FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Brigada italiana la Sevilla - Steaua (OLS)!

fcsteaua.ro21.10.2007 13:43

Forul fotbalistic continental a anuntat, duminica, componenta brigazilor de arbitri care vor oficia la partidele programate marti si miercuri in etapa a treia a Ligii Campionilor. Meciul FC Sevilla-Steaua va fi condus la centru de italianul Roberto Rosetti.

In randul cavalerilor FIFA din 2002, Roberto Rosetti a mai condus la centru un meci al Stelei chiar sezonul trecut de Champions League, cand formatia din Bulevardul Ghencea s-a inclinat pe teren propriu, 1-4, in fata lui Real Madrid.

De asemenea, Rosetti a mai condus meciul Cehia-Romania, din preliminariile CM din 2006, incheiat cu victoria cehilor la Praga, dar si meciul de neuitat dintre Romania si Germania, castiga de tricolori in Giulesti cu 5-1.

Partida FC Sevilla - Steaua Bucuresti se va disputa, marti, incepand cu ora 21:45, pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan din capitala Andaluziei.

Joga Bonito21.10.2007 19:07

Ii pe p... situatia in campionat. Contracandidatele noastre au castigat in deplasari grele, noi amanam meciuri pe banda rulanta. Fratiilor, imi este frica ca nu prindem nici macar Intertoto.

Sper sa merite si sa aducem macar un punct de la Sevilla!

O mica observatie:

Golaveraj Poli Tim. : 26 - 17

Vaslui: 21 - 11

Dinamo: 21 - 11

CFR: 18 - 7 (2-0 min. 70)

.........................................

Steaua: 8 - 4

Ce plm, noi tragem la titlu sau la "promovarea" in Liga II.

Si despre arbitru, cred ca o sa traga cu spaniolii...penaltiuri refuzate noua, galbene multe, stiti voi ...

kozmyn_ksa23.10.2007 13:29

Sa dea domnu sa castige... macar un egal

andra_gos23.10.2007 20:24

hy ca se poate....da Doamne...

axl2323.10.2007 20:39

La hentul lui Rada am avut impresia ca stiu unde au plecat aia 300.000 de euro.