Accidentat la finalul lunii august, cu ocazia meciului amical dintre România si Turcia, Mirel Radoi (foto) este aproape refacut.
"Mirel ar putea sa intre la sfârsitul lunii noiembrie, însa nu este cazul sa riste", a declarat Valeriu Argaseala, presedintele ros-albastrilor lasând sa se înteleaga ca, în caz de nevoie, prezenta lui Mirel Radoi pe teren va putea fi fortata la sfârsitul acestui an.
"De asemenea, Ghionea îsi va relua pregatirile într-o saptamâna si are sanse sa joace în Champions League, în timp ce Plesan face recuperarea la stadion", a completat Valeriu Argaseala buletinul medical al echipei.
Nu la fel de optimist este antrenorul Marius Lacatus, care nu crede ca se va putea baza pe vreunul dintre cei trei jucatori pâna la primavara.
"Nu cred ca vor reveni la antrenamente în acest an. Radoi, saracul, cunoaste mai bine clinica de la Bologna decât Bucurestiul. Când am fost presedinte aici, am vazut ce înseamna Radoi pentru vestiar. Despre Ghionea, el se afla acum la Baile Felix, la tratament", a declarat tehnicianul din Ghencea.
Pe de alta parte, Dorin Goian, Pawel Golanski si Victoras Iacob s-au antrenat ieri normal alaturi de coechipieri si ar putea fi folositi în meciul de mâine, de la Timisoara.