FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Catre Dumnezeu...

zipper25.10.2007 20:33

N-am mai scris de ceva vreme, simtindu-ma oarecum vinovat pentru ca de multe ori l-am sustinut pe un om care azi ma dezgusta...dar nu despre asta vreau sa scriu acum.

Am aflat azi un lucru care m-a impresionat enorm si pe care nu-l puteam trece neobservat. Este vorba despre necazul prin care trece copilul lui Mita de la Bere Gratis: a fost diagnosticat cu cancer la numai 2 ani. Ar fi mult prea multe de spus, dar prefer sa ma rog la Dumnezeu sa-l faca bine pe acel copil nevinovat!!! Nu stiu ce altceva sa mai zic...

Yoyoyoi25.10.2007 20:43

trist, foarte trist :sad2:

zipper25.10.2007 20:49

Am gasit prin presa: Când apar la televizor sau pe scenã, celebritãțile au "obligația" sã parã cât se poate de fericite. Nu conteazã cã trec printr-o dramã, au voie sã fie triste doar în afara orelor de program. Li se întâmplã, de ceva vreme, Lianei Stanciu și soțului sãu, Mihai Georgescu.

Fiica lor este grav bolnavã. Cum Liana și Mihai nu dispun de suficienți bani, Mihaela Rãdulescu a inițiat o campanie de strângere de fonduri. "Fac un apel cãtre toate persoanele publice, vedete, colegi de-ai Lianei Stanciu și de-ai lui Mițã, solistul trupei Bere Gratis.

Fetița lor, Teodora, la nici 2 ani, a fost diagnosticatã cu cancer. Singurul fel în care-i putem ajuta e sã strângem cei o sutã de mii de euro de care au nevoie pentru operație, tratament... Fac acest apel cãtre oameni de televiziune, de radio, artiști, pentru cã e vorba de colegii noștri și pentru cã fiecare dintre noi câștigã suficient cât sã poatã fi și generos. Am donat personal primii 10 mii de euro, vã rog sã fiți generoși și prompți, pentru cã de banii aceștia e nevoie foarte repede. Donațiile se pot face în conturile :

SCHWARTZENBERG MIHAELA

CONT LEI: RO78 BACX 0000 0001 1784 4310

CONT EUR: RO02 BACX 0000 0001 1784 4320

BANCA: UNICREDIT ÞIRIAC BANK

Sper ca reputatia și numele meu sã fie suficiente pentru a garanta destinația banilor pe care-i veți dona. Nu trebuie decât sã fiți, în afarã de vedete, oameni! Mihaela Rãdulescu"

MITA ESTE UN MARE STELIST, ESTE UN FRATE DE-AL NOSTRU!!!

Azzido25.10.2007 23:26

sa speram ca o sa faca rost de banii respectivi si o sa reuseasca tratamentul.