Pey pentru meciu asta astepti tot anul`.Cel putin yo asa fac!Cu restu echipelor e derby de conjunctura...cu cainii e Adevaratu` DERBY!
Sa le scoatem fotbalu` din cap duminca seara!
Pey pentru meciu asta astepti tot anul`.Cel putin yo asa fac!Cu restu echipelor e derby de conjunctura...cu cainii e Adevaratu` DERBY!
Sa le scoatem fotbalu` din cap duminca seara!
Sa speram ca o sa batem in ambele meciuri , insa trebuie sa ne asteptam si la ce e mai rau din partea rezultatului ! FORZA Steaua !
cum adica sa speram Grinch ?
sigur vom bate ! :o
nu ai cum sa stii dinainte rezultatul deaorece in fotbal se poate intampla orice
vom trai si vom vedea
Se mai îndoieste cineva ca Steaua se poate împiedica de doua mâini moarte?Woooow.Ce fel de stelisti sunteti voi?Nu aveti încredere în SuperSteaua?Pacat.
Eu dau 10% sanse echipelor vizitatoare pentru aceste 2 meciuri,pentru ca nu-i asa,fiecare trebuie sa aiba o sansa,iar 90% tin pentru Steaua.
Am curajul sa indic si scorurile,fara pretentia ca nu ar putea fi si mai mari în favoarea Stelei.
Steaua - Dinamo 2 - 1
Steaua - Rapid 2 - 0
Sa le si explic.Am trecut un gol în dreptul câinilor,pentru ca la sfârsitul derby-ului,suporterii câinilor turbati sa se oftice si sa se lamenteze cât se poate de tare.Ca au fost foarte aproape de noi în ce priveste scorul,ca puteau sa scoata o remiza si sa ne încurce,etc.
In ce o priveste pe Rapid,ea e o echipa cu un antrenor antistelist,însa binecrescut.Nu va avea tupeul,de fapt nici capacitatea de a marca celei mai bune aparari din campionat.
Nu am trecut decât câte doua goluri în dreptul Stelei,gândindu-ma ca asta este si media golurilor marcate în cele 17 meciuri jucate pâna acum.36 de goluri împartite la 17 meciuri,egal 2,10.
FORZA
nu este faptul ca n-as avea incredere
dar nici nu pot sa garantez 100% ca va castiga asa cum am facut in meciul cu apullum
de obicei cand sunt pesimista castiga sper sa fie asa si de data aceasta
nu este faptul ca n-as avea increderedar nici nu pot sa garantez 100% ca va castiga asa cum am facut in meciul cu apullum
de obicei cand sunt pesimista castiga sper sa fie asa si de data aceasta
Rapid & Dinamo nu sunt Apulum sa parcheze autocarul pe linia portii. Iar faptul ca joaca cu 3/5 fundasi e un mare avantaj pentru noi.
Tin insa sa-l contrazic pe Virgil:
Steaua - Dinamo 2-0 (3-0 daca nu joaca Dica nici un minut...)
Steaua - Rapid 1-0.
...
nu ai cum sa stii dinainte rezultatul deaorece in fotbal se poate intampla orice
Ei nu... sa nu-mi zici ca nu stiai de la inceputul campionatului cu ce scoruri se vor termina Rapid - Gloria si Dinamo - Gloria... Poate nu scorul, dar se stia cine va castiga. Ca sa nu mai vb. de multe alte meciuri...
asta asa e
ai dreptate
eu zic ca vom bate echipele astea asa zise bune...Dinamo...rapid...national...Arges...
dar e posibil sa ne impiedicam de un ciot cum e apulum fiindca avem prea multa incredere...dar eu stiu ?
doar victoria conteaza si dupa astea 2 meciuri va astept la Craiova sa-i batem pe prazari.
Hai sa va aud ce ziceti voi de meciurile astea...pentru mine exista un singur derby - cu Dinamo..atat..ca meciul cu tziganii (asa am putea spune ca si cu FC Arges e derby, ca si aia au aproape la fel de multe titluri cate au tziganii..) e derby datorita clasamentului actual, ATAT !!
De acord cu tine,si pt mine exista doar un singur derby,cel cu cateii!