avand in vedere "pofta nebuna de goluri a atacantilor nostri" ma gandesc cu regret la Adrian Neaga si la faptul ca am fi avut mare nevoie de el in retur.
avand in vedere "pofta nebuna de goluri a atacantilor nostri" ma gandesc cu regret la Adrian Neaga si la faptul ca am fi avut mare nevoie de el in retur.
Neaga ????? Cludiu ??????? Aliutza ????????
ca tot veni vorba de analfabet , asta pe unde mai joaca??Nu ar avea chef sa vina inapoi la Steaua ca ne-ar ajuta pofta lui de goluri.
Ma bucur ca mai e lumea care observa schimbarea echipei dupa plecarea lui Neaga,cand nu se poate juca decat cu un singur atacant de profesie incepi sa-i simti lipsa principalului marcator de la Steaua!eu sunt fanul numarul 1 al lui Neaga dar pana la urma si el a cedat usor si a plecat,asa cum a plecat si Claudiu Raducanu!Acum nu ne mai putem plange nu trebuie deacta sa ne multumim cu ce avem:OPRITA,Cristea,Dica,si Dinita!dar parca era mai bine cu Neaga
!
ca tot veni vorba de analfabet , asta pe unde mai joaca??Nu ar avea chef sa vina inapoi la Steaua ca ne-ar ajuta pofta lui de goluri.
Esti nebun? Raducanu nu are ce cauta la Steaua. Omul ala nu are nimic in comun cu fotbalul.
poate tu esti nebun !? cum sa nu aiba nimic in comun cu fotbalul !?
Neaga e plecat si echipa a demonstrat ca poate castiga si fara el, insa poate se gandeste si el ca aliutza sa paraseasca echipa si sa se intoarca la Steaua
Claudiu a plecat la o echipa din Europa si acest transfer a fost o sansa pt el sa se afirme in fotbalul mare.Neaga?A fost fortat sa plece in Coreea,ca sa joace Cristea!Acum Cristea e pe teren doar fizic,pt ca nu face nimic!Oprita s-a accidentat si uite ca am ramas fara atacanti.Punem insa pariu ca cel in cauza n-a invatat nimic din asta?Ce crdeti,daca vom reusi sa ajungem in Champions League,putem face fata cu 2-3 atacanti in lot?Eu unul sunt sigur ca nu.In plus nici la mijloc nu stam prea bine,si acolo ar mai fi loc de 2-3 jucatori!