FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Niște cifre

fcsteaua.ro22.10.2007 22:13

Înaintea confruntãrii cu Sevilla de pe stadionul Ramón Sánchez Pizjuán., loc atât de drag nouã steliștilor, mie îmi trec prin cap cifre și numere.

4 - de la numãrul de meciuri pe care le mai avem de disputat în grupele Champions League anul acesta.

3 - numãrul de puncte care se acordã unei victorii, cifrã pe care dacã o înmulțesc cu cea de mai sus obțin 12, adicã numãrul de puncte pe care un proxenet, la care a apelat și Hagi când era mai tânãr, îl anunța cã-l va face Steaua în aceastã fazã a Ligii.

2 - numãrul de puncte pe care sper sã-l scoatem din cele douã meciuri cu Sevilla. Adunat cu 3, numãrul de puncte pe care mã aștept sã le obținem cu Slavia acasã, face 5, notã de trecere și anul acesta spre Primãvara Europeanã, în Cupa UEFA. Cred cã Massimo poate atinge acest obiectiv.

1 - numãrul de pe tricoul lui Zapata, portarul în care mã încred cã nu va lua gol azi, dar și numãrul lui Duckadam, fostul portar despre care nu știu ce sã mai cred. Zic și eu ca unii de pe aici despre Hagi: respect Duckadam - jucãtorul, dar e varzã ca caracter (cacofonie intenționatã, figurã de stil care definește tipul de caracter în discuție). Cifra 1 îmi amintește de asemenea de locul pe care aș vrea sã termine Steaua acest campionat.

0 (ZERO) - Numãrul de puncte care stã pe linia de clasament a Stelei în aceastã ediție a grupelor Ligii Campionilor. Profesionalismul patronului Stelei. Situația pepinierei proprii de jucãtori. Politica de transferuri. Mai adãugați și voi, sunt sigur cã lista poate continua.

Întotdeauna, HAI Steaua!

alexblaja

maturu22.10.2007 23:01

Desi maj. stelistilor sunt pesimisti (mai ales din cauza aberatiilor oierului, a tensiunii, etc.) in privinta meciurilor ramase nejucate se poate obtine o calificare in primavara cupei UEFA pentru. a incerca sa mai salvam din coeficientii UEFA..

w3bmaster23.10.2007 00:10

Cateva cifre sunt visatoare altele reale altele posibile

Om vedea am incredere ca ar cam fi cazu la a 3 incercare sa batem Sevillia

endorama23.10.2007 03:13

mai, eu ma tem ca 5 puncte nu vor fi totusi suficiente ca sa trecem mai departe in Cupa UEFA. sa nu uitam ca Slavia are deja 3 puncte si ca au ultimul meci acasa cu Arsenal asa cum anul trecut Dinamo a avut ultimul meci acasa cu deja demult calificata Real Madrid. in schimb 6 puncte, coroborate cu un rezultat de mai bun decat 2-1 cu Slavia ar parea de ajuns. dar asta inseamna sa o batem pe Sevilia macar intr-un meci.

in fine no, e mult prea devreme sa facem calcule....

androsteaua23.10.2007 11:14

e trist ce spui-dar adevarat. trebuie sa acceptam problema pe care o avem,trebuie sa o infruntam pentru a o elimina

RaDoooI23.10.2007 13:35

Nu stiu de ce dar oierul asta imi strica tot cheful la un meci. Incep ziua superb, ca pe o zi de sarbatoare, dar cand citesc pe gsp.ro aberatiile ratatului nu mai stiu ce sa cred.

eddie the 'ead23.10.2007 16:11

E simplu, fa ce fac eu si din ce in ce mai multi (stelisti sau nu): evita articolele care au in titlu, subtitlu etc. "Becali" (eu am renuntat complet si la GSP) si schimba postul sau da pe "mute" cand ii vezi figura porcina la televizor.

DexOne23.10.2007 20:44

hmm sa zicem 0....victorii...0...puncte..??? cate sanse pentru UEFA?