FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Doi din Argentina (Sport.ro)!

fcsteaua.ro02.11.2007 14:14

Steaua schimba Brazilia pe Argentina. Steaua vrea sa dea lovitura din iarna si sa duca doi mijlocasi de top din tara lui Messi.

Steaua ii vaneaza pe mijlocasii argentinieni Agustin Pelletieri de la Lanus si pe pustiul minune de la River Plate Diego Buonanotte.

"Cobra" Ilie vrea sa profite de relatiile pe care le are in Argentina si sa-i aduca in Ghencea pe Agustin Pelletieri, un inchizator de 25 de ani, de la Lanus, si marea speranta a lui River Plate, coordonatorul Diego Buonanotte, de numai 19 ani, considerat noul Messi, anunta publicatia Ziarul.

Pelletieri este un adevarat simbol al lui Lanus, pretul sau fiind de aproape 1.5 milioane de euro. Diego Buonanotte este considerat marea speranta a fotbalului argentinian alaturi de Messi si Aguero, insa s-ar putea sa nu fie pe placul lui Gigi Becali: Buonanotte este la fel de inalt ca si brazilianul Elton : are 1,60.

"Voi aduce la Steaua doi jucatori la iarna printre care un mijlocas de multe milioane de euro", a promis Gigi Becali care vrea sa "stinga lumina" adversarilor din Liga cu Diego Buonanotte, adica Diego "Noapte Buna".

nyku_myhay02.11.2007 14:20

Elton, daca ar reveni, impreuna cu acest buonanotte(daca are acelasi stil ca Elton) cred ar schiimba radical Steaua( cel putin faza de atac si contraatac)...

lucvald-190202.11.2007 14:26
Elton, daca ar reveni, impreuna cu acest buonanotte(daca are acelasi stil ca Elton) cred ar schiimba radical Steaua( cel putin faza de atac si contraatac)...

daca mai spuneai si faza de aparare.....era deja revolutie :)))

Joga Bonito02.11.2007 14:26

Vrajeli, vrajeli gazetaresti......

Fratilor, io zic nici sa nu mai postati stirile astea. Cand il vezi frate cu tricoul in mana, in fata unor ziaristi si cu Argaseala in stanga lui, atunci, si doar atunci se merita!

Tz3pI02.11.2007 14:29

Pana cand nu-i vad la Steaua semnand nu mai cred nimic.

KING-ANDREI-1802.11.2007 14:39

Ar fii bine daca ar veni.Poate asa nu vom mai avea esecuri in champions ligue.

dr.adrian902.11.2007 14:51

pariu fac ca Becali aduce acuma ceva in iarna ceva bun. se pregateste de alegeri.

mai bine ar fi daca lar cumpara pe Bogdan Stancu

Dulah02.11.2007 17:23

Trebe doar sa mai fie si ei de acord sa vina ,oricum dak baiatul ala de 19 ani e un nou Messi ma mir cum de nu l-au curtat real sau barca pana acum . In fine suntem romani si avem sperantze ...

Bine ar fi sa aduca ceva jucatori de valoare.

Forza Steaua ! Bafta Laca !

androsteaua02.11.2007 17:34

offffffff. mai e mult pana departe!! iar a innebunit oieru'

fcr196902.11.2007 17:38

aduce pe dracu...cine il mai crede??? mai bine i-ar aduce inapoi pe Elton si Thereau...

axl2302.11.2007 17:41

Astia-s amicii. Diego e cel din dreapta, asta daca aveati dubii.

il_scorpio02.11.2007 18:30

Dupa toate gogosile care ne-au fost vandute nu o sa mai cred decat in momentul in care-l vad ca intra pe teren, ca debuteaza:))

bobochyka1702.11.2007 18:32

S-a zis ca vine si Belluschi, nu? ...... Si n-a venit.

aduce pe dracu...cine il mai crede??? mai bine i-ar aduce inapoi pe Elton si Thereau...

Ar fi o treaba, dar...visam.

cmt-steaua02.11.2007 18:46

SPERANTA MOARE ULTIMA !!!!!!!

Sper din toata inima s-a vina niste jucatori buni ! Nu conteaza din ce tara sunt !!!

DOAR SA VINA ODATA !!!!!!

P.S. MERGETZI LA STADION !!!!!!!!!!!!!!!! fularsteau2

I.N.Money02.11.2007 21:09
[...] pe Agustin Pelletieri, un inchizator de 25 de ani, de la Lanus, si marea speranta a lui River Plate [...]

Da,de cand imi doream un inchizator in echipa ,asta lipsea Stelei :rolleyes: . Oricum mi-au ajuns pana in gat asemenea stiri marca Gee Gee Becali.

Cristocea_02.11.2007 22:00

Ne agitam pe degeaba. Mai bine incercam sa il luam pe Bogdan Stancu si Torje. Si Costea de la Craiova e un jucator foarte valoros.

dax4703.11.2007 00:39

Vorbarie. Doar vorba e de oier. Atat.

anr9403.11.2007 09:15

Ar fi ceva daca ar venii !

w3bmaster04.11.2007 02:59

Pn nu vad eu ca sa semnat si ii vad in Ros Albastru poa sa zica astia ca aduc si extraterestri tot nu cred

kilygonzalez05.11.2007 18:19

bai mai terminati cu romanii nostri de doi bani, de a caror mentalitate si valoare ma conving de la meci la meci. Parerea mea e ca trebuie adusi multi straini de valoare si lasati romanii la odihna ca sunt asa de obositi saracii...... asa ca daca or fi acesti 2 argentinieni sau altii oricum e bine, numai sa fie asa. terminati cu Stancu, torje si alte farse romanesti cu care te poti carpi pentru. campionat dar in nici un caz nu faci fata in europa. Stancu nici macar n-a mai jucat titular la Urziceni in ultimele meciuri, asa ca nu e vreo minune fotbalistica. Parerea mea.....

htoma06.11.2007 07:46

Ar fi frumos dar nu face Gigi deastea el nu e in stare sa isi dea averea ci mai probabil sa mai vanda sa isi faca averi de unde sa cumpere jucatori de milioane de euro. E pacat sa ne facem sperante ca Gigi va investi in jucatori el nu e omu care sa nu se gandeasca la profit imediat iar daca chiar ii aduce si dupa 2 luni ii da cineva 500 mii in plus il da. NU IL MAI CRED PE Gigi CA VREA BINELE Stelei NUMAI DACA DEMONSTREZA ASTA CATIVA ANI LA RAND. Orice alta miscare a lui este una in care astepta cateva luni sa faca ceva sa distruga chiar daca din greala sa si la sfatul unor oameni de sport aduce oameni de valoare la un moment dat.

Sa speram ca Steaua ISI VA REVENI CAT MAI CURAND din lipsa de valoare in care ne aflam.

agu06.11.2007 12:04

Ar fi bine ca Steaua sa ia jucatori din Argentina sau Brazilia ca poate ne schimba jocul asta de ca*at !

Il vreau pe Elton inapoi la Steaua !!!

amache06.11.2007 21:28

Speranta moare ultima!!!!!! FORTA Steaua :steagcruce: