FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Motivatia Fiarei (GSP)!

fcsteaua.ro02.11.2007 00:22

Cînd l-a luat deoparte pe Dicã, Lãcãtuș i-a spus pe un ton ridicat.

"Bãi fotbalistule, tu ești jucãtor de Steaua, mã?", i-a zis Lãcã. Dicã a fãcut ochii mari. "De cînd n-ai mai marcat, mã, un gol pentru Steaua în campionat?", a continuat Lãcãtuș la fel de dur. "De vreo 8 etape, parcã", a replicat atacantul.

"De 8 etape? Pãi, tu ești fotbalist de Steaua, mã? Eu, dacã nu marcam 8 etape la rînd, mã ceream singur afarã din echipã, așa cã ai grijã, Dicanio, cum joci disearã!. Gata, am terminat discuția", a fost cuvîntul de încheiere al "Fiarei".

"O sã vedeți ce meci va face Dicã dupã sãpuneala asta", le-a zis Lãcãtuș colaboratorilor sãi, dupã care a continuat discuțiile fațã în fațã și cu ceilalți jucãtori.

Ce a urmat? Dicã a fost cel mai bun de pe teren, marcînd douã goluri și fiind coautor și la al treilea, iar restul echipei a alergat cît pentru 10 meciuri, chiar Grigoraș spunînd la final cã "Steaua ne-a alergat și ne-a pasat de ne-a scos limba".

De cînd a venit în Ghencea, ianuarie 2004, și pînã astãzi, Dicã nu mai trecuse printr-o crizã asemãnãtoare celei din ultimele douã luni ale actualului campionat.

Acum, a marcat în etapa a doua, cu Farul, dar de atunci au urmat 8 runde consecutive în care piteșteanul nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor, lucru care nu s-a mai întîmplat niciodatã de cînd el a îmbrãcat tricoul Stelei.

septi_eu02.11.2007 08:49

Bravo Laca!!! :steagcruce:

Mama lor de vedete... au uitat pentru ce echipa joaca!

RESPECT Lacatus!

HAI Steaua! HAI BAIETII!

PLEACA CIOBANE!

cristi_mold02.11.2007 09:23

Asta este disciplina de care este nevoie la Steaua. Bravo Laca!!!

ghindoi02.11.2007 11:05

bravooooooo Laca! :steag_steaua_ro:

fularsteaua2 mereu fular-campionii

kosm1n02.11.2007 11:49

Asta lipsea! Lacatus e Lacatus nu mai are nevoie de descriere! El E ZEU!

Azzido02.11.2007 11:57

:happy:

Exact de asta avea Steaua nevoie in aceste momente.

De un antrenor adevarat care sa stie cum sa motiveze jucatorii, nu de marionete.

Bravo Laca !

androsteaua02.11.2007 12:15

un stelist adevarat!! dak Becali il da afara pe Laca yo ma apuc strang bani sa angajez un asasin sa-l omoare si pe el si pe zmarandescu!!

hagisan02.11.2007 12:22

le-a scos fumul din cabina , era si cazul

Wigh02.11.2007 12:29
un stelist adevarat!! dak Becali il da afara pe Laca yo ma apuc strang bani sa angajez un asasin sa-l omoare si pe el si pe zmarandescu!!

te ajut si eu :)

costy_k1_G.02.11.2007 15:14

N-as fi crezut ca Laca in doar 3 zile poate sa schimbe atat de mult Steaua. Sunt uimit si acum...

predatorpulse702.11.2007 16:30

Tocmai ce am citit articolul lui geambasu si taranul il acuza(printre altele) si pe Lacatus pentru ca a folosit un limbaj mai dur. Citez "Parcã e prea mult. Nu sîntem nici pudibonzi, nici puritani, nici spartani, dar dacã ultimul strigãt în materie de pedagogie fotbalisticã marca Lãcãtuș este "Bãi p…ã, vino încoa'", urmat de concluzia "Fugi, mã, d-aci!", înseamnã cã undeva a apãrut o problemã, iar noi aplaudãm în loc sã strigãm cît ne țin plãmînii: "Stop, gata, ajunge!". Personal ma indoiesc ca i s-ar fi adresat asa lui Dica,poate o fi folosit un limbaj mai direct dar nu cred ca i-a spus bai p**a vino incoa.

Ceea ce deontologul geambasu nu intelege este ca majoritatea fotbalistilor romani au multe basini in cap si ca trebuie dezmortiti cumva,se pare ca la noi a mers metoda lui Lacatus,sa vedem ce o sa facem cu Timisoara. Pai bine i-a spus lui Dica "tu esti fotbalist de Steaua si n-ai dat gol de 8 etape",l-a motivat si uitati ce meci a facut Nicolae,nu cred ca a gresit 2 pase,ca sa nu mai vb ca a dat 2 goluri. Practic Lacatus l-a provocat si se Para ca Dica a fost la inaltime,ca si majoritatea jucatorilor la meciul cu Otelul.

Asta lipseste fotbalistilor nostri,fotbalul din inima. Mai stiti ce le-a scris Zenga pe tabla inainte de meciul cu valencia? A scris "jucati cu inima"(parca) iar Lacatus le-a spus cam acelasi lucru,jucati fotbal nu mai va ganditi la alte lucruri(gen o sa ma dea patronul afara,o sa iau ceasul promis,o sa fiu transferat) si jucati cum stiti voi mai bine. Practic mesajul de pe vremuri al galeriei "Jucati fotbal" transmis prin gura antrenorului,pe un limbaj mai colorat ca sa inteleaga si fotbalistul roman.

Sper in 3 puncte la Timisoara si repetarea jocului cu pase pe jos de miercuri.

Ciobane nu te-am uitat: CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

vladik02.11.2007 16:30

Dica ,Nicolae Dica de ce sa plece?Ar fi pacat,nu?Dar se poate vorbi ca este intr-o forma buna a ajuns la maximum ce poate da ,unii spun ca ar trebui sa -sa gaseasca o alta echipa mai buna ,in strainatate ,Anglia,Spania,Sau chiar Franta de ce nu?

Unde si-ar imbunatatii ceea ce a acumulat pana acum.totusi parerea mea ca ar mai trebui sa ramana la Steaua si pacat sca si Ogararu a plecat si poate mai pleaca si Goian ....Nu sunt de acord

eu spun ca adevaratele valori trebuie pastrate si ar trebui aduse valori adevarate ,nu neaparat transferuri de milioane de Euro dar ar trebui investit mai mult la echipa si sa se foloseasca echipa la ceea ce este orientata nu folosita in interes politic .In incheiere vreau sa spun ca daca a venit "FIARA" poate ar putea imblanzii un pic "CRESTINUL" de Jiji ca este de nepotolit cu iesirile lui ,se vede ca este prieten cu base care tot acelerasi "apucaturi"le are ,vrea totul sa se bage in tot.

STELISTILOR uniti-va mai mult ca niciodata si hai sa fim alaturi de Laca Forza STEAUAhttp://www.fcsteaua.ro/forum/style_emoticons/default/forzasteaua.gif

http://www.fcsteaua.ro/forum/style_emotico...forzasteaua.gif

LeoKinG02.11.2007 19:57

Multumesc ca existi Laca ! !De tine avea nevoie Steaua...putea sa vina antrenor si Van Basten si oricine...Laca e cel mai potrivit om sa antreneze Steaua!

w3bmaster04.11.2007 03:06

Laca e dintr-o bucata si direct exact cum imi place mie un om sa fie

Si inca ceva 100% nu va lasa sa face ciobanu ce vrea fara el ... daca va face ceva il vad facvand ceva urat care va zdruncina mult imaginea sasa in cadere a il Ciobandante

Laca e Steaua Steaua e Laca nu vad cum unu fara altu pot exista aici e locu lui ....

htoma06.11.2007 07:58

Asta e adevarul jucatorii de la Steaua se cred fotbalisti dar se pare ca valoarea lor lasa de dorit foarte mult jocul cu Otelul a fost o greseala in sensul ca au fost lasati si de valoarea adverarilor daca ne comparam cu echipe din a doua jumatate a clasamentului si ne dam in barci ca am facut un joc bun ne inselam noi trebuie sa demoinstram cu primele 4 echipe din clasament si acolo se pare ca avem probleme. Am sperat ca Laca ia trezit pe baieti si ia coborat din pod dar ei se pare ca se vad tot vedetele alea care in fapt pe teren alearga dupa adversari lor din fruntea clasamentului. Nu mai conteaza cum crezi tu ca joci daca rezultatele si ceea ce e pe teren e cum e.

Asa ca dragile noastre vedete de CL sa se trezeasca si sa joace fotbal iar daca nu joaca sa isi recunoasca neputinta nu sunt jucatori de Liga 1 iat de CL ce sa mai vorbim. Sunt si ei saracii jucatori de fotbal dar cand esti platit cu atatia bani si cand primesti mariri de salar daca pierzi ar trebui sa ai putina constiinta si sa alergi mai mult, sa asculti si sa te daruiesti in teren pentru ca altfel esti fara valoare indiferent cat te crezi tu de bun si de pretentiile care le ai de mare vedeta de CL.

... "De 8 etape? Pãi, tu ești fotbalist de Steaua, mã? Eu, dacã nu marcam 8 etape la rînd, mã ceream singur afarã din echipã, așa cã ai grijã, Dicanio, cum joci disearã!. Gata, am terminat discuția", a fost cuvîntul de încheiere al "Fiarei". ...

Realitatea este ca Laca avea demnitate de fotbalist dar Dica se crede mare fotbalist si de aia joaca cum joaca vrea sa aiba statuie dar nu face nimic pe teren de la o vreme probabil asta este si problema avea nevoie de o statuie marele Dica dar se pare ca e un exemplu bun pentru echipa si se vede ce bine merge Steaua in acest sezon