FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zenga merita prelungirea contractului...

Motanu D06.04.2005 15:20

E singura concluzie pe care o putem trage dupa meciul cu Gloria. Daca in meciul cu Apulum a fost neinspirat, astazi Zenga a ales o tactica impecabila. Fortat si de imprejurari a decis sa inceapa meciul cu un singur varf - Dinita, sustinut de Bostina, cu Dumitru pe post de coordonator si cu 3 mijlocasi centrali. Astfel Dorinel Munteanu a putut sa faca mai mult faza ofensiva, fara sa fie nevoit sa alerge zeci de kilometri la mijlocul termenului. Totodata, datorita numarului mare de mingi recuperate de linia de mijloc (atat cat a jucat, Lovin a facut-o excelent..) fundasii de banda au putut sa sustina EFICIENT ofensiva. Faptul ca primul gol, i se datoreaza 50% lui Ogararu iar al doilea a fost marcat de Nesu spune multe.

Salut totodata ideea lui Zenga de a-l lasa pe banca pe Dica. E o mutare care cred ca-i va folosi lui Dica mai mult decat 100 de sfaturi !!!

Nesu a facut un meci bun, iar faptul ca pe faza ofensiva e peste Petrica Marin e clar. Cat despre prestatia acestuia din urma in meciul cu Apulum - nu vreau sa supar pe nimeni - concluzia a tras-o Zenga !!!

Bravo Walter, desi am avut in fata un adversar modest si un arbitru "neinspirat" (Virgil sper sa nu ai dreptate in privinta lui, desi... ), ai demonstrat ca esti ANTRENOR. Daca vei pregati derby-ul si meciul cu tziganii la fel de bine, nu putem sa nu-i batem !!!

dbd06.04.2005 15:47

da merita...dar uni nu vor sa-l mai tina...nu-i putem opri noi ...

serban2306.04.2005 16:09

sincer nu mi-se pare ca am jucat mai bine decat cu Unirea, ba prima repriza mi-sa parut chiar slaba, diferenta ar fi ca de data asta am marcat.

florentin saracu nu mai joaca nimic, eu l-as baga pe Banel cu Dinamo, ar musca din ei...

pana la eliminarea lui Lovin a fost un joc destul de incalcit...dupa efectuarea schimbarilor s-a jucat mai frumos

horse3706.04.2005 16:10

un meci in care obiectivul a fost atins. un meci in care nesu a placut ochiului iar Banel Nicolita un pusti cu potential de primul 11(bist Dica de aici) in ciuda ratarii copilaresti.

nu a fost un meci cu ritm si nerv caci si adversarul a jucat orice numai fotbal nu. cu un public de divizia c.

cum motanila intreaba, eu spun ca Walter a incercat altceva, cu fundasii de banda intr-un trap galop permanent, vezi primul gol de unde a plecat.

urmeaza meciul cu Dinamo unde multi dintre noi asteapa "desfigurarea cainilor".

daca vom folosii aceeasi tactica cred ca Dinamo are sa ia de la doua in sus.

ok Walter!

kyd06.04.2005 16:35

Poate i-ar fi de folos lui Dica inca 10 meciuri ca rezerava ca sa revina la forma lui de alta data.

Meci bun chiar daca au fost ceva probleme cu indepartarea mingiilor din careu.

sorin_77706.04.2005 18:05

Merita, daca nici el nu merita atunci cine?

Piturca care a luat un titlu din trei posibile si acela dintr-o usoara intamplare?

Dan Petrescu care nu e in stare sa puna probleme lui Dinamo cu echipa lui de copii teribili?

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] (cu Ceahlaul nu a stiut sa puna probleme lui Dinamo acum un an) care e sinonim cu retrogradarea si care nici macar in B nu se descurca facand egal dupa egal cu fiecare echipa?

Altii (disponibili) ies momentan din calcul.

Poate Cartu ?!

SSK06.04.2005 20:11

Si parerea mea este ca merita sa continuam cu Zenga, dar ar trebui s-asteptam sa vedem ce facem in campionat. La echipa pe care o avem (si mai ales la ce echipe au "contracandidatele"...) ar trebui sa luam IN SFARSIT si noi titlul... Si atunci merg fara nici o rezerva pe mana lui Zenga.

Virgil06.04.2005 20:55

Zenga nu a avut contract cu Steaua pâna acum.A antrenat pe baza unei întelegeri verbale.

Becali s-a hotarât în sfârsit sa-i ofere un contract,de teama sa nu-l piarda.Nu cred ca a gresit facând acest pas.Pentru ca din tara,nu prea am avea ce aduce.Si cum Gigi e patriot...

Celtic07.04.2005 10:32

Sigur ca trebuie sa ramana. Greu cu ursii astia, dar se pare ca al nostru a iesit din hibernare si Zenga va fi si la anul in Ghencea. :)

SteauaToronto08.04.2005 02:19

Salutare

Dracula tot vad ca ceri ajutor cu fisiere video

Du-te pe

www.gsp.ro si gasesti video dupa fiecare meci al Stelei(ai nevoie de flash il gasesti la www.macromedia.com!Incerc sami pun satelit acum aici sa prind

TVR INTERNATIONAL!

Forza Steaua PANA LA MOARTE!

dbd08.04.2005 12:39

da ...multumec...cred ca ma intelegi perfect nu ?

da vezi ce satelit iti pui ca poti prinde , de astfel cum prind si eu , si tvr1 si tvr2...