FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Exprima-ti parerea despre STEAUA - dINAMO si STEAUA - rrapid

Johnny`4706.04.2005 09:26

Pey pentru meciu asta astepti tot anul`.Cel putin yo asa fac!Cu restu echipelor e derby de conjunctura...cu cainii e Adevaratu` DERBY!

Sa le scoatem fotbalu` din cap duminca seara!

Grinch06.04.2005 12:31

Sa speram ca o sa batem in ambele meciuri , insa trebuie sa ne asteptam si la ce e mai rau din partea rezultatului ! FORZA Steaua !

dbd06.04.2005 12:56

cum adica sa speram Grinch ?

sigur vom bate ! :o

adriana1506.04.2005 16:15

nu ai cum sa stii dinainte rezultatul deaorece in fotbal se poate intampla orice

vom trai si vom vedea

Virgil07.04.2005 06:58

Se mai îndoieste cineva ca Steaua se poate împiedica de doua mâini moarte?Woooow.Ce fel de stelisti sunteti voi?Nu aveti încredere în SuperSteaua?Pacat.

Eu dau 10% sanse echipelor vizitatoare pentru aceste 2 meciuri,pentru ca nu-i asa,fiecare trebuie sa aiba o sansa,iar 90% tin pentru Steaua.

Am curajul sa indic si scorurile,fara pretentia ca nu ar putea fi si mai mari în favoarea Stelei.

Steaua - Dinamo 2 - 1

Steaua - Rapid 2 - 0

Sa le si explic.Am trecut un gol în dreptul câinilor,pentru ca la sfârsitul derby-ului,suporterii câinilor turbati sa se oftice si sa se lamenteze cât se poate de tare.Ca au fost foarte aproape de noi în ce priveste scorul,ca puteau sa scoata o remiza si sa ne încurce,etc.

In ce o priveste pe Rapid,ea e o echipa cu un antrenor antistelist,însa binecrescut.Nu va avea tupeul,de fapt nici capacitatea de a marca celei mai bune aparari din campionat.

Nu am trecut decât câte doua goluri în dreptul Stelei,gândindu-ma ca asta este si media golurilor marcate în cele 17 meciuri jucate pâna acum.36 de goluri împartite la 17 meciuri,egal 2,10.

FORZA

adriana1507.04.2005 08:43

nu este faptul ca n-as avea incredere

dar nici nu pot sa garantez 100% ca va castiga asa cum am facut in meciul cu apullum

de obicei cand sunt pesimista castiga sper sa fie asa si de data aceasta

Motanu D07.04.2005 13:58
nu este faptul ca n-as avea incredere  

dar nici nu pot sa garantez 100% ca va castiga asa cum am facut in meciul cu apullum

de obicei cand sunt pesimista castiga sper sa fie asa si de data aceasta

Rapid & Dinamo nu sunt Apulum sa parcheze autocarul pe linia portii. Iar faptul ca joaca cu 3/5 fundasi e un mare avantaj pentru noi.

Tin insa sa-l contrazic pe Virgil:

Steaua - Dinamo 2-0 (3-0 daca nu joaca Dica nici un minut...)

Steaua - Rapid 1-0.

...

nu ai cum sa stii dinainte rezultatul deaorece in fotbal se poate intampla orice

Ei nu... sa nu-mi zici ca nu stiai de la inceputul campionatului cu ce scoruri se vor termina Rapid - Gloria si Dinamo - Gloria... Poate nu scorul, dar se stia cine va castiga. Ca sa nu mai vb. de multe alte meciuri...

adriana1507.04.2005 15:24

asta asa e

ai dreptate

dbd07.04.2005 15:40

eu zic ca vom bate echipele astea asa zise bune...Dinamo...rapid...national...Arges...

dar e posibil sa ne impiedicam de un ciot cum e apulum fiindca avem prea multa incredere...dar eu stiu ?

gianini08.04.2005 19:49

doar victoria conteaza si dupa astea 2 meciuri va astept la Craiova sa-i batem pe prazari.

LACATUS709.04.2005 19:51
Hai sa va aud ce ziceti voi de meciurile astea...pentru mine exista un singur derby - cu Dinamo..atat..ca meciul cu tziganii (asa am putea spune ca si cu FC Arges e derby, ca si aia au aproape la fel de multe titluri cate au tziganii..) e derby datorita clasamentului actual, ATAT !!

De acord cu tine,si pt mine exista doar un singur derby,cel cu cateii!