Forzza Steaua !!! Atat vreau sa spun !!!
Forzza Steaua !!! Atat vreau sa spun !!!
un mesaj din Bucuresti / Poli **** so belesti/sa se auda-n toata tara/**** politimisoara :steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro:
Stick with your fuckin' Poli Aek !
Daca mai vrem sa mentinem o minima sansa ca sa mai luam campionatul asta trebuie sa invingem in seara asta. Valorim suntem peste ei la orice ora. Mi-e frica doar de accidentari (faulturi dure si lovituri nesportive, ca in meciul cu africanii de la Cluj) si arbitri cu norma.
Nu o sa mai facem 8-1, dar ii batem. Numai sa jucam ca in meciul precedent, cu devotament.
Forza Steaua ! Forza Lacatus !
poate sa imi zica cineva daca se poate vedea meciul pe net
Nu inteleg de ce mama dracului sunt asa timorati. Parca ar juca cu Juve nu cu bragadiru.
deci daca va zic ca pe Lacatus l'o adus de fantezie...
na, poftim echipa... isi ia bataie DIN NOU !
cat isi aseaza ciobanu oile pe teren, nu avem sanse
si totusi
![]()
:steag_steaua_ro:
1-0 pentru frustrati . Gol anulat pentru Steaua ! Arbitrul e cu tema.
@Raul
din cate stiu Kanal D n-are streaming, deci, nu se poate . App, vezi ca e 1-0 la Poli
Cumva Surdu i-a asezat mingea la gol celui de la Poli,comentatorul e cam tampitel,iar augustus anti-stealist?
Cred ca cineva trebuie sa ia urgent un ban.
Ce sa mai spunem,ca pana acum avem 3 maini moarte in teren(Croitoru care a gresit la gol,surdu care ca de obicei e in plus si Iacob care nu mai castiga mingi de mult).
Sa speram ca nu o luam cum facem noi de obicei in deplasare.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Umbra Stelei la Timisoara.
A spera inca la castigarea campionatului mi se pare utopie.
Si hilar e sa mai afirmam pe undeva "intotdeauna superiori".
Suntem de *****.
Mi-e rusine si scarba de neputinta lor. Fotbalisti plini de bani si de ifose, fara minte si zero fotbal. Si nici n-au pic de respect pentru noi, suporterii. Eu i-as trimite la strung pe salariul minim.
Lacatus chiar ca nu are cu cine lucra. Atacul e periculos ca o baba karatista.
iar alexa ala ne cotonogeste toata echipa.
Prost Banel asta, stia ca nu poate marca, ne-a aratat-o de atatea ori. Orice jucator ar fi cazut si s-ar fi dat penalty. Dar el nu.. god damn it..
sunteti voi mai buni.atat pot baieti nu ii mai tot injurati
da, sa nu ii injuram.. sa ii tinem in flori si in laude
"vaii bravo croitorule esti tare frate, continua tot asa"
asa vrei ?
ziceam si eu..... daca eram o echipa nivel Otelul, Craiova... nu ii injuram
dar totusi, E Steaua !!!!!
Iacob 0, surdu 0, Banel, ca de obicei, Croitoru la fel...vai de capul nostru...nimic nu joaca....daca terminam egal, e bine!..poate doar sa-i bata Laca la pauza, sa joace de frica..:-(