FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Nu va pasa de noi" (GSP)!

fcsteaua.ro08.11.2007 03:06

Cu 7 minute inainte de finalul meciului, la scorul de 2-0 in favoarea Sevillei, fanii stelisti au inceput sa isi apostrofeze favoritii.

Refrenul favorit al suporterilor a fost "Nu va pasa de noi", urmat imediat de scandarea numelui tehnicianului Marius Lacatus.

Suporterii l-au huiduit vehement pe Surdu in momentul in care acesta a intrat pe teren, inlocuindu-l pe Iacob, unii dintre fani injurandu-l pe stelist.

dee08.11.2007 05:03

In momentul de fata jucatorilor nu le pasa de nimic: nici de suporteri, nici de Steaua, nici de antrenor, absolut de nimic. Stadion gol, strigate razlete, atmosfera bacoviana ... asta va deveni Ghencea in cateva luni.Oare atunci le va pasa?

raducj08.11.2007 05:39

majoritatea sunt profesionisti doar pe hartie...

predatorpulse708.11.2007 06:28

Tocmai ce ma pregatesc sa pleca la facultate,dau pe sport.ro si il vad pe Goian cu lacrimi in ochi,probabil datorita faptului ca au fost fluierati si huiduiti la sfarsitul meciului. Ce vrei ma Goe acum,sa te compatimesc? Ai tu lacrimi in ochi,dar suporterii Stelei cate lacrimi in ochi au avut de-a lungul acestor 2 ani "minunati",la cate umilinte au fost supusi,si acasa cat si in Europa. Ati luat bataie si de la echipa balenei de pe bega si de la ultima echipa din Romania,iar daca nu ma insel chiar tu admirai foarfeca lui Mansour. Totusi ca sa fiu corect ai fost unul dintre cei 3 jucatori care au miscat in acest sezon:Goian,Dica,Zapata. Goian pentru ca a dat goluri atat la nationala cat si la Steaua,Dica pentru ca a dat goluri si pase importante in preliminariile CL si pentru ca da cam singurele goluri din campionat ale Stelei(cand vrea) si Zapata pentru ca e cel mai bun om al Stelei de cand a inceput sezonul.

Inainte sa plangi Goe,gandeste-te ca voi nici nu salutati oamenii aia care vin cu voi in deplasari,ca sa nu mai vorbesc ca fotbal nu mai jucati de 2 ani. Unii dintre voi nici nu stiu sa faca o preluare si au salariu de peste 100.000 de euro pe an,asa ca nu mai va asteptati la dezmierdari din partea suporterilor. Aveti noroc ca suporterii Stelei sunt ori mai civilizati ori mai indiferenti(nu stiu care dintre ele) decat restul suporterilor din Romania ca la cum v-ati batut joc de numele echipei in acesti an puteati sa patiti lucruri mult mai rele. Lumea nu va reproseaza ca nu ati batut sevilla ci pentru ca n-ati avut cojones in fata unei echipe care v-a umilit pentru a patra oara. Daca tot nu puteati sa-i bateti puteati sa aratati atitudine si sa intrati mai tare nu sa va asteptati sfarsitul in cel mai pur stil mioritic.

Vorbind serios,eu cred ca echipa si-a terminat ciclul de anul trecut doar ca nimeni din club ori n-a vazut ori n-a vrut sa vada acest lucru,au mers pe principiul tipic romanesc "las-o ma ca merge asa".

Uitandu-ma la fetele jucatorilor dupa meci cred si sper ca si-au dat seama ca unii dintre ei nu mai au ce cauta la Steaua si ca ar trebui sa-i pupe picioarele ciobanului ca le-a dat sansa sa joace la cea mai galonata echipa din Romania,sansa pe care multi dintre ei oricum nu o meritau.

Insa criza poate continua si dupa coordonatele din acest moment cred ca va urma un al treilea an de umilinte. Cei 5 jucatori vehiculati in presa sunt tot niste jucatori mediocri(tatarusanu poate sa creasca si sepsi e bunicel,dar restul nu m-au impresionat la echipele unde joaca) si se pare ca aceleasi greseli vor fi repetate pentru a treia oara. Oare mai crede cineva in transferurile de zeci de milioane ale lui Becali,pentru ca el nu vrea sa plateasca salarii mari,nu-i asa?

Un scenariu super-nasol ar fi ca Dica si Goian nu-si gasesc echipe si asa plafonati si blazati cum sunt vor ramane la echipa inca un an,vor fi lipsiti de interes,vechii mediocri vor disparea,vor aparea noii mediocri si scenariul se va repeta. Vedem acelasi film de 2 ani si perspectiva de a-l vedea si al treilea an nu ma incanta. Inainte in Ghencea se vedeau rezultate si fotbal,acum vreau si eu sa vad macar fotbal,mi-au scazut asteptarile asa ca dragi fotbalisti ai Stelei,lasati capul jos,faceti ce va spune antrenorul,lasati vizitele la palat si faceti-ne macar o bucurie in acest sezon si bateti pechinezii.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

AndyQ08.11.2007 07:04

@ dee

Nici atunci nu o sa le pese ca vor zbura spre alte cuiburi...

JDERUL08.11.2007 07:44

Nu le pasa de noi ! Si nici nu cred ca le-a pasat vreodata.La cei mai multi dintre ei cred ca nu le pasa nici de cariera lor,de familii sau de meseria pe care o practica. Penibilul si mediocritatea ii caracterizeaza!

SUPORTERII STELISTI sunt cei care merita tot respectul din lume! EI sunt singurii care ,la acest moment,tin treaz spiritul stelist!

Inca o data le multumesc suporterilor,membrilor celor doua galerii care sunt singurii care muncesc sincer si cu pasiune pentru Steaua !

florin_b_*08.11.2007 08:29

CUm dracu sa nu ii huiduie daca Banel nu stie sa suteze din careu...daca surdu cerseste 11 m in LC

Daca Iacob cade dupa un contact cu unul mai slab decat el

SUNTEM PENIBILI!!! Tre sa plece:

Vatca si Cernea:sunt degeaba

P. Marin (respectele mele dar ai o varsta) si Goian (te-ai plafonat!)

Croitoru, Surdu, Neaga, Cristocea

Iacob, Dica(idem Goian), Zaharia

Tre sa vina:

un portar rezerva pentru Zapata

2 fundasi laterali din America de Sud, tehnici si iuti. Alaturi de Emeghara si Nesu e mai mult decat ok.

1 fundas central alaturi de Rada, Baciu si Ghionea. Pana la vara cand vom vedea daca vom ajunge in vreo compettie europeana sunt foarte ok pentru Liga 1.

2 mijlocasi laterali foarte tehnici, foarte iuti si cu un foarte mare simt al portii(america de sud..se aude Lacatus?? america de sud). Banel si cu inca un mijlocas lateral din tara(szekely poate) sunt foarte ok ca rezerve.

1 mijlocas central coordonator tot din america de sud. Alaturi de Plesan, Radoi, Lovin si Ov Petre e mai mult decat avem nevoie in Liga 1.

2 atacanti cu un simt al portii mai mare decat a avut Steaua in ultimii 10 ani(made in america de sud), alaturi de Badea (refacut fizic) si Edson (ca oricum vine..) sunt ok.

Cu asemenea jucatori sa incerce Lacatus sa prinda o cupa europeana in primavara, si apoi in functie de cum joaca echipa si ce nevoi vor mai fi sa transferam la vara.

PS: L-as vrea pe Thereau in locul lui Edson, dar GG e prea prost sa il aduca inapoi..nu de alta dar Edson e pe bani putini..as acum ii place lui GG.

vasilestelistul08.11.2007 09:35

din pacate asa este nu le pasa de noi suporterii ceea ce ii ff grav ,nu mai joaca nik mai ales ca acuma fecali le-a marit salariile.macar sa nu mai declare inainte de meci ca o sa ne dam viata pe teren,pentru l aseara .....nu mai are rost sa vb .

CU Steaua PANA LA MOARTE!!!!!!!!!!!!! :steag_steaua_ro:

Stelistu_No.108.11.2007 10:09

la astia chiar nu le pasa de noi la bagat pe Iacob aseara si ala la fiecare minge il vedeai pe jos chiar dak nu era mingea la el tot pe jos era si surdu alt mare jucator de rahat.singurii care mai stiu sa joace sunt zapata,emegara si Nicolita in rest pffff.Lovin vroia sal imite pe Ronaldinho la 0-2 pentru sevilla el facea scheme mark avea 3-0 Steaua si jukm la mijto .gigiiiii ai stricat echipa de tot bah oieruleee.dute tata la tn la oi si lasane (noi cu Steaua o vita si o zi.... tu, pana te tin banii)bn spus .o s amai vedeti voi suporteri pe stadion cand oti lua finala UEFA adik niciodat bah .

oricum Steaua e echipa mea de suflet da cand o conduce un prost..... forzateaua

bighi_bubu08.11.2007 10:39
vai de voi si mai spuneti ca va numiti suporteri stiti numa sa huiduiti echipa cind pierde si spuneti ca va numiti suporteri
Stanici08.11.2007 10:51

Faci grava confuzie intre ECHIPA Steaua si indivizii care poarta ilegal culorile ros-albastre.

Nu o sa huiduim niciodata lipsa de rezultat - doar indolenta si indiferenta de care dau dovada unele "vedete".

bobochyka1708.11.2007 11:24

Astia chiar nu au pic de personalitate, de atitudine. Aseara nici macar nu schitau ca ar vrea sa recupereze vreo minge pierduta, macar din cele care au iesit afara, nu prin deposedare ca daca nu-i ajuta talentul.

Anka_stelista08.11.2007 12:50

haideti sa nu fim rai...au muncit cat au putut dak ati fi suporteri adevarati nu v-ati purta asa...ganditi-va ca in trei luni au schimbat trei antrenori 'unu mai bun ca altu' si sa ne mai gandim la faptu ca multi au venit dupa accidentari si la faptu ca au jucat cu echipe foarte bune.voi va asteptati sa castige in fata sevilliei care a castigat doia ani consecutiv Cupa UEFA.cum sa o batem dak Steaua s afla la a doua intrare in grupe.avem asteptari mult prea mari de la o echipa mult prea mica pentru cl

korynna08.11.2007 13:00

@anka

Nu cred ca ai prins ideea,a deranjat faptul ca jucatorii nu au dat tot ce au putut pe teren,lipsa de profesionalism,lipsa de idei,faptul ca nu-si merita suporterii,care in ciuda "jocului"lor continua sa sustina echipa,acei suporteri care nu urmaresc rezultatul ci magia jocului,daruirea,iubirea fata de fotbal.Toti suntem constienti de valoarea echipelor din CL,dar jucatorii nu au nicio scuza pentru faptul ca trandavesc pe teren.

predatorpulse708.11.2007 13:24

Ce tampenii spun unii,ca huiduim echipa cand joaca prost.

@bighi_bubu,noi suporterii suntem singurii care mai ducem numele Stelei mai departe. Suporterii au sustinut mereu echipa problema e ca echipa nu le-a dat nimic inapoi. A fi suporter inseamna sa sustii echipa nu sa o sustii orbeste. Trebuie sa atragi atentia cand ceva nu merge exact cum ai face cu o persoana draga care vezi ca o ia pe un drum gresit. Steaua joaca mizerabil cu M mare de 2 ani de zile si mercenarii astia mediocri tot au avut cea mai mare medie de spectatori acasa,eu anul trecut pe langa meciurile de campionat am strans bani si am mers si la meciurile de CL,iar ca mine au facut multi altii,au dat totul doar ca sa fie pe stadion,iar odata ajunsi acolo nu prea au avut ce sa vada.

ca sa mai nu vb de baietii care merg si in deplasari iar acesti nesimtiti pe care vrei sa-i sustinem orbeste doar pentru ca poarta tricoul Stelei nici nu dau salutul catre galerie la sfarsitul meciului.

Cand toata Romania ii injura dupa semifinala UEFA,suporterii au venit la aeroport sa-si astepte si i-au aplaudat. Sigur ca au mai fost injurati unii pe forumuri,mai ales fricosul Olaroiu,dar lumea tot a mers la meciuri,la meciul urmator cu rapid pierdut cu 0-2 au fost peste 20 de mii de oameni. Si exemple d-astea iti mai pot da cu zecile.

Doar un personaj infect ca Becali si niste lingai ca Argaseala si Adi Ilie puteau sa faca managementul asta de rahat;cu scandalul permanent la echipa,cu umilirea legendelor si cu preturile exagerate au reusit imposibilul:sa departeze suporterii de Ghencea.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

androsteaua08.11.2007 14:01

sunt atat de dezamagit si am atat de jkulte pareri rferitor la jocul Stelei inact am hotarat ca doar timpul va rezolva aceasta problema! trebuie sa plece jucatori,trebuie sa vina altii dar sunt mult mai multi factori care ne trag in jos! e bine ca a fost stadionul gol sa vada si ei cum e fara noi!isi merita soarta

**alex**08.11.2007 15:08

In momentul asta le pasa doar de bani.

bella08.11.2007 15:43

pai normal. a zis comentatoru la un moment dat ca Lovin parca... nu shtie nici unde e poarta, nici unde e mingea. el shtie unde e portofelu. numai la bani le sta gandu ... pacat ... pacat de echipa asta ... cat a fost MM macar mai avea echipa jucatori ... da oieru a avut grija sa`i goneasca. Steaua in primu rand n`are om de gol . a ajuns Goian sa dea goluri, si varfurile shomeaza. nu`i posibil asa ceva .

stelistub08.11.2007 19:01
In momentul asta le pasa doar de bani.

Va vrem in genununchi!!!!!!!!!!!!!!!!

DelPiero1008.11.2007 20:42

E clar...ii doare undeva de noi!Niste mercenari imputiti,fara onoare,mandrie si valoare... :rolleyes: mai rau e ca nici pe Lacatus nu-l respecta...loazele naibii...

vladfcs200710.11.2007 13:32

aceia care spun asa inseamna ca nu sunt adevarati fani si ca nu tin cu mandriile culori ros-albastre...eu nu as huidui Echipa nici daca ar pierde finala ligii campionilor...eu sunt cu Steaua la bine si la greu si pana la moarte si dincolo de ea...FORZA Steaua pana la MOARTE!!! :steag_steaua_ro:

SoSoNache10.11.2007 14:00

eu zic ca momentan nu putem mai mult de atat.vina e a celui care face schimbari dese la Steaua.noi trebuie sa fim si la bine si la rau alaturi de jucatori,atunci esti suporter adevarat.acum 5 ani ne rugam sa jucam in chamipons league acum am jucat 2 ani la rand si ii injuram.trebuie sa ne bucuram cu ei si sa plangem odata cu ei,asta e parerea mea.fi ti suporteri adevarati.sa credem in schimbare si in Laca pentru ca el e legenda vie a Stelei