FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Daca-l prind pe Becali, ii tai limba (Libertatea)!

fcsteaua.ro03.11.2007 00:51

Marturii socante, joi, la sport.ro.

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ilie Nastase, cunoscut drept un sustinator infocat al Stelei, a dezvaluit motivul pentru care n-a mai calcat pe stadionul din Ghencea.

Nasty spune ca patronul Stelei, Gigi Becali, l-a injurat pe el, dar si pe sotia si copiii sai. 'Daca il prind, ii tai limba', a amenintat fosta glorie a tenisului romanesc.

'Nu vin la meciurile Stelei pentru ca am o problema cu Becali. N-am nimic cu echipa sau cu domnul Argaseala. De fapt, n-am nimic cu nimeni de la Steaua, in afara patronului.

Eu cu dansul am avut o problema pentru ca a avut o atitudine deplasata fata de mine. M-a injurat pe mine, pe copiii mei si pe nevasta', a spus fostul mare tenismen roman.

puiu mordasan03.11.2007 01:58
:steagcruce: Pai draga Nasty,ce te miri?!? Asta-i sportul preferat al lui Jiji de a terfeli simbolurile sportive!!! Totusi eu zic c-ai scapat ieftin,in comparatie cu Hagi,T.Stoica,Balint,L.Dumitru....parca-ti sunt nume cunoscute,nu?!? Stai sa vedem ce-o fi si cu Laca,dar cred ca de aici v-a izbucni o alta revolutie....De data aceasta adevarata...
kosm1n03.11.2007 03:23

"crestinul" injura familiile oamenilor si dupaia se roaga sai dea Dumnezeu inca vro cateva milioane! mi-e greatza sa vad cum un infect improasca pe oricine si dupaia face pe sfantul! penibil, rusine, necrescut, mafiot omu asta e de toate numai bun nu e!

androsteaua03.11.2007 09:16

dak ii tai limba sa ma anunti ca vin si yo!!

Astristul03.11.2007 09:50

Succes Nasty! Daca vrei te ajutam cu multa placere! :cool:

forzateaua

lucvald-190203.11.2007 10:01

bine ca nu are urmas....ci doar urmase.....asta trebuia sa fie castrat la nastere..daca pruncul era cu handicap , de orce natura , era clar cu nu mai exista reciprocitate intre societatea care investea in el si aportul sau pentru beneficiile societatii...asa ca..il eliminau !!

Mars la gunoi mizerie de JIJIgodie ce esti !!!!

dax4704.11.2007 18:02

Daca va incerca sa-i faca felul lui Lacatus asa cum i-a facut lui Hagi, nu cred ca o sa mai aiba curajul sa mai iasa din casa fara Armata. Chiar ca nu va mai fi nici o cale de intoarcere pentru becaliot.

neli05.11.2007 06:23

de acord ! te ajut si eu ! acum a inceput sa-i atace pe jucatori ! un ticalos! ******* mas..ii de cretin !