FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bun de joc in decembrie (ProSport)!

fcsteaua.ro03.11.2007 01:18

Accidentat la finalul lunii august, cu ocazia meciului amical dintre România si Turcia, Mirel Radoi (foto) este aproape refacut.

"Mirel ar putea sa intre la sfârsitul lunii noiembrie, însa nu este cazul sa riste", a declarat Valeriu Argaseala, presedintele ros-albastrilor lasând sa se înteleaga ca, în caz de nevoie, prezenta lui Mirel Radoi pe teren va putea fi fortata la sfârsitul acestui an.

"De asemenea, Ghionea îsi va relua pregatirile într-o saptamâna si are sanse sa joace în Champions League, în timp ce Plesan face recuperarea la stadion", a completat Valeriu Argaseala buletinul medical al echipei.

Nu la fel de optimist este antrenorul Marius Lacatus, care nu crede ca se va putea baza pe vreunul dintre cei trei jucatori pâna la primavara.

"Nu cred ca vor reveni la antrenamente în acest an. Radoi, saracul, cunoaste mai bine clinica de la Bologna decât Bucurestiul. Când am fost presedinte aici, am vazut ce înseamna Radoi pentru vestiar. Despre Ghionea, el se afla acum la Baile Felix, la tratament", a declarat tehnicianul din Ghencea.

Pe de alta parte, Dorin Goian, Pawel Golanski si Victoras Iacob s-au antrenat ieri normal alaturi de coechipieri si ar putea fi folositi în meciul de mâine, de la Timisoara.

puiu mordasan03.11.2007 01:47
:steagcruce: Accidentarile au fost blestemul echipei noastre in acest sezon,dar totusi se pare ca s-a cristalizat un prim 11 omogen si care incepe sa de-a si rezultate! Revenirea lui Radoi pe final de sezon ar fi utila doar din punct de vedere moral pentru ca altfel e greu sa ajunga la parametrii care l-au consacrat! Cat despre Ghionea si Plesan,amandoi sunt asteptati cu interes,unul pentru.a mari siguranta in defensiva,iar celalalt pentru a lega mijlocul de ofensiva,lucru care cam lasa de dorit! Oricum e bine ca Laca nu mai joaca cu doi inchizatori si asta s-a simtit imediat prin 3 goluri cu Otelul. E un inceput,nu?
godfather8603.11.2007 08:08

Insanatosire grabnica Mirele.

Te asteptam cu bratele deschise!!!!!

il_scorpio03.11.2007 08:58

De-abia astept sa revina, ca sa dispara Ovidiu Petre din schema!

mNiosu03.11.2007 09:01

Asta daca nu insista ciobanu iar sa-l bage fundas "ca acolo ii e locu" :angry: !!!

androsteaua03.11.2007 09:15

e un ghinion imens!! de vreo 2 ani nu cred ca am avut echipa completa! ma bucur sa aud ca Ghionea isi revine!!

o sa dispara Lovin,nu Ovidiu Petre!! pacat pentru ca p mine ma enerveaza ov Petre

dr.adrian903.11.2007 10:44

de mult imi placea cum joaca Radoi dar acum sa schimbat total.

e cel mai mare arogant. in plus nici nu joaca nimic in afara de K1.

in plus e finul lu Becali deci va dati seama ca e pe mana cu el si ii raporteaza tot.

asa draga Radoi iate de mana cu Dica si plecati

mad7903.11.2007 11:52

MAI BAIETI!Nu stiu ce il tot laudati atata pe Radoi,ca el nu mai joaca fotbal de 2 ani de zile,cum ar trebui sa o faca,aa,ca este bun pentru moral echipei..poate,dar asta numai fotbalist nu mai e...cat despre Lovin si Ov Petre,nu stiu ce aveti cu ei,pentru ca sunt jucatori ff buni,cel putin in ultima vreme s-a vazut o crestere atat la unul cat si la celalalt!Altfel,nu imi explic de ce pe Ov Petre,il convoaca Piturca la nationala constant!!!

steaua_gloria03.11.2007 11:55

Una dintre cauzele pentru care echipa nu a mers asa bine este absenta lor. Cu Radoi si plesan la mijloc era altceva.

godfather8603.11.2007 18:19

Nu se putea sa nu fie un comentariu in care sa nu va luati de Becali.

Incredibil!!!!!

neli05.11.2007 06:33

te asteptam Mirel ! fa-te bine si hai ca nu putem face nimic fara tine daca si Paraschiv a plecat nu mai e nimeni sa ii conduca, sunt "nauciti" pe teren, Ghionea hai langa "d-nul Goe" unde ti-e locul, plesan tu ? ai inceput cu o accidentare cam ciudat !?