FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pedrazzini e resemnat (Sport.ro)!

fcsteaua.ro23.10.2007 22:01

Pedrazzini e resemnat. Steaua nu are forta Sevillei. Degeaba a bagat Becali 8 milioane in iarna, Pedrazzini spune ca asta e tot ce pot acesti jucatori sa dea in teren. Italianul nu vrea sa isi numeasca vinovatii dupa infrangerea cu 2-1 din Spania.

"Doua goluri la inceputul meciului ne-au taiat picioarele. Am inceput bine meciul, dar golurile ne-au terminat. In repriza a doua am avut mai multa incredere si am incercat sa fortam egalarea. E o echipa puternica si nu am ce sa spun in privinta asta. Trebuie sa avem incredere, fiecare meci e important. Am vazut ce a facut Arsenal, a fost ceva incredibil. Avem speranta cu Slavia sa facem mai mult. Am bagat pe teren ce am in acest moment, tot ce aveam mai bun.", a spus Pedrazzini la Pro TV.

axl2323.10.2007 22:02

Eu unul il cred si-i dau dreptate.

CaTaLiNsm StElIsTu23.10.2007 22:29

Sa fim sinceri...omul a avut curajul sa spuna adevarul.Toata stima d-le Pedrazzini!Degeaba a bagat ciobanul8miliane ca nu a rezolvat mare lucru...a cumparat atac(cat de cat),a"betonat"apararea,dar mijlocul???................

razU23.10.2007 22:53

unde e atacul "cat de cat"?? ma p*s pe alea 8 milioane ale lui si pe toata averea lui de m**st infect ca mai bine mor de foame si cotizez la club ca sa sustin financiar echipa mea iubita........ nu exista injuraturi pe pamant care sa i le adresez acestei zdrente care a patat onoarea noastra si a clubului Steaua.

MOARTE LUI!!!!!!!!!!

Mosuc24.10.2007 09:35
Sa fim sinceri...omul a avut curajul sa spuna adevarul.Toata stima d-le Pedrazzini!Degeaba a bagat ciobanul8miliane ca nu a rezolvat mare lucru...a cumparat atac(cat de cat),a"betonat"apararea,dar mijlocul???................

care atac??????? care aparare????, in afara de Goian, si emeghara si cat de cat rada (care sper sa se acomodeze) nu mai vad alt jucator cu exceptia lui Banel, care saracu se chinuie desi nu prea reuseste sa mai faca ceva cu mingea, care e de CL. Jos oieru "antrenor principal" si langa el poate pleca si "antrenorul secund". e nevoie de un profesionist lasat sa faca treaba la Steaua pe cont propriu.

Cu parere de rau o spun nu stiu,desi astept, cand voi vedea acele meciuri constante (in bine ma refer)ale ros-albastrilor. Reveniti-va baieti, Forza Steaua

laurentiu196924.10.2007 11:23

Bucurati-va! In sfarsit avem antrenor! Nu oricine reuseste sa repuna echipa in joc dupa ce Sevillia te-a scos din ghete o repriza intreaga. Mai ales cu jucatorii slabuti (de CL) pe care ii avem. Am spus de la inceput, Pedrazzini stie mai mult antrenorat decat Oli, Hagi si altii la un loc. Reactioneaza, muta, se adapteaza in timpul jocului, nu are teama de numele echipei cu care joaca. Parerea mea este ca merita sustinut in fata lui Becali, care, ne-a aratat cat stie (vezi Surdu)! Cu rabdare, Pedrazzini, poate forma o echipa cu mentalitate sanatoasa si, cu ceva bani investiti bine (vezi transferurile lui Arsenal), o echipa performanta de CL pentru sezonul urmator!

satmundi24.10.2007 11:51

Despre echipa : Zapata,Emegara,Goian,Dica,Nicolita,Rada,Ov. Petre,Golanski,Cernea - jucatori care pun suflet pentru Steaua, joaca fotbal si merita sa faca parte din lot

Petre Marin,Croitoru,Cristocea,Zaharia,Iacob,Badea,Nesu,Neaga,Surdu,Lovin,Badoi - jucatori care trebuie sa plece pentru ca -> au ajuns la o varsta la care nu mai pot da randament(Petre Marin,Badoi,Zaharia)

-> nu au valoare (Croitoru,Iacob,Surdu,Lovin,Neaga)

-> sunt f fragili si nu pot fi constanti in evolutii (Cristocea,Badea,Nesu)

Radoi,Ghionea - jucatori care si-au demostrat valoarea,insa din pacate au suferit accidentari foarte grave (situatia lor ramane incerta) ,Plesan - nu a apucat sa confirme din cauza accidentarii(parerea mea e ca nu are fata de Steaua (situatie incerta)

Bicfalvi,Ninu,Ochirosii - jucatori care sunt prea tineri pentru primul 11,dar care trebuie crescuti de Steaua,nu de Gloria Buzau sau Avantul Prabusirea

Deci ce avem : 2 portari(Zapata,Cernea),2 fundasi laterali(Emegara,Golanski),2 fundasi centrali(Goian,Rada),un libero(Ov.Petre), o extrema(Nicolita) si un varf retras(Dica)

Avem nevoie : atac -> 1 varf masiv de careu,1 varf rapid si tennic

mijloc ->1 nr 10(tehnic,rapid,coordonator),1 nr 8(tehnic,bun pasator),1 extrema(rapid,tehnic)

antrenor -> 1 antrenor principal cu experienta in europa care sa fie un adept al atacului( pentru ca Steaua este cel mai mare club din Romania si cel mai iubit si nu si-a atras simpatia oamenilor baricadandu-se in aparare

Asa trebuie sa arate echipa Steaua in viitor pentru ca asa cum se prezinta acum este demna de mila

Cu alte cuvinte trebuie investiti aproximativ 20-25 de mil in achizitii si ridicata stacheta bugetului pentru salarii (la intreg lotul care va fi)

Despre staff tehnic si administrativ :Pedrazini & Co - retinut ca antrenor secund,resp pregatirea fizica a echipei

Adi Ilie - mare glorie pe teren,patetic ca purtator de cuvant al oierului

Argaseala - bun administrator,dar personalitate de 2 lei

Despre Gigi : miliardar in dolari limitat mintal(cretin),ipocrit,obsedat de imaginea sa

-este patronul si finantatorul si daca vrea sa continuie in Ghencea trebuie sa renunte la implicarea in compartimentul tehnico-tactic si sa se limiteze la partea financiara(singura calitate oficiala de fapt) - va fi sfatuit de apropiati in acest sens si cred ca in proportie de 50-60 % se va comforma

Despre mine : un simplu suporter al Echipei Steaua care plange la esecuri si se bucura la victorii

--ar mai fi multe de spus dar nu vreau sa plictisesc cu informatii care oricum se stiu--

PS : nu stiu daca e off-topic dar sper sa nu supar pe nimeni cu acest post

Forta fularsteaua2

yo_marius_xxx24.10.2007 15:29

ce adevar a spus massimo??? ca nu reusesc sa pricep......a spus cumva ca i-a fost impus surdu??? nu cred.....

ba mai mult,dupa ce ca Banel e asa cum e,i-a mai schimbat si partea pentru a-i face loc lui surdu in echipa!!!!! doamne ce bun era Ochirosii pe stanga!!!!!!pacat,mare pacat.....

MoWeed25.10.2007 07:55

are dreptate:

Atacu e la pamant cred ca e cel mai prost din cele 5 pretendete la titlu(aici includ si Fulgerul Timisoara).La mijloc nu avem decat jucatori ori prea inconstanti(Croitoru, Badoi, Banel) ori cu profil mult prea defensiv care pe atac sunt 0 (Lovin Ov Petre). Apararea mai e cat de cat dar daca pleaca Goian aia suntem:|

rez25.10.2007 21:33
Despre echipa : Zapata,Emegara,Goian,Dica,Nicolita,Rada,Ov. Petre,Golanski,Cernea - jucatori care pun suflet pentru Steaua, joaca fotbal si merita sa faca parte din lot

Petre Marin,Croitoru,Cristocea,Zaharia,Iacob,Badea,Nesu,Neaga,Surdu,Lovin,Badoi - jucatori care trebuie sa plece pentru ca -> au ajuns la o varsta la care nu mai pot da randament(Petre Marin,Badoi,Zaharia)

-> nu au valoare (Croitoru,Iacob,Surdu,Lovin,Neaga)

-> sunt f fragili si nu pot fi constanti in evolutii (Cristocea,Badea,Nesu)

Radoi,Ghionea - jucatori care si-au demostrat valoarea,insa din pacate au suferit accidentari foarte grave (situatia lor ramane incerta) ,Plesan - nu a apucat sa confirme din cauza accidentarii(parerea mea e ca nu are fata de Steaua (situatie incerta)

Bicfalvi,Ninu,Ochirosii - jucatori care sunt prea tineri pentru primul 11,dar care trebuie crescuti de Steaua,nu de Gloria Buzau sau Avantul Prabusirea

Deci ce avem : 2 portari(Zapata,Cernea),2 fundasi laterali(Emegara,Golanski),2 fundasi centrali(Goian,Rada),un libero(Ov.Petre), o extrema(Nicolita) si un varf retras(Dica)

Avem nevoie : atac -> 1 varf masiv de careu,1 varf rapid si tennic

mijloc ->1 nr 10(tehnic,rapid,coordonator),1 nr 8(tehnic,bun pasator),1 extrema(rapid,tehnic)

antrenor -> 1 antrenor principal cu experienta in europa care sa fie un adept al atacului( pentru ca Steaua este cel mai mare club din Romania si cel mai iubit si nu si-a atras simpatia oamenilor baricadandu-se in aparare

Asa trebuie sa arate echipa Steaua in viitor pentru ca asa cum se prezinta acum este demna de mila

Cu alte cuvinte trebuie investiti aproximativ 20-25 de mil in achizitii si ridicata stacheta bugetului pentru salarii (la intreg lotul care va fi)

Despre staff tehnic si administrativ :Pedrazini & Co - retinut ca antrenor secund,resp pregatirea fizica a echipei

Adi Ilie - mare glorie pe teren,patetic ca purtator de cuvant al oierului

Argaseala - bun administrator,dar personalitate de 2 lei

Despre Gigi : miliardar in dolari limitat mintal(cretin),ipocrit,obsedat de imaginea sa

-este patronul si finantatorul si daca vrea sa continuie in Ghencea trebuie sa renunte la implicarea in compartimentul tehnico-tactic si sa se limiteze la partea financiara(singura calitate oficiala de fapt) - va fi sfatuit de apropiati in acest sens si cred ca in proportie de 50-60 % se va comforma

Despre mine : un simplu suporter al Echipei Steaua care plange la esecuri si se bucura la victorii

--ar mai fi multe de spus dar nu vreau sa plictisesc cu informatii care oricum se stiu--

PS : nu stiu daca e off-topic dar sper sa nu supar pe nimeni cu acest post

Forta fularsteaua2

parerea mea e ca gresesti mult!!!

eu nu inteleg ce ai vrea tu?la al doilea an in CL ai vrea sa bati pe Sevilla la ai acasa??meciul cu slavia consider ca fost o greseala dar faptul ca am anul asta nu ne-am facut de ras in fatza lui arsenal si a sevillei doua echipe extrem de puternice.eu zic sa dam ceva timp echipei!!!nu poti face performanta daca iei pe banda rulanta jucatori.trebuie sa ne pastram antrenorul si sa incercam 2 ani cu el.face treaba buna.jucatorii sunt valorosi.Steaua a bagat 8 mil de euro...cat au bagat alte echipe...aia te gandesti?

parerea mea e ca echipa va merge din ce in ce mai bine si la sfarsitul campinatului ne vom bucura de un nou titlu.pentru ca pedrazzini,desi nu a fost principal nicunde,eu cred ca va confirma.