FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali iar promite (GSP)!

fcsteaua.ro01.11.2007 01:26

Gigi Becali a declarat, la finalul partidei castigate de Steaua cu Otelul, ca va achizitiona doi fotbalisti de valoare.

"Vor veni in iarna doi fotbalisti foarte valorosi, un mijlocas si un atacant. Voi da multe milioane pe ei, numai sa fie foarte buni. Thereau e bun, dar nu de supervaloare, asa cum vreau eu sa cumpar", a mentionat Becali.

LeoKinG01.11.2007 05:04

Da sigur... si marmota invelea heriona in staniol...

eddie the 'ead01.11.2007 06:45

Ca de obicei, pe cioban nu-l costa nimic sa dea din gura, dar nu cred ca trebuie sa preluati orice prostie aparuta in GSP, care publica orice pirtz scapat de Becali. Vine iar sezonul halucinatiilor...

Fan Steaua anti jiji01.11.2007 07:33

da cum sa nu pleaca Dica si Goian si vine kaka

Sylvyx01.11.2007 08:04

Asta asa a promis si cu armenteros si cu dady si ne-am ales cu rada si surdu dar sunt buni si aia mai ales rada care are o excelenta lovitura de cap si a fost stalp cu slavia(dupa cat a injurat Steaua).sa ne mai lase dracului becalli ca prea nea aburit cu tampeniile!

FORZA Steaua

IONUTZ-CIPRIAN01.11.2007 08:27

Jiji vb mult,face putine si prost!!As vrea sa vad si eu cele 2 super valori nedescoperite!!

fane_casieru'01.11.2007 08:30

Depinde ca inseamna la el...super valoare.

dax4701.11.2007 09:06

Il mai crede cineva pe sandibelul de pipera ?

vasilestelistul01.11.2007 09:36

de doi ani te tot abureste ca cumpara jucatori de super valoare asa ca nu il crede nimeni.numai vorbele sunt de el

FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!!! :steag_steaua_ro:

M@rmota01.11.2007 09:48
Da sigur... si marmota invelea heriona in staniol...

:wacko: cum poti sa spui asa ceva despre o marmota...si mai ales intr-un topic cu Jiji...

revivo01.11.2007 10:27

Cred ca a mai vazut el vreun Gurita sau Vatca.

six01.11.2007 10:50

Am mai auzit astfel de promisiuni,dupa fiecare reusita a echipei si de fapt nu s-a intamplat mare lucru.

Ne-am cam saturat de promisiuni , dorim fapte .Ciobanul ar face bine sa se abtinade la declaratii si aparitii publice, pana in ziua cand Cupa Campionilor se v-a reintoarce in vitrina din Ghencea.

Pana in ziua de astazi nu a reusit decat sa isi bata joc si sa terfeleasca numele celor care au facut cu adevarat CEVA :steagcruce::steagcruce: pentru Steaua.

BAFTA Laca SI ORICE AR FACE CIOBANUL NOI TOT TE VOM SUSTINE!

:steagcruce:

bodanelu01.11.2007 11:04
Depinde ca inseamna la el...super valoare.

Surdu :unsure:

il_scorpio01.11.2007 13:19

M-am saturat de vorbe cioban prost vreau fapte. Oricum echipa va fi cu mult mai slaba din iarna: pleaca Goian, pleaca Dica si cine stie ce panarame de jucatori de genul Surdu sau Zaharia vor veni la Steaua. Eventual un Blay ceva....ar fi de vis...:((

androsteaua01.11.2007 13:35

iar incepe prostu asta cu visele lui!! razboinicu p**ii

Jiji vb mult,face putine si prost!!As vrea sa vad si eu cele 2 super valori nedescoperite!!

cred ca mai vine u8n jucator de supervaloare ca surdu ! e penal oieru asta

dannutz01.11.2007 15:01

:steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro: Daca ar juca promisiunile lui Jiji am fi Campioni Europeni

mNiosu01.11.2007 19:20

La Becali jucatori "de valoare" insemana d-aia cu ceasuri Rolex din aur la mana va spun eu... :smile: ...dar totusi macar de s-ar tine de cuvant si ar aduce un jucator de valoare macar: pe Thereau inapoi !!!

EuroSTELIST02.11.2007 18:26
La Becali jucatori "de valoare" insemana d-aia cu ceasuri Rolex din aur la mana va spun eu...

...sau care picteaza icoane pe sticla. Pacat ca si p-aia ii tine pe tusa...

puiu mordasan03.11.2007 01:08
:steagcruce: Daca Becali anunta doi superfotbalisti argentinieni de mare valoare, atunci noi trebuie sa ne asteptam la Liubinkovici de la Vaslui si la Szekelly de la Galati....(asta in cel mai fericit caz)!!! Sunt binecunoscute tepele becaliote...
k_apelini23.11.2007 17:58

Daca va aduce ceea ce nu cred,2 fotbalisti de valoare daca ii tine cateva luni mare minune o sa fie.sigur se gasesti cineva sa dea mai mult cu 500000 si normal ciobanul ii va da pentru a isi mari buzunarul. :steag_steaua_ro: