,,Nu ma bag la echipa."-Am mai auzit asta de cateva ori.
,,...am sa stau in loja..."-Si ce,pana acum n-ai stat? Nu de acolo telefonai bancii tehnice si dadeai ,,indicatii pretioase"? Nu din loja trimiteai emisarii cu biletele in care iti exprimai ,,pohtele"de moment?
Doua citate din sporavaiala lui jjjj la Realitatea TV.
Cine sa-l mai creada? Sau cum ar spune un angajat al meu:,,vrajeala de popa de tara,sefu".
In continuare jjjj lasa o portita in ceea ce priveste implicarea in alcatuirea echipei.El spune ca va interveni decat atunci ,,cand vor fii probleme"!-Oare? Si cand vor fii aceste probleme? Cand va visa el urat? Cand se vor plange iar,,soldatii"ca sunt pusi la treaba? Cand va avea el alta criza de personalitate? Cand?????????
In acelasi context,vine si ,,Mitica",citez:,,...Lacatus trebuie sa fie antrenor,dar sa nu uite ca este angajatul lui Gigi".Pai,bine domn Mitica,dumneata inveti secretara sa bata la masina sau ii dictezi si verifici dupa aceea daca cele scrise sunt conforma cu cele zise?Nu este normal ca fiecare angajat sa-si faca treaba nestingherit si abia la sfarsitul programului sa fie verificat?
Vom trai si vom vedea! In orice caz,numirea lui Laca in functia de abtrenor nu-i va aduce lui jjjj cresterea in procente politice,iar daca il va trata la fel ca pe Hagi,atunci colapsul e sigur! Nici un om cu capul pe umeri nu va mai veni sa trudeasca pe feuda becaliana!