Eu nu cred ca Becali va pleca vreodata de la Steaua deoarece echipa este in proprietatea sa si in plus el da banii.Cui nu i-ar placea ca Becali sa plece de la Steaua? Cred ca tuturor stelistilor le-ar placea,dar acesta este un vis ce cu greu ar putea fi implinit.Ce n-as da sa avem un patron care sa nu se bage la echipa si sa nu spuna verzi si uscate in fata presei si a televiziunii despre jucatori,antrenor...etc
In continuare,sa nu visam la plecarea lui Becali ce nu se va produce prea curand.
Dar si daca ramane,ar putea sa aduca inca un actionar,unul dintre prietenii sai buni sau cel putin un cunoscut care sa aiba la fel de multi bani ca si el,ca atunci cand vad un jucator de 5 milioane de dolari,unul sa puna 2.5 milioane si celalalt tot 2.5 milioane.Atunci nu s-ar mai plange ca vai ce scump e un jucator si altele...
Bun,au adus un jucator de 5 milioane,dar ce fac cu salariul jucatorului?Eu zic ca daca jucatorul vrea un salariu de 1.2 milioane de dolari,sa-i dea cat vrea chiar daca vestiarul ar lua-o razna.Dupa un timp jucatorii si-ar da seama ca jucatorul de 5 milioane de dolari este mai valoros ca ei si isi merita salariul pe deplin.Jucatori ca cel de 5 milioane de dolari pot schimba cursul unei partide de fotbal printr-o pasa ,,miraculoasa,, sau un sut de la 28 de metri dat pe poarta precum cel al lui Keita(daca nu ma insel) din meciul in deplasare cu Sevilla,care a lovit stalpul din stanga al portii lui Zapata.(Sa nu mai spun ca in meciul Sevillei cu Real Madrid acelasi jucator a dat gol din aceeasi pozitie cu acelasi sut de la 28 de metri).
Ma intreb cateodata de ce inaintea incheierii sezonului de transferuri Steaua nu l-a cumparat pe acel Dady golgeter in Portugalia,si a ales sa-l cumpere pe Zaharia.Ce,cat putea sa coste acel Dady de era asa de scump?L-a adus pe Zaharia care nu pot sa spun ca a dezamagit dar nu e la nivelul Stelei.
In legatura cu spartul vestiarului,la AC Milan,fundasul Ambrosini castiga de 5 ori mai putini bani decat mijlocasul ofensiv Kaka'.Stiu e o diferenta dintre Ambrosini si Nesu sau dintre Kaka' si Dica.Chiar o diferenta foaaaarte mare de valoare,dar chestiunea salariilor de la Steaua ar trebui sa dispara.Fiecare jucator trebuie sa fie platit dupa valoarea sa si talentul sau.Chiar jucatorii Stelei au spus acest lucru dupa meciul cu Sevilla ca,citez: ,,oricat ne-am darui si oricata atitudine am avea,valoarea isi spune cuvantul pana la urma"
Acum daca raul a fost facut,macar se se atenueze cumva.Aducerea unui psiholog ar putea ajuta cum nu ne putem imagina.Toate cluburile mari au cate un psiholog care ii incurajeaza pe jucatori atunci cand pierd s.a.m.d.
In final trebuie sa plece de la Steaua jucatori precum Ovidiu Petre care prin cuvintele sale de aoleu isi baga proprii coechipieri in groapa: ,,mergem la Londra,speram sa nu luam 7 goluri ca si Slavia".Mie nu mi se pare o atitudine de Stelist adevarat si nici jocul lui nu e cum trebuie,prin urmare ar trebui sa plece.Dica si Goian ar trebui sa ramana cu orice pret.Ne intrebam de ce Dica nu prea da goluri?,simplu.El e un mijlocas ofensiv-atacant, care daca primeste mingi utile,el e in stare sa dea gol,dar daca nu primeste mingi,ce sa ne asteptam,sa dea gol?,in niciun caz.
Sper ca la iarna sa fia adusi jucatori de 3-4-5 milioane de dolari=jucatori de valoare,chiar daca au salarii de 2 milioane de dolari.Daca Steaua va proceda asa,eu zic ca vom putea sarbatori cel de-al 24-lea titlu si vom putea striga din toti rarunchii:

OLE,OLE,OLE