FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Triumful incompetentei

fcsteaua.ro26.10.2007 07:29

Desi parcursul de anul asta al Stelei nu trebuie dramatizat, el indica fara putinta de tagada triumful complet si definitiv al incompetentei.

Un triumf la a carui implinire, ca ne place sau nu, avem si noi suporterii contributia noastra extrem de importanta. Aproape la fel de importanta ca a marelui strateg...

Dar sa le luam pe rand...

De ce spun ca parcursul nostru (atat in campionat, cat si in Ch. League) nu e dramatic pentru un club de valoarea Stelei?

Pentru ca in campionat daca vom castiga cele doua restante cu Pandurii si Gloria suntem pe doi (ceea ce nu ar fi foarte ok pentru Steaua, dar nici catastrofal n-ar fi dupa o treime de campionat).

Iar in Ch. League am pierdut la limita cu doua echipe forrmidabile - Arsenal si Sevilla in fata carora nu puteam emite pretentii si cu o echipa valoroasa Slavia - si nu va luati dupa dezastrul de pe Emirates, caci orice s-ar spune Slavia nu e nici Nurnberg, nici Elfsborg si cu atat mai putin Anorthosis Flamagusta.

Deci privind strict din punct de vedere statistic lucrurile, un observator extern obiectiv ar putea conchide ca Steaua nu se afla nicidecum pe marginea prapastiei.

Si desi ne-am referi la lucruri complet diferite, ar trebui sa-i dau dreptate unui astfel de observator.

Sa-i dau dreptate pentru ca Steaua a cunoscut deja un triumf glorios. Al incompetentei.

Al unei incompetente delirant-grandomane...

Al acelei incompetnte care ii permite unui om a carui singura calitate o reprezinta banii pe care ii are sa creada ca banii iti confera competente in orice domeniu: politica, religie si chiar antrenorat...

Al acelei incompetente care il face pe omul responsabil cu strategiile pe termen mediu si lung ale Stelei sa sustina convins porcarii sinistre cum ar fi aceea ca "Bunul Dumnezeu" ii va ierta pe toti stelistii...

Al acelei incompetente care il asteapta pe Sfantul Anton sa marcheze cu Arsenal...

Al acelei incompetente absurde care face ca primul 11 sa nu fie stabilit exclusiv de antrenor in functie de forma jucatorilor si de tactica aleasa, ci de dispozitia si "inspiratia" (divina, bineinteles) trimisului lui Dumnezeu pe pamant.

Al acelei incompetente condimentate cu un bigotism agresiv exhibat...

Al acelei incompetente lipsite de viziunea a ceea ce va fi Steaua peste 5 sau 10 ani...

Al acelei incompetente generate de un delir mistico-grandoman al unicului patron-antrenor-mare preot-viitor presedinte salvator al patriei si Mantuitor al tuturor Romanilor - unic beneficiar al unui telefon direct cu Dumnezeu, Sfantul Petru, Sfantul Anton si Fecioara Maria ...

Al acelei incompetente generate si de noi prin faptul ca nu am luat atitudine impotriva nebuniei care ameninta sa intineze tot ce inseamna Steaua de dragul rezultatelor si al stabilitatii...

Al acelei incompetente la caream fost partasi atunci cand am crezut ca se poate convietui si dialoga cu un patron care ii dispretuieste profund pe amaratii de suporterii care n-au nici banii si nici relatiile lui personale cu Divinatatea...

Triumful acestei incompetente este total si incontestabil...

Si cata vreme sursa raului nu va fi extirpata nu vom putea spera la normalitate...

Vom putea spera doar sa ii oferim celui care pentru prima oara a avut revelatia propriei sale conditii - aceea de gandac - procentele de care are nevoie pentru a isi trai plenar delirul grandoman...

Vom putea doar sa ne asteptam sa fim in continuare dispretuiti si ignorati...

Vom putea doar sa asteptam din nou ironiile caustice legate de relatia extrem de stransa dintre dumnezeire si fotbalul jucat de Steaua din partea adevaratilor profesionisti cum e Wenger...

Vom putea doar sa privim cum o alta legenda ne e calcata in picioare de Pontifex Maximus...

Vom astepta infrigurati la fiecare meci de care depinde viitorul politic al Alesului sa vedem daca rugaciunile calugarilor de la Athos au avut vreun efect macar de data asta...

Iar dincolo de toate astea nu ne ramane decat revolta... Revolta si furia... La care sub nici o forma nu mai putem renunta acum... Pentru nimic...

Pentru ca altfel nu ne-ar mai ramane decat resemnarea si scarba...

Iar eu unul nu vreau sa ma resemnez.

Steaua imi apartine de prea mult timp ca sa accept ca nebunia nu poate fi stopata...

Forza Steaua! Mandru ca sunt stelist!

the quiet romanian

P.S. Un gand pios in amintirea Printului din Trivale care ne-a parasit (mult prea devreme) spre a-i incanta si pe ingeri cu driblingurile sale. Sau poate pentru a semna in sfarsit, acolo sus, contractul cu Santiago Bernabeu. La revedere Gicule! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!

steado26.10.2007 07:59

In aceasta zi trista nu putem decat sa constatam, din pacate, cu si mai multa dezamagire, ca triumful incompetentei e general.Incompetenta si non-valoarea au triumfat in toata societatea romaneasca, nu numai in fotbal.Din pacate chiar Steaua noastra a ajuns un exemplu tipic in acest sens.De acord, resemnarea in fata incompetentei ar fi un lucru si mai rau, cel mai rau care s-ar putea intampla.

ssinpadureacualune26.10.2007 08:24

Din pacate pentru tine te-ai trezit prea tarziu.Cand peluzele il contestau tribunele contestau peluzele si strigau "rusine!",iar aceasta atitudine colaborata cu coruptia din presa noastra a dus la crearea imaginii de vagabonzi,dorgati,inculti care vin la stadion sa se bata si sa injure si, astfel, meciuri de-a randul nu am mai fost lasati in stadion.A mers lumea degeaba pana la Constanta,pana la Arad,restante ce se puteau juca aproape s-au jucat la sute de km(Oradea)...ni s-a luat dreptul la abonamente...peluzele au fost practic "inchise",iar in tot acest timp cei din tb 1 si 2 se bucurau ca nu mai sunt huligani,iar contestarile au disparut.Aceasta lipsa d unitate a dus la cedare.Peluzele au cedat presiunii,dorintei de a vedea Steaua,d a sustine Steaua,nu mai puteam trai fara!!!Si au cedat,au lasat capul plecat,inclusiv sudul,cei mai mari contestatari,si au facut pace.Asta e!!Asta e adevarul,ne-am vandut principile pentru a fi alaturi de echipa,pentru a putea intra in stadion!!!!!!Si dc???Pentru ca niste kkti pe care o sa-i urasc toata viata strigau rusine la fiecare contestare a lui Gigi Becali.pentru ca au fost si,retineti,INCA MAI SUNT,mai multi oameni care il sustin decat care il condamna.Rusine acelora din tribune care au fost impotriva peluzelor...voi sunteti vinovati de ceea ce se intampla!!!!Cum ar fi fost sa-l fi contestat atunci tot stadionul!???Ce putea sa faca?sa-l inchida pe tot??Cat timp???Unitate atunci ar fi insemnat caderea lui!!!Dar asa mereu a fost vorba de o mana de huligani!!De cateva sute de vagabonzi,drogati...nu de un intreg stadion.Sunteti niste tradatori care degeaba va dati seama acum de greseala.E prea tarziu!!!!

P.S...Poate tu nu ai condamnat pe cei ce-l contestau,poate faceai parte din cei ce ziceau ca echipa e mai importanta decat contestarea patronului(alta idiotenie...pentru ca in acest moment Steaua NU MAI E,a disparut...din cauza lui),sau nu,poate nici nu stai in tribuna,dar oricum tu si toti ca tine...ati pierdut trenul!!!!A plecat mai de mult si acum a sarit d p sine!!!Ce bine ca nu erati in el!!!

George Stan26.10.2007 08:43
Din pacate pentru tine te-ai trezit prea tarziu.Cand peluzele il contestau tribunele contestau peluzele si strigau "rusine!",iar aceasta atitudine colaborata cu coruptia din presa noastra a dus la crearea imaginii de vagabonzi,dorgati,inculti care vin la stadion sa se bata si sa injure si, astfel, meciuri de-a randul nu am mai fost lasati in stadion.A mers lumea degeaba pana la Constanta,pana la Arad,restante ce se puteau juca aproape s-au jucat la sute de km(Oradea)...ni s-a luat dreptul la abonamente...peluzele au fost practic "inchise",iar in tot acest timp cei din tb 1 si 2 se bucurau ca nu mai sunt huligani,iar contestarile au disparut.Aceasta lipsa d unitate a dus la cedare.Peluzele au cedat presiunii,dorintei de a vedea Steaua,d a sustine Steaua,nu mai puteam trai fara!!!Si au cedat,au lasat capul plecat,inclusiv sudul,cei mai mari contestatari,si au facut pace.Asta e!!Asta e adevarul,ne-am vandut principile pentru a fi alaturi de echipa,pentru a putea intra in stadion!!!!!!Si dc???Pentru ca niste kkti pe care o sa-i urasc toata viata strigau rusine la fiecare contestare a lui Gigi Becali.pentru ca au fost si,retineti,INCA MAI SUNT,mai multi oameni care il sustin decat care il condamna.Rusine acelora din tribune care au fost impotriva peluzelor...voi sunteti vinovati de ceea ce se intampla!!!!Cum ar fi fost sa-l fi contestat atunci tot stadionul!???Ce putea sa faca?sa-l inchida pe tot??Cat timp???Unitate atunci ar fi insemnat caderea lui!!!Dar asa mereu a fost vorba de o mana de huligani!!De cateva sute de vagabonzi,drogati...nu de un intreg stadion.Sunteti niste tradatori care degeaba va dati seama acum de greseala.E prea tarziu!!!!

P.S...Poate tu nu ai condamnat pe cei ce-l contestau,poate faceai parte din cei ce ziceau ca echipa e mai importanta decat contestarea patronului(alta idiotenie...pentru ca in acest moment Steaua NU MAI E,a disparut...din cauza lui),sau nu,poate nici nu stai in tribuna,dar oricum tu si toti ca tine...ati pierdut trenul!!!!A plecat mai de mult si acum a sarit d p sine!!!Ce bine ca nu erati in el!!!

N-ai dreptate, la meciul cu Charleroi, atmosfera era ostila in tot stadionul, era contestat din toate directiile. A venit insa momentul "slapi" si a obtinut exact ce si-a dorit. Jumatate de stadion a inceput sa strige "rusine".

SSK26.10.2007 09:16

George are dreptate.

ssinpadureacualune26.10.2007 09:39

Eu personal nu pot sa cred ca acel incident a intunecat mintile a mii d oameni.Sincer atunci am aflat prea tarziu de mutarea in tb 2 si am stat in Sud.Sincer deasupra galeriilor nu striga nimeni...crede-ma ca vedeam,ma uitam numai acolo.In afara de membrii care contestau,mai erau in Nord oameni care conestau,dar doar la ton dat d galerii si atat.Sus cei din tb 2 nu strigau nimik,cred ca d frica...iar d tb 1 nu mai am ce sa zic.Apoi au urmat meciurile in care peluzele au ramas goale sau aproximativ,iar cei ce aveau d obiectat erau imediat de tb 1 si 2.Deci crede-ma atunci 70% erau pro Becali.Am asistat inclusiv la umilinta dp cotroceni cand noi contestam,iar deasupra noastra se duceau oameni sa ia autografe si sa ceara bani.Mi s-a facut rau atunci.Si de atunci si din cauza a ceea ce a urmat cand vad acum indemne la unitate si revolte mi se face rau.Cei care indemnati la unitate si revolta...unde ati fost pana acum???!!!!!O iau pe urmele cainilor si o zic si paia...VA DECLAR VINOVATI DE DISTRUGEREA Stelei!!!Il meritati pe cioban si el va merita pe voi!!!!

P.S Repet nu cred incidentul acela a schimbat parerea a mii de oameni.Era imposibil.

androsteaua26.10.2007 09:46

cel mai slab start din istorie!!!!

korynna26.10.2007 10:13

Daca ne-am lua dupa rezultate,am putea spune ca stam mai bine decat sezonul trecut din CL(4-1 pentru Real,3-0 pentru Lyon; 2-1 Sevilla,1-0 Arsenal),dar jocul mergea mai bine atunci cu toate ca diferenta de scor era mai mare.Acum nu jucam nimic(in afara de meciul cu Arsenal unde s-a vazut ca au jucatorii si-au dorit chiar victoria),insa avem noroc.Experienta ar fi trebuit sa-si spuna cuvantul,jocul sa se imbunatateasca,dar Steaua arata ca o echipa formata din 5-6 jucatori,unde Zapata "straluceste mai ceva ca Steaua de pe cer".Incompetenta e la ea acasa la Steaua pe toate planurile.Cu ceva oameni nu se face primavara europeana,e nevoie de un nucleu,un lot omogen care are din ce in ce mai putine sanse sa se formeze.

Cat despre Charleroi,la T1 se striga "rusine" inainte ca "slapi" sa faca senzatie pentru ca dupa acest eveniment nici galeria nu a mai scandat prea mult anti jj,alegand sa se retraga de la T2.

leoc98026.10.2007 10:24
Eu personal nu pot sa cred ca acel incident a intunecat mintile a mii d oameni.Sincer atunci am aflat prea tarziu de mutarea in tb 2 si am stat in Sud.Sincer deasupra galeriilor nu striga nimeni...crede-ma ca vedeam,ma uitam numai acolo.In afara de membrii care contestau,mai erau in Nord oameni care conestau,dar doar la ton dat d galerii si atat.Sus cei din tb 2 nu strigau nimik,cred ca d frica...iar d tb 1 nu mai am ce sa zic.Apoi au urmat meciurile in care peluzele au ramas goale sau aproximativ,iar cei ce aveau d obiectat erau imediat de tb 1 si 2.Deci crede-ma atunci 70% erau pro Becali.Am asistat inclusiv la umilinta dp cotroceni cand noi contestam,iar deasupra noastra se duceau oameni sa ia autografe si sa ceara bani.Mi s-a facut rau atunci.Si de atunci si din cauza a ceea ce a urmat cand vad acum indemne la unitate si revolte mi se face rau.Cei care indemnati la unitate si revolta...unde ati fost pana acum???!!!!!O iau pe urmele cainilor si o zic si paia...VA DECLAR VINOVATI DE DISTRUGEREA Stelei!!!Il meritati pe cioban si el va merita pe voi!!!!

P.S Repet nu cred incidentul acela a schimbat parerea a mii de oameni.Era imposibil.

Mare dreptate ai... nu prea ajung eu des la stadion, dar in Cotroceni, in primavara, am fost. Gandeste-te ca, mai rau, sunt oameni care isi zic stelisti doar pentru ca aici e idolul lor, Gigi... Ce sa-ti mai zic.. era odata una, pe mysportul gesepeului, care se plangea intr-o inchipuire de articol ca au ramas in urma vremurile in care ne bucuram impreuna cu ciobanu urcat pe maibah... In general ma stapanesc bine, dar am injurat-o atunci in cel mai birjaresc mod cu putinta. Pentru o fosta glorie nu se plangea ca nu mai are voie la Steaua, plangea vremurile cu Becali pe maibah.. ce oameni...

alexblaja26.10.2007 10:43

@ssinpadurea cu alune

Si eu am fost la meciul respectiv (Steaua-charleroi) si am dovezi FILMATE ca "Rusine sa va fie" s-a strigat in momentul in care prietenii lui "slapi", aia care intrasera sa-l "apere", au fost scosi de pe teren de fortele de ordine si nu cand galeria striga impotriva lui Jiji!

Filmuletul e disponibil aici: http://www.youtube.com/watch?v=88yWySxJtew

Si fie ca-ti place sa crezi sau nu, mii de oameni au fost intr-adevar manipulati de acea intrare pe teren. Eu am stat in trib.1, dupa cum se vede si din filmulet, si iti spun ca oamenii de acolo apreciau si aplaudau atitudinea celor de la t2, care il injurau pe Jiji. Dupa intrarea aluia, s-a scandat "Rusine sa va fie!", adresat direct celor care au amplificat incidentul si spectatorii s-au scindat. Divide et impera, asta este maxima dupa care se ghideaza jijiotul!

Eu sunt mai paranoic asa si cred ca "slapi" a fost platit de Becali sa faca ce a facut, exact ca sa existe aceste generalizari si de o parte si de alta: cetatenii sa zica ca ultrasii sunt niste drogati iar ultrasii sa zica despre cetateni ca sunt niste semintari care mai bine ar sta acasa. Astfel, ne certam intre noi si ghici cine castiga? Ai ghicit, Jiji!

Vreau sa te intreb ceva: presupunand ca ai dreptate si "cetatenii" de-abia acuma s-au trezit, de ce este pierdut trenul? Ca exista anumite orgolii, ca nu s-a intamplat aceasta revolta care mocneste atunci cand vroiau unii? Ce importanta are CAND se face o unire? Important e SA SE FACA! Ce s-ar fi intamplat cu noi daca ardelenii ar fi spus in 1918: "Nu ne mai unim cu cetatenii astia din Regat si Moldova, ca ai vazut ca olteanu' ala de Mihai Viteazu nu a reusit sa faca nimic in 1600, pana la urma!Nu avem nevoie sa ne unim cu obositii astia!!"?????????

@korynna

Permite-mi sa te contrazic referitor la momentul cand s-a strigat "Rusine". A existat un singur asemenea moment si el a fost cel inregistrat de mine. Inainte sa intre ala pe teren nu s-a strigat nimic impotriva Tribunei a 2-a si nici dupa! "Rusine sa va fie" s-a strigat EXCLUSIV celor care au intrat sa-l apere pe "slapi" si in momentul in care acestia erau scosi afara!

ssinpadureacualune26.10.2007 11:42

Frate ok...tu vrei sa interpretezi la litera...bun...s-o fi strigat rusine doar atunci,dar de fiecare data cand Becali era contestat huiduieli maxime veneau dinspre tribune...cum nici la meciu cu Dinamo nu am vaz si auzit...pentru mine e acelasi lucru.

Iar despre incident nu cred ca a fost platit,deoarece pe acel om l-am vaz si dupa aceea la meciuri si inclusiv la marsul imp violentei pe stadioane.Aceste lucruri ma fac sa cred ca ceea ce a facut a fost o greseala si o intamplare.Daca ar fi fost platit cred ca s-ar fi aflat si cred ca acelui om nu i s-ar mai fi permis sa vina la meciuri.

Cat despre dc este pierdut trenul parerea mea este asa.A fost o tentativa (prima) cand a intrat cu bodyguarzii in sud.Atunci cand mustata,sub presiunea celor din TK si Cauza Noastra (atunci) si ma rog cine mai era...in principiu vale si Dorin,a plecat la Gigi si tot stadionul a rabufnit ca niciodata.Au fost scandaluri,injuraturi si bineinteles pace spre binele echipei.Apoi acum.Au fost atatia care au incercat,au scos mesaje,au strigat,s-au chinuit in toate felurile sa arate lumii ca acest handicapat tb sa plece si toti i-au contestat.Vezi doamne cu scuza incidentelor.Intreb si eu ce legatura are un incident cu Becali.Astfel de lucruri s intampla peste tot si nu vezi sa o ia lumea razna...am vaz la danezi la englezi...Ca sa revin,acesti oameni nu au fost sustinuti deloc,ba chiar au fost contestati si pana la urma in scarba au renuntat invinsi,santajati de pasinea numita Steaua,avand d ales intre a vedea si a sustine echipa sau a disparea.Si s-a ales raul mai mic..(sau poate acum...mai mare) si au cedat in fata oierului.Acum t intreb eu...chiar crezi ca acesti oameni vor incepe iar??Vor avea iar incredere?Vor avea iar forta sa lupte,sa munceasca,sa sacrifice??pentru ca s-au trezit in sfarsit mai multi???Si daca nu vor fi suficienti nici d data asta???Renuntam???Mai stam putin pana vine data viitoare si iar aceleasi discursuri,cand se vor trezi si mai multi???Si tot asa???

La Arad tot stadionu striga numele lu Hagi (vezi doamne in semn d protest),iar afara Gigi paritcipa la sesiune de autografe..la propriu vorbind.In stadion ii apucasera protestele si afara erau calare pe el.Sunt multe exemple.

Dar atunci era un moment bun...era un trend puternic si erau meciuri multe,dese...acum iti zic..am fost la mioveni si am fost putini,acum e cluju,pana jucam acasa nu se stie ce se poate intampla.Pana atunci poate isi mai schimba mii d oameni parerea.Daca si-au schimbat-o in 5 min cat a fost incidentul,dapai intr-o saptamana????

cristian8626.10.2007 12:05
Vreau sa te intreb ceva: presupunand ca ai dreptate si "cetatenii" de-abia acuma s-au trezit, de ce este pierdut trenul? Ca exista anumite orgolii, ca nu s-a intamplat aceasta revolta care mocneste atunci cand vroiau unii? Ce importanta are CAND se face o unire? Important e SA SE FACA! Ce s-ar fi intamplat cu noi daca ardelenii ar fi spus in 1918: "Nu ne mai unim cu cetatenii astia din Regat si Moldova, ca ai vazut ca olteanu' ala de Mihai Viteazu nu a reusit sa faca nimic in 1600, pana la urma!Nu avem nevoie sa ne unim cu obositii astia!!"?????????

Au fost si unii politicieni romani binevoitori care ar fi dorit ca Transilvania sa devina un stat independent, aceasta dupa ce secole romanilor majoritari le-au fost luate drepturile fundamentale.

potra26.10.2007 12:45

"Iar in Ch. League am pierdut la limita cu doua echipe forrmidabile - Arsenal si Sevilla in fata carora nu puteam emite pretentii si cu o echipa valoroasa Slavia".

imi pare rau dar tin sa te contrazic, cu sevilla nu mi s-a parut ca am pierdut de loc la limita...poate doar prin prisma scorului....in rest ne-au da clasa, ne-au fost net superiori, am avut noroc cu ghinionul lor in rest.....nu sufera comparatie infrangerea cu arsenal (care intradevar s-au chinuit pe teren cu noi) cu cea de la sevilla! si mie mi se pare ca Steaua merge prost...obiectiv vorbind....a mers din rau in mai rau imediat dupa ce s-a calificat in grupele CL sezonul trecut!!!

cat despre Becali....el este blestemul nostru si am comentat destul pana acum pe subiectul asta....am spus tot ce aveam sa spun momentan

alexblaja26.10.2007 12:46

@ss

Unde am stat eu, in sectorul 40 parca, nu s-a huiduit atunci cand galeria il injura pe Jiji. Eu personal nu am auzit sa se huiduie galeria din T1. La alte meciuri nu stiu, la cel din Cotroceni la care faci tu referire nu am fost.

Ai si tu dreptate in ce priveste "adulatia" cretina a unora fata de el si cererile de bani...astia care fac chestii din astea chiar sunt de condamnat.

Parerea mea este ca injuratul lui Jiji pe stadion in mod ocazional, in afara de faptul ca arata ca mai sunt oameni care nu pun botul la rahaturile lui, nu rezolva mare lucru...trebuie umblat pe cai mai ascunse, asemanatoare celor pe care el le foloseste. Injuratul in continuu, de catre tot stadionul, ar fi o solutie pentru ca ar aparea in presa tot timpul treaba asta, dar atat. Oricum, nu cred ca va putea determina nimeni in acest moment tot stadionul sa strige impotriva lui Becali, desi mi-as dori din tot sufletul sa se intample treaba asta. Cred ca una din metode ar fi atragerea de partea "protestatarilor" a cat mai multi "nehotarati". Asta este intotdeauna o strategie buna, sa incerci sa-i atragi de partea ta pe cai care nu se situeaza de nicio parte a baricadei sau pe cei care dau dreptate si unora si altora. Iti dau un exemplu: zilele trecute vorbeam cu cineva pe care nu-l cunoasteam dinainte, in interes de serviciu. Eram in masina lui, blocati in trafic. Am vorbit de una de alta si bineinteles ca am ajuns si la fotbal. Am descoperit ca amandoi tinem cu Steaua si bineinteles ca am inceput sa vorbim despre Jiji. Eu, consecvent principiului meu de a-l vorbi pe Jiji de naspa peste tot unde mi se ofera ocazia am inceput: ca e nebun, ca e paranoic, ca nu-l intereseaza decat banii, ca nu organizeaza centru lde copii si juniori etc, toate bubele lui. Omul cu care eram m-a ascultat si a zis asa: "Da, dar totusi a bagat niste bani, daca nu era el nu ajungeam noi de 2 ori consecutiv in CH League!". Bieninteles ca am inceput iar sa-i spun ca de fapt n-a bagat niciun ban ba ca, din contra, iese in profit...nu stiu daca l-am convins sau nu, dar asta cred ca trebuie sa facem toti: sa-l vorbim de rau, sa-i stricam imaginea, sa facem asta peste tot : cand ne intlnim cu prietenii, la serviciu, pe "globuri" (cum zice boul in loc de bloguri)!

Treaba este ca trebuie creat un curent de opinie anti-Becali astfel incat asocierea cu Steaua sa-i dauneze, sa nu-l mai ajute dpdv electoral. Un asemenea curent mi se pare mie ca a inceput sa se contureze in presa, problema e ca nu cred ca va dura prea mult.

ref la "slapi" - ala de ce o fi fost la mitingul anti-violenta pe stadioane, a fost un fel de "Nu faceti ca mine? " sau cum?

@ cristian86

Stiu despre existenta acelor politicieni, dar nu i-as numi "romani" :) Oricum, bine ca n-au avut castig de cauza!

dr.adrian926.10.2007 12:56

cand saptamana trecuta am apelat la voi sa iesim in strada am primit un ban de o saptamana pe motiv incitare la violenta. Bravo AXL23 esti un mare stelist.

ne meritam soarta ca Steaua nu mai exista ci doar afc Becali.

asta datorita ca suntem romani si acceptam ca un smecher sa faca ce doreste cu noi.

a venit vremea sa ne schimbam.

Daca nu acum atunci cand???

sa iesim in strada si sa facem demonstratie anti-Becali

nu evitati sa mergeti la stadion. a nu merge la stadion demonstreaza ca suntem lasi si ca nu vrem/ am abandonat lupta inainte ca ea sa inceapa.

iov26.10.2007 13:21

Eu cred ca ar fi bine sa cumparam bilete si sa nu mergem la meciuri sa lasam doar bannere, ca oricum aia de la Vulturu-Becali nu vin la meci.

puiu mordasan26.10.2007 13:22

:steag_steaua_ro: Toata suflarea ros-albastra privim cu consternare si neputinciosi modul prin care din pacate este promovata incompetenta si impotenta ILUMINATULUI din PIPERA!!! Asistam la o demolare fara precedent a simbolurilor noastre, la folosirea numelui echipei intr-un capital electoral indoielnic,la asocierea numelui echipei cu murdariile de tot felul si pe toate posturile TV. ale patronului, care mai nou nu investeste ci doar imprumuta clubul Steaua!!! Vedem cum echipa noastra a devenit o jucarie personala a unui om care nu are nimic comun cu fotbalul si care se joaca cu destinele unor oameni dupa bunul sau plac!!! F.C. Steaua nu va deveni niciodata Fc Steaua oricat de mult se straduieste ciobanul sa faca acest lucru! Din pacate dupa ce va esua in politica,va avea un motiv in plus sa-si promoveze incompetenta intra-le fotbalului....

laurentiu196926.10.2007 17:04

Desi rezultatele nu o arata, cea mai mare problema in acest sezon este faptul ca nu avem creatie in faza de atac. Parerea mea este ca anul acesta ne-am prezentat mai bine in CL. La Kiev a fost noroc, din 5 suturi, 4 sa-ti intre in ate, iar Shovkovski nu se poate numi portar.

Diferenta s-a vazut dupa aceea, cu OL si Real. Anul acesta avem aparare, nu mai avem un portar clovn si fundasi carora le tremura picioarele. Rada, Emeghara si Baciu au confirmat in meciuri foarte grele.

Eu zic ca 30% din echipa e facuta. Cu un mijloc activ si creativ, varfurile noastre chiar asa in eclipsa de forma ar inscrie. Despre campionat, e bine ca suntem in pluton (in ipoteza ca avem victorii in restante!), nu ne putem compara cu cei care nu mai au "probleme" prin Europa.

Trebuie sa lucram mult si repede la linia de mijloc, in rest...speranta.

endorama26.10.2007 19:01

mda..... interesant articolul. dar cred totusi ca daca Steaua va ajunge anul asta in semifinala Cupei UEFA, lumea va incepe sa uite de ura fata de Becali si se va concentra mai mult pe mandria de a fi suporter stelist.

sper ca Becali sa inteleaga ca singurul mod in care si-ar mai putea drege cat de cat imaginea ar fi daca Steaua ar realiza din nou performante in Europa - nu prin aducerea lui Lacatus sau a altor gesturi simbolice.

Yoyoyoi26.10.2007 19:18
Eu cred ca ar fi bine sa cumparam bilete si sa nu mergem la meciuri sa lasam doar bannere, ca oricum aia de la Vulturu-Becali nu vin la meci.

:laugh:

ma tu esti fan Becali. :laugh:

Pai asta atata asteapta. Crezi ca pe el il intereseaza numarul suporterilor la stadion? Pe el il intereseaza numarul de bilete vandute si, in consecinta, suma incasata. Ca nu e nimeni in tribune, cu atat mai bine. Nu-l injura nimeni, nu huiduie nimeni si el isi umfla conturile...

Deci wroooonggg answer :wink:

axl2327.10.2007 07:14
cand saptamana trecuta am apelat la voi sa iesim in strada am primit un ban de o saptamana pe motiv incitare la violenta. Bravo AXL23 esti un mare stelist.

Sa nu exageram, banul l-ai primit din alte motive si anume:

spacer.gif

Ban 7 zile pentru jignirea partenerilor de forum si suporterilor stelisti. Aici:

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...t=0&start=0

swamp28.10.2007 16:03
@ssinpadurea cu alune

Si eu am fost la meciul respectiv (Steaua-charleroi) si am dovezi FILMATE ca "Rusine sa va fie" s-a strigat in momentul in care prietenii lui "slapi", aia care intrasera sa-l "apere", au fost scosi de pe teren de fortele de ordine si nu cand galeria striga impotriva lui Jiji!

Filmuletul e disponibil aici: http://www.youtube.com/watch?v=88yWySxJtew

Si fie ca-ti place sa crezi sau nu, mii de oameni au fost intr-adevar manipulati de acea intrare pe teren. Eu am stat in trib.1, dupa cum se vede si din filmulet, si iti spun ca oamenii de acolo apreciau si aplaudau atitudinea celor de la t2, care il injurau pe Jiji. Dupa intrarea aluia, s-a scandat "Rusine sa va fie!", adresat direct celor care au amplificat incidentul si spectatorii s-au scindat. Divide et impera, asta este maxima dupa care se ghideaza jijiotul!

Eu sunt mai paranoic asa si cred ca "slapi" a fost platit de Becali sa faca ce a facut, exact ca sa existe aceste generalizari si de o parte si de alta: cetatenii sa zica ca ultrasii sunt niste drogati iar ultrasii sa zica despre cetateni ca sunt niste semintari care mai bine ar sta acasa. Astfel, ne certam intre noi si ghici cine castiga? Ai ghicit, Jiji!

@korynna

Permite-mi sa te contrazic referitor la momentul cand s-a strigat "Rusine". A existat un singur asemenea moment si el a fost cel inregistrat de mine. Inainte sa intre ala pe teren nu s-a strigat nimic impotriva Tribunei a 2-a si nici dupa! "Rusine sa va fie" s-a strigat EXCLUSIV celor care au intrat sa-l apere pe "slapi" si in momentul in care acestia erau scosi afara!

Da......inteleg faptul ca fiecare intelege in felul sau ceea ce s-a intamplat atunci la meciul cu charleroi..........am stat la Peluza Sud si am vazut totul. Nu am auzit de la T1 nimic inainte de

incident,doar ca se simtea in tot stadionul o atmosfera incarcata, ostila ciobanului. Dupa ce a intrat "slapi" pe gazon...si tot circul, au aparut jandarmii,au inconjurat partea de la T2 unde stateau baietii cu tricouri negre,s-a degajat zona pentru cateva minute, unii au venit la noi in Peluza Sud, nefiind de acord probabil cu ceice il aparau pe cel intrat pe teren si cu astfel de manifestari. Dupa cateva minute, baietii cu tricouri negre( dupa ce l-au cotonogit pe un stewart nevinovat saracu`) au fost contestati de la T1 strigandu-se "rusine sa va fie", de la Peluza Nord s-a strigat" cetateni , m...e cetateni " , au format din nou un grup compact la T2, au inceput din nou sa strige " m...e Gigi" , si atunci s-a intamplat sa fie intampinati cu ostilitate de cei de la T1 cu "rusine sa va fie" luat probabil ca o manifestare de aparare sau simpatie pentru cioban. Concluzia: s-a strigat de mai multe ori de la T1 impotriva celor de la T2 dupa incident. Acum nu stiu daca strict la obiect sau luat ca atasament la adresa ciobanului, dar nu cred......anyway ciobanul asa a luat-o,d-aia a dat-o cu vagabonzii......atitudinea adevaratilor suporterilor samd.

Atunci i-a iesit oierului treaba,premeditat sau nu. A existat si o atitudine de frica, drept sa va spun, mai ales pe Cotroceni, toti il injuram din tribuna, el era deasupra si nu misca nici ochii in prima repriza,ca sus pe copertina era Zmarandescu care privea ca un Cerber la noi cum injuram , multi s-au speriat si nu au strigat, taceau si se uitau, iar la pauza ciobanul a iesit, a strigat si el "m...e Dinamo" si a fraternizat cu desteptii aia de langa el de pe scari, probabil a sarit si cu lovele. Sincer, eu am simtit in aer o stare de frica. NUMAI UNITI IL VOM DOBORA PE NEMERNIC !