Înaintea confruntãrii cu Sevilla de pe stadionul Ramón Sánchez Pizjuán., loc atât de drag nouã steliștilor, mie îmi trec prin cap cifre și numere.
4 - de la numãrul de meciuri pe care le mai avem de disputat în grupele Champions League anul acesta.
3 - numãrul de puncte care se acordã unei victorii, cifrã pe care dacã o înmulțesc cu cea de mai sus obțin 12, adicã numãrul de puncte pe care un proxenet, la care a apelat și Hagi când era mai tânãr, îl anunța cã-l va face Steaua în aceastã fazã a Ligii.
2 - numãrul de puncte pe care sper sã-l scoatem din cele douã meciuri cu Sevilla. Adunat cu 3, numãrul de puncte pe care mã aștept sã le obținem cu Slavia acasã, face 5, notã de trecere și anul acesta spre Primãvara Europeanã, în Cupa UEFA. Cred cã Massimo poate atinge acest obiectiv.
1 - numãrul de pe tricoul lui Zapata, portarul în care mã încred cã nu va lua gol azi, dar și numãrul lui Duckadam, fostul portar despre care nu știu ce sã mai cred. Zic și eu ca unii de pe aici despre Hagi: respect Duckadam - jucãtorul, dar e varzã ca caracter (cacofonie intenționatã, figurã de stil care definește tipul de caracter în discuție). Cifra 1 îmi amintește de asemenea de locul pe care aș vrea sã termine Steaua acest campionat.
0 (ZERO) - Numãrul de puncte care stã pe linia de clasament a Stelei în aceastã ediție a grupelor Ligii Campionilor. Profesionalismul patronului Stelei. Situația pepinierei proprii de jucãtori. Politica de transferuri. Mai adãugați și voi, sunt sigur cã lista poate continua.
Întotdeauna, HAI Steaua!
alexblaja