FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Universitatea Cluj - Steaua București

fcsteaua.ro27.10.2007 00:43

Steaua se deplaseazã la Cluj, pentru partida contra "lanternei roșii" Universitatea, contând pentru etapa a 12-a a Ligii I.

În acest moment, Steaua ocupã locul 7, cu 18 puncte dar și 2 meciuri mai puțin disputate.

Roș-albaștrii vin dupã înfrângerea la limitã din Liga Campionilor, de la Sevilla și trec din nou printr-o perioadã mai tensionatã și agitatã, situația din jurul echipei nefiind cea mai stabilã.

Cu toate acestea, valoarea și blazonul Stelei fac din echipa noastrã favorita certã a acestui meci, ce trebuie câșitgat pentru a ține pasul cu plutonul fruntaș.

E de așteptat ca, în lipsa unei noi intervenții din partea celui ce suferã metamorfoze kafkiene (om -> gândac), Massimo Pedrazzini sã înceapã cu:

Zapata - Petre Marin, Goian, Rada, Emeghara - Nicolițã, Ovidiu Petre, Croitoru, Neaga - Dicã, Iacob (Badea)

Partida începe la ora 15:00 și va fi transmisã în direct pe postul Național TV.

Forza Steaua! Hai bãieții!

Ovidiu

Codrutz27.10.2007 05:34

Ov. Petre e suspendat! deci nu poate fi in teren!

ioana2027.10.2007 06:32

si am inteles ca nici Emeghara.:(

radusor27.10.2007 06:50

o sa joace bicvalvi si daca nu joaca emeghara, badoi sau nesu(daca nu e accidentat si asta..)

JDERUL27.10.2007 06:55

Cred ca va juca Erick la inchidere,cocostarcul fiind suspendat si Lovin nerefacut.Daca nu va juca Eme,va fii Badoi si P.Marin pe stanga.

In orice formula insa,victoria este cuvantul de ordine si nu oarecum.Trebuie sa ne imbunatatim golaverajul!

Doamne,ocroteste-i pe STELISTI!

Astristul27.10.2007 08:06

Sper ca terenul sa nu fie o orezarie si vom putea castiga. Ar fi urat de tot sa nu invingem la ultima clasata, la cea mai slaba echipa din Liga 1!

forzateaua

Yoyoyoi27.10.2007 08:25

Cam asa arata gazonul acum 3 zile:

000637_20071023161235.jpg

000635_20071023161234.jpg

000626_20071023155110.jpg

000613_20071023153032.jpg

Eu nu mi-as pune mari sperante in meciul asta :wacko:

il_scorpio27.10.2007 08:58

Echipa aia e departe....Ovidiu Petre e suspendat, Emeghara menajat, iar Petre Marin putin probabil sa joace dupa ultimile evolutii!!

Cristiano_1727.10.2007 09:25

Foarte probabil echipa de astazi va arata asa:

Zapata----Badoi-Goian-Rada-Nesu-----Nicolita-Croitoru-Bickfalvi-Cristocea-----Neaga-Badea----

Dica si P.Marin vor fi tinuti pe banca pentru evolutiile mai putin bune din ultima perioada, iar Emeghara menajat.

AdrianUltras2527.10.2007 09:33

Forza Steaua!

nemilosul27.10.2007 09:39

eu as juca cu Petre Marin dupa o noapte de betie si trezit la 3 noaptea din somn in locu` bisonului

androsteaua27.10.2007 09:51

inca un joc chinuit?????

st_194727.10.2007 09:59

@androsteaua

esti clarvazator?

mirceaor27.10.2007 10:23

Vremea e buna..terenul si-a mai revenit putin dupa concertul super-extra-vedetei Beyonce ,dar tot e nasol.

Sa speram ca baietii vor face un meci bun.Bine ca nu joaca Martin Tudor.

Forza Steaua

fular-campionii

akebono27.10.2007 10:34
Vremea e buna..terenul si-a mai revenit putin dupa concertul super-extra-vedetei Beyonce ,dar tot e nasol.

Sa speram ca baietii vor face un meci bun.Bine ca nu joaca Martin Tudor.

Forza Steaua

fular-campionii

pe net unde pot sa vad meciul?

ionutz8927.10.2007 10:46

M-am saturat sa vad meciuri care mai de care mai proate ,macar ca ultima clasata sa fim an stare sa dam 2,3 boabe,si sa prestam un joc onorabil (desi nu prea cred ca la cum joaca Steaua acum pot numi joc onorabil, dar an fine .... )

Sa vedem ce o sa iasa ............... :steagcruce:

Phanttom27.10.2007 11:03

Se poate vedea meciul pe net?

bad_joke27.10.2007 11:17

Din pacate simt din nou un meci chinuit,si lipsit de spectaculozitate,vorba lui Dobrin fotbalul nuami este facut pe public in ziua de azi,e facut pentru bani si interese,nu se mai tine cont de jocul spectaculos acum conteaza doar rezultatele,dar faza e ca noi ne luam dupa straini si jucam la rezultat,dar problema e ca noi si daca ne propunem sa jucam al spectacol,nu avem cu cine,deci acuma vine Jiji si zice va dau 1 milinon de euro de caciula jucati al spectacol,nu vor impresiona publicul,va garantez nu ai cu ce jucatori sa faci asta,eu sincer uitandu-ma la meciu de la Sevillia i-am simtit lipsa micutului Elton,el putea imprastia cativa spanioli pe acolo,cand juca el eu chiar ma uitam de placere la meciuri dupa mult,mult timp,ziceam o doamne joaca Elton,sigur va mai "rupe sira" la cativa jucatori,nu cred nici eu ca el putea castiga un meci de unu singur,dar el era brazilian,si brazilieni sunt cu driblingu in sange nu e ceva care ei fac sa umileasca face parte din arsenalu lor,e exact ca si la caini,atunci cand cauti un caine rau iti recomanda pitbulu.Acum ma uit la meciuri pentru ca ma gandesc ca joaca Steaua,dar sincer eu nu ma uit la primu 11 ca ma ia groaza,adik nu vad nimic care sa ma atraga,care sa faca diferenta, de la care sa astept ceva.

Repet,o stim cu toti in dupa-amiaza asta vom vedea un meci incrancenat,pe un teren infect,cu Banel titular:((((,si probabil va juca si Surdu de care eu aveam o parere buna,e totusi un jucator tehnic fata de restu lotului stelist,dar ce ma enerveaza la el,ca nu face driblinguri,nu face ceea ce este pus sa faca si pentru care e adus la Steaua SA DRIBLEZE,revinoti baiatule odata e momentu sa arati ca sti sajoci fotbal,nu juca si tu doar pe langa minge si sa alergi intruna si s adai centrari al adversar.

Probabil ati auzit si voi vestea venita d ela Becali,IA DUBLAT SALRIU "VEDETEI"BAAAAAANEL NICOOOOOLITAAAAA,OLE,decizia asta e exact cum Comisia de Arbitraj face an de an cu Corpodean,il numeste locul 1 in lotul de arbitri,desi e cel mai distrus,cel mai corupt,cel mai cel,cum sa nu-l plangi pe Dobrin cand vezi jucand la Steaua antitalente ca Banel.

FORZA Steaua!!!! :steag_steaua_ro: