FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Ne dam viata pe teren" (ProSport)!

fcsteaua.ro07.11.2007 01:49

Ionut Rada spune ca problema jucatorilor Stelei este atitudinea. El crede ca, daca ros-albastrii vor avea o stare de spirit buna, atunci orice adversar poate fi învins, chiar si Sevilla.

Ionut, va asteapta un meci destul de dificil...

Asa este, însa nu e nicio surpriza. Inca din momentul tragerii la sorti, când am aflat cu cine vom juca în grupele Ligii, stiam ca vom întâlni echipe bune si eram constienti ca vom avea doar partide grele.

Totusi, mai sperati la calificare, având în vedere ca nu ati obtinut niciun punct pâna acum?

Da, putem sa ne calificam, dar trebuie ca în meciurile de acasa, cu Slavia Praga si cu Sevilla, sa obtinem punctele pentru primavara europeana.

Ce te face sa fii asa optimist?

Jocurile din Liga Campionilor ne-au dat încredere, nu putem spune ca ne-am facut de râs pâna acum. Pentru noi nu conteaza ca în weekend Sevilla a batut Realul cu 2-0. De exemplu, înaintea meciului tur, spaniolii veneau dupa o perioada nu prea buna, dar în jocul cu noi au aratat ca locul lor în campionat nu era cel adevarat.

Vorbind despre meciul de acum doua saptamâni, ce v-a lipsit pe stadionul "Ramon Sanchez Pizjuan"?

Noi am avut o atitudine buna acolo, cu mici probleme la fazele în care am primit golurile. Dar pe teren propriu putem face un rezultat bun. Speram ca la noi acasa, unde avem suporterii de partea noastra, sa formam un grup, sa luptam si sa ne dam viata pe teren! Cu o atitudine pozitiva, putem câstiga!

JDERUL07.11.2007 07:23

Sa speram ca perioada,,ratacirilor" a trecut si jucatorii au revenit cu picioarele pe pamant. Degringolada iscata la echipa s-a mai atenuat odata cu venirea lui Marius si poate disparea definitiv diseara odata cu obtinerea unui rezultat bun. Chiar si un egal ar fii de bun augur si ne-ar da sansa sa speram la o continuare in Cupa UEFA.

Pentru a reusi un meci bun insa,jucatorii au nevoie si de public! De aceea,eu ii rog pe toti cei care au posibilitatea sa vina la stadion si sa incurajam echipa. Da echipa,pentru ca,indiferent care va fii ,,11"-le de start, toti cei trimisi in teren vor avea misiunea de a lupta pentru gloria culorilor ros-albastru. Sa uitam diseara de evolutiile slabe ale unor jucatori. Cel putin diseara sa nu fluieram pe ,,x" sau ,,y"de cum va atinge mingea sau la prima interventie gresita. Diseara trebuie sa sustinem echipa neconditionat din primul si pana in ultimul minut. Iar daca jucatorii vor lupta si se vor darui total pe tot parcursul evolutiei in teren,vor trebui aplaudati si felicitati indiferent de rezultat. Sa nu uitam ca ne aflam in competitie alaturi de ,,greii"Europei fotbalistice,sa ne mandrim ca suntem printre ei si Steaua este inca port-drapelul fotbalului romanesc!

Si din Calarasi vom fii diseara 20 de fani cel putin(atat numara grupul nostru).

Sa ne ajute Dumnezeu intr-un rezultat bun!

glow07.11.2007 07:25

sper sa castigam, dar care si unde sunt suporterii????? (din pacate) .....

BAFTA Steaua :steag_steaua_ro: dica10

il_scorpio07.11.2007 08:04

Asa trebuie sa faceti sa va dati viata pe teren!!!!

O veste relativ buna la ora meciului nu vor fi mai mult de 0 grade ceea ce este un lucru bun, spaniolii fiind obisnuiti cu temperaturi mult mai ridicate. Bineinteles ca s-au mai intalnit de multe ori cu astfel de situatii, dar totusi as pune acest lucru ca un atu al Stelei.

I.N.Money07.11.2007 12:07

Personal ma surprinde din ce in ce mai mult acest Rada,ma bucur ca are o determinare ce multora le lipseste.

bobochyka1707.11.2007 12:45

Personal cred ca ca sa poti bate pe oricine trebuie sa ai incredere in tine, in fortele tale si sa crezi ca esti valoros si atunci ai si alta atitudine si incerci sa demonstrezi tie si celorlalti ca cei care zic ca nu ai valoare nu au dreptate.

Din pacate, tocmai aceasta atitudine lipseste Stelei, iar daca tu nu ai incredere in fortele tale, daca nu te consideri valoros (caci se presupune, macar, ca la Steaua vin cei mai buni) nu o sa vina nimeni sa zica "ma esti valoros, poti". Totul vine de la autosugestie, iar daca tu crezi despre tine (iti autosugerezi) ca esti bun atunci incerci sa demonstrezi ceea ce duce la alta daruire in teren, si aceasta daruire ar putea sa ne aduca un rezultat bun in seara asta.

Cand ma gandesc la Steaua ma gandesc ca se poate bate cu oricine pentru ca e Steaua, iar istoria si orgoliul nostru ne da acest drept si pentru ca daca jucatorii se mobilizeaza si joaca foarte bine putem castiga, pentru ca daca joaca bine in seara asta putem scoate un punct.

As vrea sa cred ca Steaua poate bate Sevilla, as vrea sa cred ca putem scoate acel rezultat bun pe care il vrem, dar nu stiu la ce sa ma astept deoarece Steaua poate deasemeni sa joace prost si sa luam o bataie asa cum numai noi stim; ori o umilinta ca cele cu Lyon si Real Madrid in Ghencea, ori infrangeri la limita care ne fac sa ne zgariem pe ochi de ciuda.

In rest toate bune. Forzza Steaua!

cristian01407.11.2007 14:26
Personal ma surprinde din ce in ce mai mult acest Rada,ma bucur ca are o determinare ce multora le lipseste.

Normal, e de-al nostru, 3 l-a invatat asa. :biggrin:

olfgob07.11.2007 15:26

Am mai spus-o,Rada e cea mai buna achizitie impreuna cu Zapata.Si cind te gindesti ca nu avea nimeni incredere in el...are tendinta de a nu gresi aproape deloc,spre deosebire de Goian,care din cind in cind o mai comite,nu foarte grav dar totusi are scapari

andutu07.11.2007 18:20

Da...sigur va dati viata pe teren...la fel ca in toate meciurile de pana akm?....Sa vezi surpriza...nu cred,dar vreau sa o vad si pe asta....Cu siguranta ca mar bucura un rezultat f.bun cu Sevilla,dar din pakate nu mai pot sa cred in "Steaua lui Gigi Becali" oricat as vrea....Doamne ajutane sai batem pe Sevilla ca nu mai cu ajutorul tau cred ca mai putem....