Despre echipa : Zapata,Emegara,Goian,Dica,Nicolita,Rada,Ov. Petre,Golanski,Cernea - jucatori care pun suflet pentru Steaua, joaca fotbal si merita sa faca parte din lot
Petre Marin,Croitoru,Cristocea,Zaharia,Iacob,Badea,Nesu,Neaga,Surdu,Lovin,Badoi - jucatori care trebuie sa plece pentru ca -> au ajuns la o varsta la care nu mai pot da randament(Petre Marin,Badoi,Zaharia)
-> nu au valoare (Croitoru,Iacob,Surdu,Lovin,Neaga)
-> sunt f fragili si nu pot fi constanti in evolutii (Cristocea,Badea,Nesu)
Radoi,Ghionea - jucatori care si-au demostrat valoarea,insa din pacate au suferit accidentari foarte grave (situatia lor ramane incerta) ,Plesan - nu a apucat sa confirme din cauza accidentarii(parerea mea e ca nu are fata de Steaua (situatie incerta)
Bicfalvi,Ninu,Ochirosii - jucatori care sunt prea tineri pentru primul 11,dar care trebuie crescuti de Steaua,nu de Gloria Buzau sau Avantul Prabusirea
Deci ce avem : 2 portari(Zapata,Cernea),2 fundasi laterali(Emegara,Golanski),2 fundasi centrali(Goian,Rada),un libero(Ov.Petre), o extrema(Nicolita) si un varf retras(Dica)
Avem nevoie : atac -> 1 varf masiv de careu,1 varf rapid si tennic
mijloc ->1 nr 10(tehnic,rapid,coordonator),1 nr 8(tehnic,bun pasator),1 extrema(rapid,tehnic)
antrenor -> 1 antrenor principal cu experienta in europa care sa fie un adept al atacului( pentru ca Steaua este cel mai mare club din Romania si cel mai iubit si nu si-a atras simpatia oamenilor baricadandu-se in aparare
Asa trebuie sa arate echipa Steaua in viitor pentru ca asa cum se prezinta acum este demna de mila
Cu alte cuvinte trebuie investiti aproximativ 20-25 de mil in achizitii si ridicata stacheta bugetului pentru salarii (la intreg lotul care va fi)
Despre staff tehnic si administrativ :Pedrazini & Co - retinut ca antrenor secund,resp pregatirea fizica a echipei
Adi Ilie - mare glorie pe teren,patetic ca purtator de cuvant al oierului
Argaseala - bun administrator,dar personalitate de 2 lei
Despre Gigi : miliardar in dolari limitat mintal(cretin),ipocrit,obsedat de imaginea sa
-este patronul si finantatorul si daca vrea sa continuie in Ghencea trebuie sa renunte la implicarea in compartimentul tehnico-tactic si sa se limiteze la partea financiara(singura calitate oficiala de fapt) - va fi sfatuit de apropiati in acest sens si cred ca in proportie de 50-60 % se va comforma
Despre mine : un simplu suporter al Echipei Steaua care plange la esecuri si se bucura la victorii
--ar mai fi multe de spus dar nu vreau sa plictisesc cu informatii care oricum se stiu--
PS : nu stiu daca e off-topic dar sper sa nu supar pe nimeni cu acest post
Forta