Sa nu uitati Duminica sa ajungeti primii pe stadion , sa fortam fortele de ordine sa ii bage in tarc , in caz ca ar fi reusit cumva sa isi cumpere mai multe bilete catelusii . respect si cat mai mult curaj, infernul sa se dezlantuie pe ei.
Sa nu uitati Duminica sa ajungeti primii pe stadion , sa fortam fortele de ordine sa ii bage in tarc , in caz ca ar fi reusit cumva sa isi cumpere mai multe bilete catelusii . respect si cat mai mult curaj, infernul sa se dezlantuie pe ei.
Totusi cred ca au cumparat ceva bilete catelusii... de la bisnitari. Sa nu uitam ca Giovanni e prieten cu ei si... el le are cu bisnita...
Oricum nu pot sa fie prea multi ca nu sunt...
Stati linistiti ca vor sta sigur in tarc au incercat joi sa cumpere bilete si ia prins Mustata si ia omorat rau .
Si a mai vb si MM cu garda si sigur ii baga in tarc ![]()
Peluza Nord va fi duminica in ALB-ROSU plus o parte din tribuna I
Se vede cat stie omu'... Peluza Nord, este? In tzarc o sa stati prichindeilor si totul se va pravali peste voi.
sunt curios cati o sa fim noi ...si cati o sa fie ei ?! ( ca numar )
ei o sa fie mult mai multi ca noi pt ca au pureci
))
bai mutra, te crezi in groapa la pch?
am sa stau la sud sa va dau o gramada de...muica, ce mai facura oltenii?
)
dupa cat s-a uitat la televizor ... acu s-a stricat si agasit internetul ...ce tare e ...ce 8O descoperire !
am primit un PM de la unul din stelistii infocati de pe forum - nu-i spun numele - care o tine sus si tare ca Steaua are cea mai tare galerie si o coregrafie de invidiat, plus ca toata tara uraste Dinamo.
voi cu coregrafia ati stat intotdeauna prost si asta nu o spun doar eu. diferenta dintre noi si voi este imensa. sunteti mult in urma cu coregrafia. e normal sa spuna ca toata tara uraste Dinamo atata timp cat se misca doar intre 5 oameni care tin cu Steaua.
duminica o sa vedeti coregrafie adevarata chiar daca planuiti sa furati steaguri si sa ne bagati in tarc. multi dinamovisti au cumparat bilete la tribuna II si vor intra in peluza. e normal sa fim mai putini ca voi, da' mai conteaza si calitatea celor din galerie. abia astept sa va urez duminica ![]()
tinere din azerbaidjan, cand am descoperit eu internetul tu nu auzisei nici de pc.....si asta se intampla prin 1991
Hahahaha!Auzi la el!Pe voi va injura lumea si in B(si nu ma refer la seria a doua)!Sunteti penibili acasa,jalnici in deplasare...ce sa mai vb!V-a dat rusine Braila in Cupa la voi acasa,v-a umilit Constanta,Iasi-ul...vai de voi!
HA-HA . ATTUNCI O SA stati la tribuna a doua sa va vad , fratilor cum o sa cantati .am primit un PM de la unul din stelistii infocati de pe forum - nu-i spun numele - care o tine sus si tare ca Steaua are cea mai tare galerie si o coregrafie de invidiat, plus ca toata tara uraste Dinamo.
voi cu coregrafia ati stat intotdeauna prost si asta nu o spun doar eu. diferenta dintre noi si voi este imensa. sunteti mult in urma cu coregrafia. e normal sa spuna ca toata tara uraste Dinamo atata timp cat se misca doar intre 5 oameni care tin cu Steaua.
duminica o sa vedeti coregrafie adevarata chiar daca planuiti sa furati steaguri si sa ne bagati in tarc. multi dinamovisti au cumparat bilete la tribuna II si vor intra in peluza. e normal sa fim mai putini ca voi, da' mai conteaza si calitatea celor din galerie. abia astept sa va urez duminica
![]()
tinere din azerbaidjan, cand am descoperit eu internetul tu nu auzisei nici de pc.....si asta se intampla prin 1991
eu i-am trimis mesaj pe privat daca de mine o fi vorba :x cica conteaza si cei care sunt in galerie ..normal ca conteaza ..la ei vin 3000 de suporteri la un meci acasa ..si se cred ce mai adevarati si cu coregrafiile cele mai adevarate :?:a-ti ajuns in ultimul hal dinamovistilor...si nu aberez asta se intampla meci de meci la voi..suporterii au parasit echipa voastra de kkt.
despre ce calitate a suporterilor vorbesti Stefan cel mare ? daca la un meci acasa galeria voastra e formata din 500 de insi.DINAMOVISTII AU GURA MARE NIMIC MAI MULT.
n-am de gand sa ma cert cu tine ... poate oi fi descoperit tu internetul in '91 dar cred ca de atunci stai si de uiti la performanta noastra...
va dati seama 16 ani de cand nu au mai castigat la noi acasa si eu sunt asa de siguri pe ei ca o sa castige parca au vazut ei in stele :twisted: i-am batut si in tur la ei acasa asa ca nu avem de ce sa ne fie teama ..eu zic ca vom castiga lejer.suporterii lui Dinamo sunt in ultimii ani doar ultrasi de , derby.noi suntem cei mai multi in deplasari ..unde se duc ei 500 noi suntem 1500-2000!!!daca nu o sa castigati dinamovistilor ce-o sa face-ti o sa va desfintati de tot :?:
e drept avem un patron f ciudat si inapoiat rau de tot
dar el nu se poate compara nici pe departe cu profitorii de la Dinamo.noi suntem suportei si vom fi mereu aproape de Steaua indiferent cine o va conduce.
am avut multe coregrafii reusite!!!cea cu stelele, cetatea,si multe altele ...
dinamovistilor macar noi nu copiem ca voi spre exemplu cea cu **** Steaua :evil: sunteti penibili
[...]
duminica o sa vedeti coregrafie adevarata chiar daca planuiti sa furati steaguri si sa ne bagati in tarc. multi dinamovisti au cumparat bilete la tribuna II si vor intra in peluza. e normal sa fim mai putini ca voi, da' mai conteaza si calitatea celor din galerie. abia astept sa va urez duminica
![]()
[...]
Ca sa poti realiza o coregrafie reusita, este esentiala coordonarea dintre membrii galeriei. De aceea e normal ca dinamovistii sa se laude cu "cele mai tari coregrafii", de vreme ce n-au trebuit coordonati decat vreo 500 de oameni. Cand trebuie sa coordonezi cateva mii, poate chiar zeci de mii, e altceva. Dar acest lucru e imposibil de inteles de catre dinamovisti, deoarece ei nu s-au confruntat niciodata cu aceasta situatie. Din lipsa de fani...
Oricum, daca scandari de genul .... Steaua, aurolaci, etc. reprezinta frumusetea unei galerii si o coregrafie reusita, atunci nu mai am nimic de zis...
Hahahaha!Auzi la el!Pe voi va injura lumea si in B(si nu ma refer la seria a doua)!Sunteti penibili acasa,jalnici in deplasare...ce sa mai vb!V-a dat rusine Braila in Cupa la voi acasa,v-a umilit Constanta,Iasi-ul...vai de voi!
ce zic tu acolo?! voi stiti ce e aia cupa Romaniei? traiti din amintirile cupelor si campionatelor luate deceniul trecut. calificarea voastra in primavara europeana a fost obtinuta cu noroc, asa ca nu-mi aduce-ti aminte de ea. prefer sa castig campionatul si cupa Romaniei decat sa ma laud ca am luat bataie de la parma, valencia, bilbao si villareal.
care coregrafie tinere? mustata al vostru prefera sa stea sa pandeasca dinamovistii la casa de bilete din Ghencea decat sa se ocupe de galerie.
si voi traiti din amintirea ca ne-ati batut acum 15 ani in Ghencea :lol: :lol:
sincer prefer ca Steaua sa ia bataie de la Villareal in Cupa UEFA nu ca voi care ati luat bataie de la National in cupa Romaniei :lol: :lol: :lol: :lol:
chiar cand o sa ajungeti si voi in primavara europeana?
raspuns:niciodata
Daca atata reusiti sa va impiedicati intr-u lung sir de echipe...Hahahaha!Auzi la el!Pe voi va injura lumea si in B(si nu ma refer la seria a doua)!Sunteti penibili acasa,jalnici in deplasare...ce sa mai vb!V-a dat rusine Braila in Cupa la voi acasa,v-a umilit Constanta,Iasi-ul...vai de voi!
ce zic tu acolo?! voi stiti ce e aia cupa Romaniei? traiti din amintirile cupelor si campionatelor luate deceniul trecut. calificarea voastra in primavara europeana a fost obtinuta cu noroc, asa ca nu-mi aduce-ti aminte de ea. prefer sa castig campionatul si cupa Romaniei decat sa ma laud ca am luat bataie de la parma, valencia, bilbao si villareal.
care coregrafie tinere? mustata al vostru prefera sa stea sa pandeasca dinamovistii la casa de bilete din Ghencea decat sa se ocupe de galerie.
da, asta e mentalitatea voastra. preferati sa castigati campionatul prin furt, dupa care va umilesc pescari, bucatari, sau rezervele rezervelor unor echipe mari.
asta e diferenta dintre voi si noi. voi aspirati la campionatu asta amarat, noi anul asta am aspirat (poate exagerat, dar am facut-o) la Cupa UEFA.
Ce "Sempre forza Dinamo!"??? 3 zile daca jucati si gol nu dati, cu mana daca o luati si nici asa nu reuseati. Forza la voi e Bortza. Pana nu pleaca Bortza hales bules cu Forza. Cred ca Bortza e stelist dar nu v-a spus... :lol: :lol: :lol:
Victorieeeeeeeeeee!!!!!!!!
Am castigat ! Victorie ! Mai avem un meci cu Rapid dar vom bate ! ![]()
:o