FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De Ce Steaua Este Club Mare Si Rapid Club De Pluton

cristi_mold22.10.2007 10:21

Chiar ieri am venit dintr-o eccursie de la Bucuresti. Si fiind ca am fost in Capitala, nu putea rata ocazia sa vad Ghencea. Pentru ca doar atunci m-a lasat dirigu' singur prin Bucuresti era ora 7 seara cand am reusit sa ajung la stadion. Am incercat pe la 3 porti sa intru pe stadion, insa de fiecare data m-au oprit bodyguarzii. M-am plimbat putin prin complex si m-am intors la Universitate, pentru ca nu mai aveam ce face prin Ghencea.'

In acelasi timp, un coleg de-al meu, rapidist s-a dus in Giulesti. A gasit acolo un paznic beat, i-a dat 10 lei si l-a lasat sa intre pe stadion. A fost la vestiare, la oficiala a vazut aproape tot stadionul. Paznicul nici nu era langa el, deci putea sa faca ce vrea.

Cred ca asta spune tot despre diferenta dintre Steaua si Rapid. Si "visinii" se mai tin club european si vreau in Liga. Vai de mama lor...

cristian01422.10.2007 11:16

In urma cu vreo 3 ani am fost la Bucuresti si pentru ca nu mai vazusem Ghencea pana atunci, am mers la stadion, unde erau vreo 2 paznici, care dupa ce-au luat 30 000 de caciula mi-au permis sa intru in stadion. Poate acum s-a schimbat situatia, desi mi-e greu sa cred asta. Atat Ghencea cat si Giulestiu' tot in Romania se afla.

cRiss4Steaua24.10.2007 19:24

si eu am patit ca tine Cristi ..

am incercat sa ii dau ceva dar nu a luat .. cik dk il da afara pe el ii da pe toti :))

nu te lasa sa intri de cand cu ticket-ingul

stelistub11.11.2007 19:47
Chiar ieri am venit dintr-o eccursie de la Bucuresti. Si fiind ca am fost in Capitala, nu putea rata ocazia sa vad Ghencea. Pentru ca doar atunci m-a lasat dirigu' singur prin Bucuresti era ora 7 seara cand am reusit sa ajung la stadion. Am incercat pe la 3 porti sa intru pe stadion, insa de fiecare data m-au oprit bodyguarzii. M-am plimbat putin prin complex si m-am intors la Universitate, pentru ca nu mai aveam ce face prin Ghencea.'

In acelasi timp, un coleg de-al meu, rapidist s-a dus in Giulesti. A gasit acolo un paznic beat, i-a dat 10 lei si l-a lasat sa intre pe stadion. A fost la vestiare, la oficiala a vazut aproape tot stadionul. Paznicul nici nu era langa el, deci putea sa faca ce vrea.

Cred ca asta spune tot despre diferenta dintre Steaua si Rapid. Si "visinii" se mai tin club european si vreau in Liga. Vai de mama lor...

Vai de patronul lor ala zgarcit parca ar vrea totul pe degeaba

puiu mordasan25.11.2007 00:34
:steagcruce: Am fost recent pe Ghencea si acum inteleg cu adevarat de ce Steaua este Steaua :steagcruce: