarele pe pamant! si doare rau de tot sa cazi tocmai din cer! si cred ca ar trebui sa vii la meciul cu dinamo9 sa vezi cel putin atmosfera care e in peluze ca asta e singurul lucru care mai reprezinta pe Steaua in momentul de fata!!

UlTrAs PaNtElImOn09.11.2007 15:05

Eu ma duc pentru ca Steaua are nevoie de suporteri eu cred ca dak ar fi foat stadionul plin cu sevillia am fi vazut alt meci .Steaua fara suporteri este o echipa de divizia C .FORZZA Steaua :steagcruce: :steag_steaua_ro: spre24 dica10 steag3

androsteaua09.11.2007 16:28

@UlTrAs PaNtElImOn

trebuiau sa se gandeasca la asta mai devreme! ca tot ei ne-au indepartat si nu prin rezultate ci printr-o indiferenta grasa fata de Steaua

aLyNuSh10.11.2007 08:22

stie cineva daca se vand bilete pana la inceputu meciului ?

UlTrAs PaNtElImOn10.11.2007 15:45

Da ma dar un adevarat stelist se duce la meci pentru ca adora Steaua .Eu unu sunt prezent si la acest meci chiar dak plua chiar dak ninge chiar dak stau in pantelimon .

Mai usor cu steagurile.

SSK10.11.2007 17:17
stie cineva daca se vand bilete pana la inceputu meciului ?

Se vand.