FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Otelul Galati

«12»
MoRRiS31.10.2007 19:19

Mmm!! Prima repriza a fost una destul de diferita fatza de ceea ce am vazut in ultima vreme la Steaua .. S-a jucat destul de frumos .. Sa fie asta un inceput pentru ceea ce ne ashteptam noi mereu de la Steaua ? Sa fie intr`un ceas bun !! FORZA Steaua !!!

excon31.10.2007 19:20

:) nu imi vine sa cred... parca Steaua joaca fotbal !!!!!!! :steag_steaua_ro:

Sper sa nu fiu doar euforic dar parca si jucatorii in sine au o alta atitudine fata de cum erau.

leaga pase, alearga, transpira, se lupta .... seamana cu niste mici Laca.

Pentru prima parte din meci (dupa foarte mult timp).. BRAVO Steaua

fular-campioniifular-campioniifular-campioniifular-campionii

FC_STEAUA_194731.10.2007 19:21

Trebuie luata in consideratie si faptul ca jucam inpotriva unei echipe care nu prea are treaba cu aparatul. Daca continuam asa nu vad de ce nu am putea inscrie cel putin inca un gol. Oricum imi place mai mult asezarea in teren pe care a facut-o Laca si sunt impresionat de felul in care au raspuns jucatorii.

Cristocea_31.10.2007 19:23

Moama. Suntem Arsenal pe teren!!!

radutheodor31.10.2007 19:31

Jucam frumos, dar sa nu uitam ca Otelul a luat 6 goluri de la Dinamo si 4 de la Timisoara. Insa da, dupa o lunga perioada e o alta atitudine pe teren.

Ce mi-as dori ca lumea sa inteleaga si sa accepte este ca nici o echipa nu are numai siruri interminabile de victorii si as dori sa fim alaturi de echipa si de Marius si cand vor fi infrangeri sau perioade grele.

Off-topic: n-as vrea ca Zenga sa fie demis chiar acum, mi-as dori sa mai inghita ceva tone de umilinte de la javrele la care a acceptat sa se duca si pentru care ne-a vandut. Sa inteleaga si el ce inseamna sa tradezi Steaua (ce tare suna :))

raul stelistu31.10.2007 19:33

O prima repriza superba,totusi Otelul este o echipa foarte slaba in deplasare.

Jucam frumos si sper sa mai marcam

FORZA Steaua FORZA Laca

tixti31.10.2007 19:39

Nici U Cluj nu era o echipa mare si totusi ne-au tras-o. Clujul a cam luat-o de la toti, dar ne-a dat-o si noua. Mie imi place ce am vazut in prima parte. Hai Steaua

FC_STEAUA_194731.10.2007 20:24

In sfarsit marcam si noi 3 goluri in campionat.

CaTaLiNsm StElIsTu31.10.2007 20:34

CE MECI............Bravo baieti!Felicitari Laca!!!

stelist24/2431.10.2007 20:36
enga sa fie demis chiar acum, mi-as dori sa mai inghita ceva tone de umilinte de la javrele la care a acceptat sa se duca si pentru care ne-a vandut. Sa inteleaga si el ce inseamna sa tradezi Steaua (ce tare suna :))

suna foarte bine

Piece of Mind31.10.2007 20:37

Meci interesant, am vazut, dupa ceva vreme, si fotbal in jocul Stelei, etalat rapid, dintr-o bucata, pe poarta, insa sa nu uitam totusi ca Otelul este o echipa naiva. Primul examen important va fi la Timisoara, etapa viitoare, unde e musai sa castigam.

raduthedick31.10.2007 20:38

A FOST ALTCEVA! ATITUDINE, AGRESIVITATE, INTELIGENTA! ECHIPA ASEZATA BINE IN TEREN!

OARE SE VEDE LUMINITA DE LA CAPATUL TUNELULUI?

HAI Steaua!

dax4731.10.2007 20:39

Mare victorie, mare ! Pentru toata lumea.

Pentru Steaua - ca si-a regasit legenda vie, unicul Lacatus !

Pentru Steaua - ca a mai adaugat 3 puncte pe raboj, dar mai ales pentru a redescoperit victoria.

Pentru Steaua - ca si-a regasit suporterii !

Pentru suporteri - ca au avut in sfarsit pentru ce sa vina la stadion !

Pentru suporteri - ca au avut parte de un spectacol fotbalistic !

Pentru marele oier - ca a reusit iar sa stinga conflictul cu suporterii, cel putin in mare parte. Era singura mutare posibila pentru a evita ca Steaua sa joace cu stadionul gol.

Jucatorii meciului : Zapata si Dica !

petrinho31.10.2007 20:39

am jucat bine pentru ca am fost lasati.. ramane de vazut cum vom juca in fata autobazelor ;))

oricum, dupa parerea mea asta este cel mai reusit meci din sezonul actual.. nu pot sa sper decat la mai multe..

Bun Venit, Lacatus !

http://www.fcsteaua.ro/forum/style_emotico...r_campionii.gif

NO_LIMIT31.10.2007 20:40

Dica RRRRUUULLLZZZZ!!! Steaua=dica10 ...joaca Dica bine.... joaca si Steaua ...Bv dica10...BV Laca...BV Steaua

FORZZA Steaua!!

papillon31.10.2007 20:41

de mult n-am mai urmarit un meci al Stelei cu asa placere. M-a bucurat entuziasmul jucatorilor, parca au renascut. Daca vom avea in continuare aceeasi atitudine, imi fac mea culpa pentru ca n-am crezut in Laca

hai sa-i batem si pe timisoreni, ca sunt varza

adynezu31.10.2007 21:14

Meci foarte frumos, cu Dica in prim-plan. Mi-a placut in general atitudinea jucatorilor dupa al 3-lea gol... Stiti si voi, alta data am fi asteptat sfarsitul meciului... Acum, altfel:)! Dupa golul 3 au aparut calcaiele, si jocul spectacol (nu ca in timpul meciului nu ar fi fost spectacol, dar deh...).

Forza Steaua!

ps: Trebuie sa profitam de rezultatele de azi, al nostru si a lui Poli, si sa luam cele 3 puncte in Timisoara.

der arzt31.10.2007 21:41

MAGICA Steaua

A fost minunat....si dupa mult timp AM AVUT GALERIE. A fost o atmosfera superba. Sincer parca de la sfertul cu rapid din UEFA n-a mai fost asa misto atmosfera.

Oricum bravo Laca. Tine-o tot asa. Old Nr 7 is back.

FORZA Steaua

LeoKinG31.10.2007 21:42

Super frumoasa seara asta in peluza super tare a fost tot!!Multumum Laca ! ! :steag_steaua_ro:

rLz31.10.2007 21:55

a fost mana oierului in seara asta..pariez ca el l`a fortat pe Laca sa`i introduca titulari pe zaharia si surdu .. si ca dovada nu au facut mai nimic.

Sa speram ca Laca nu va tolera insistenta oierului.

Hassan31.10.2007 21:55

Tocmai m-am intors de la stadion. Am stat in PN, si trebuie sa spun ca sunt uimit de cata lume lauda atmosfera, etc. In repriza I n-am miscat a fost ca in biserica de-abia mai incercau ceva baietii de la Triada de langa mine dar cantecul nu dura mai mult de 1 minut. Mare noroc cu repriza a doua, in care am mai semanat si noi a galerie. Bineinteles, un "bine ai venit" plin de dragoste lui L A C A T U S, eternul septar din inimile ros-albastre, cel mai aclamat din seara asta.

Despre joc, numai de bine, insa tin sa le amintesc celor euforici ca Otelul tocmai a luat 6 de la pudeli si 4 de la fratii lui cracra si ca nu ne mai dadusera gol la noi acasa din 1999. Ca toate echipele de provincie (exceptie fac anul asta urziceniul si vasluiul), cum iese din orashul ei cum isi ia vreo doua trei. Chiar nu trebuie sa ne entuziasmam, trebuie sa vedem acest meci exact ca ce este. 3 puncte valoroase si un "bun venit" perfect pentru Laca. Va amintesc ca si inainte de meciul cu Sevilla din deplasare am batut niste no-name si incepusem sa-i cantam ode lui Iacob marele golgheter...care nu a miscat. Trebuie neaparat o victorie la TM, si apoi poate, poate ne putem gandi la un rezultat pozitiv cu sevilla acasa.

Quetzalcoatl31.10.2007 22:09

Inima noastra s-a reintors acasa.Lacatus este Steaua noastra.

In seara asta, am simtit ca spiritul" Fiarei", domneste peste Ghencea.

Bine ai revenit acasa, Mariuse.

novac31.10.2007 23:11

Am vazut meciul la TV, ma rog cam 80% din el ca am mai dat un ochi si la Craiova/Poli. Daca este sa-l compar cu ce a jucat Steaua din vara pana acum este de departe cel mai bun meci. Parca incepem iarasi sa simtim ca meritam sa jucam in CL. Parca ne creste vireza de joc, jucatorii sunt mai clari in teren si mai motivati. Parca Steaua este acea mare echipa care ne-a facut pe toti sa o iubim.

Stau si ma mir ce diferenta enorma este intre ''looserii'' din meciul cu U Cj si vitejii de asta seara. Oare atat de mult sa reprezinte psihic pozitia "taticului" antrenor fata de vestiar. Sa fie la fel ca in relatia tata/fiu vs tata vitreg/fiu adoptiv? Sa fie oare jucatorii nostri atat de ...josnici (nu am gasit un cuvant mai frumos) incat daca nu le convine antrenorul sa nu dea totul pa teren? Sa fie oare atat de puternici incat daca antrenorul nu le convine sa dea rasol la un meci stiind ca patronul il va schimba imediat pe acesta? Parca nu vreau sa cred asa ceva se poate intampla si nu de aici vine diferenta.

Stau si ma gandesc la jocul impleticit din primavara cu un Olaroiu fara inspiratie si cu declaratii ezitante la sfarsitul jocului. Il vad si pe Hagi cu ochii afara din orbite, zbatandu-se ca un posedat pe margine la fiecare meci, cu acelesi declaratii: am facut cel mai bun meci -doar doar sa nu jigneasca cumva jucatorii. Parca i-mi vine in minte si un Petrazini neputincios si coleric...agitandu-se pe tusa cu parul valvoi in cap. Parca am vazut si la javre cum se schimba un antrenor prin actiunea...pasiva a jucatorilor. N-as vrea sa i se intample si lui Marius asa ceva.

Poate i-mi imaginez eu ca jucatorii sunt de fapt "sefii" care dicteaza totul, la antrenamente joaca de rup iar in timpul partidei joaca sau nu functie de interesele lor. Parca prea aduce a scenariu SF - jucatorii fac si desfac echipa. Vreau sa cred ca este doar un sentiment fatalist al meu dar ...daca este adevarat? Daca si in vestiarul Stelei dicteaza forta grupului de jucatori? Daca ei se cred deja mai brazilieni decat Pele insusi, noi ce ne facem?

«12»