Din pacate simt din nou un meci chinuit,si lipsit de spectaculozitate,vorba lui Dobrin fotbalul nuami este facut pe public in ziua de azi,e facut pentru bani si interese,nu se mai tine cont de jocul spectaculos acum conteaza doar rezultatele,dar faza e ca noi ne luam dupa straini si jucam la rezultat,dar problema e ca noi si daca ne propunem sa jucam al spectacol,nu avem cu cine,deci acuma vine Jiji si zice va dau 1 milinon de euro de caciula jucati al spectacol,nu vor impresiona publicul,va garantez nu ai cu ce jucatori sa faci asta,eu sincer uitandu-ma la meciu de la Sevillia i-am simtit lipsa micutului Elton,el putea imprastia cativa spanioli pe acolo,cand juca el eu chiar ma uitam de placere la meciuri dupa mult,mult timp,ziceam o doamne joaca Elton,sigur va mai "rupe sira" la cativa jucatori,nu cred nici eu ca el putea castiga un meci de unu singur,dar el era brazilian,si brazilieni sunt cu driblingu in sange nu e ceva care ei fac sa umileasca face parte din arsenalu lor,e exact ca si la caini,atunci cand cauti un caine rau iti recomanda pitbulu.Acum ma uit la meciuri pentru ca ma gandesc ca joaca Steaua,dar sincer eu nu ma uit la primu 11 ca ma ia groaza,adik nu vad nimic care sa ma atraga,care sa faca diferenta, de la care sa astept ceva.
Repet,o stim cu toti in dupa-amiaza asta vom vedea un meci incrancenat,pe un teren infect,cu Banel titular:((((,si probabil va juca si Surdu de care eu aveam o parere buna,e totusi un jucator tehnic fata de restu lotului stelist,dar ce ma enerveaza la el,ca nu face driblinguri,nu face ceea ce este pus sa faca si pentru care e adus la Steaua SA DRIBLEZE,revinoti baiatule odata e momentu sa arati ca sti sajoci fotbal,nu juca si tu doar pe langa minge si sa alergi intruna si s adai centrari al adversar.
Probabil ati auzit si voi vestea venita d ela Becali,IA DUBLAT SALRIU "VEDETEI"BAAAAAANEL NICOOOOOLITAAAAA,OLE,decizia asta e exact cum Comisia de Arbitraj face an de an cu Corpodean,il numeste locul 1 in lotul de arbitri,desi e cel mai distrus,cel mai corupt,cel mai cel,cum sa nu-l plangi pe Dobrin cand vezi jucand la Steaua antitalente ca Banel.
FORZA Steaua!!!! :steag_steaua_ro: