FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bilete FC Steaua - Otelul Galati

fcsteaua.ro29.10.2007 20:58

FC Steaua anunta faptul ca, in perioada 30 - 31 octombrie, vor fi vandute biletele pentru partida cu Otelul Galati, contand pentru etapa a 13-a a Ligii 1, care se va desfasura pe 31.10.2007, ora 20:30, pe stadionul "Steaua".

De asemenea, vanzarea biletelor pentru partida cu Otelul Galati se va face in paralel cu vanzarea tichetelor sau pachetelor pentru meciurile din UEFA Champions League, programul de vanzare al acestora fiind acelasi.

Programul caselor de bilete in cele doua zile va fi urmatorul:

Marti, 30 octombrie - 12:00 - 18:00

Miercuri, 31 octombrie - 12:00 - 18:00

Preturile tichetelor de acces sunt urmatoarele:

FOTOLII - 50 lei

TRIBUNA 0 - 30 lei

TRIBUNA I - 20 lei

TRIBUNA II - 12 lei

PELUZE - 5 lei

FC Steaua Bucuresti le atrage atentia suporterilor care vor sa participe la partida Steaua - Otelul Galati sa achizitioneze bilete doar de la casele de bilete ale clubului.

Conducerea clubului nu poate garanta validarea biletelor achizitionate de la alte surse decat cele mentionate mai sus

SteauaFC.com

anjin29.10.2007 21:31

Ar trebui sa venim cat mai multi sa fim langa Laca si langa Steaua, sa-i dam la m#@* taranului infect care doar imprumuta clubul! M$%E Jiji forever! Forza Steaua Semper Fidelis

st_194729.10.2007 21:54

sper sa fim macar 13 000..macar pentru Lacatus

Astristul29.10.2007 22:00

Presimt un meci cu multe goluri. Otelul joaca spectaculos, iar Steaua... vedem ce va face. Sper sa fie stadionul arhi-plin sa-i facem o primire asa cum merita "IL SIMBOLO" Marius Lacatus!

forzateaua

androsteaua29.10.2007 22:04

stadionu sa fie plin-Lacatus aplaudat-Becali injurat--NON STOP

Tupac Amaru30.10.2007 05:19

Mai baieti, eu propun sa il votati pe Becali la toate alegerile la care veti participa...a, nu pentru el, pentru Lacatus si pentru Steaua.

Voi sunteti intr-adevar masele manipulabile!

Va reamintesc faptul ca echipa Fc Steaua este condusa de un schizofrenic cu acte!

Scandalul care va incepe la Fc Steaua este o chestie de saptamani, dupa parerea mea...si n-as mai vrea sa fie tarate in el foste glorii ca Lacatus, Duckadam, Jenei...

Dar asta este - fiecare om raspunde, pana la urma, intr-un fel sau altul, pentru actiunile lui.

Si, cum fotbalistii nu au prea mult creier....

laurentiu196930.10.2007 12:05

Trebuie sa detasam numele Steaua de cel al lui Becali. Mi-ar parea rau sa vad si alte nume ale Stelei din epoca de aur (3 lei golul in Ghencea, va mai amintiti?) tarate in mocirla mediatica a sezonului acesta.

PROPUNERE! Sa strangem o lista cu semnaturi adresata lui Abramovici prin care sa-i propunem sa preia echipa. Steaua e Steaua, e club cu istorie si traditie, nu merita amestecat cu muntele Athos, biserici, politica, etc.

giufita30.10.2007 12:52
sper sa fim macar 13 000..macar pentru Lacatus

eu sper sa umplem stadionul maine! Laca merita,dar trebuie sa-i huiduim in continuare pe oier.......

cip30.10.2007 13:23

N-am mai fost in Ghencea de la returul cu Zaglebie, de cand a inceput ciobanul sa vomite. Maine e cea mai potrivita ocazie sa-i aratam oierului ca dragostea noastra este doar pentru Steaua. Se intoarce acasa Lacatus si trebuie sa simta ca toti suporterii Stelei ii sunt alaturi. Sa umplem stadionul, sa se cutremure cand Laca va iesi din tunel !!! Tatal meu (58 de ani), care n-a mai fost pe Ghencea de 6-7 ani si care nu-l suporta pe oier vrea sa scandeze maine pe stadion numele celui care ne-a adus cele mai mari bucurii, celui care a creeat in sufletele noastre modelul perfect de jucator (ambitios, devotat, luptator, curajos, invingator): L A C A 7 U S

LanDSharK30.10.2007 14:50

am fost si mi`am luat bilet la peluza 1 si abia am mai gasit azi, marti 30 oct 2007 la ora 16.30!!!deci peluza 1 va fii aproape plina!!presimt si eu un show daca nu pe teren , in tribune mai mult ca sigur !!! RESPECT Lãcã !!!! Pace. forza Steaua :steagcruce: :steag_steaua_ro: fular-campionii

RaDoooI30.10.2007 15:10
PROPUNERE! Sa strangem o lista cu semnaturi adresata lui Abramovici prin care sa-i propunem sa preia echipa. Steaua e Steaua, e club cu istorie si traditie, nu merita amestecat cu muntele Athos, biserici, politica, etc.

Daca ar fi dupa tine am da din lac in put .

st_194730.10.2007 21:31
N-am mai fost in Ghencea de la returul cu Zaglebie, de cand a inceput ciobanul sa vomite. Maine e cea mai potrivita ocazie sa-i aratam oierului ca dragostea noastra este doar pentru Steaua. Se intoarce acasa Lacatus si trebuie sa simta ca toti suporterii Stelei ii sunt alaturi. Sa umplem stadionul, sa se cutremure cand Laca va iesi din tunel !!! Tatal meu (58 de ani), care n-a mai fost pe Ghencea de 6-7 ani si care nu-l suporta pe oier vrea sa scandeze maine pe stadion numele celui care ne-a adus cele mai mari bucurii, celui care a creeat in sufletele noastre modelul perfect de jucator (ambitios, devotat, luptator, curajos, invingator): L A C A 7 U S

frumoasa povestea cu tatal tau..:) cred ca majoritatea stelistilor in varsta de peste 50 de ani si-ar dori sa fie maine pe Ghencea sa-i strige numele lui Lacatus