FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

neaga,unde esti??

gianini04.04.2005 11:35

avand in vedere "pofta nebuna de goluri a atacantilor nostri" ma gandesc cu regret la Adrian Neaga si la faptul ca am fi avut mare nevoie de el in retur.

dbd04.04.2005 15:12

Neaga ????? Cludiu ??????? Aliutza ????????

kyd04.04.2005 19:09

ca tot veni vorba de analfabet , asta pe unde mai joaca??Nu ar avea chef sa vina inapoi la Steaua ca ne-ar ajuta pofta lui de goluri.

fanatica25.04.2005 18:56

Ma bucur ca mai e lumea care observa schimbarea echipei dupa plecarea lui Neaga,cand nu se poate juca decat cu un singur atacant de profesie incepi sa-i simti lipsa principalului marcator de la Steaua!eu sunt fanul numarul 1 al lui Neaga dar pana la urma si el a cedat usor si a plecat,asa cum a plecat si Claudiu Raducanu!Acum nu ne mai putem plange nu trebuie deacta sa ne multumim cu ce avem:OPRITA,Cristea,Dica,si Dinita!dar parca era mai bine cu Neaga :( !

gone25.04.2005 22:46
ca tot veni vorba de analfabet , asta pe unde mai joaca??Nu ar avea chef sa vina inapoi la Steaua ca ne-ar ajuta pofta lui de goluri.

Esti nebun? Raducanu nu are ce cauta la Steaua. Omul ala nu are nimic in comun cu fotbalul.

dbd26.04.2005 12:35

poate tu esti nebun !? cum sa nu aiba nimic in comun cu fotbalul !?

misha28.04.2005 09:48

Neaga e plecat si echipa a demonstrat ca poate castiga si fara el, insa poate se gandeste si el ca aliutza sa paraseasca echipa si sa se intoarca la Steaua

LACATUS728.04.2005 20:33

Claudiu a plecat la o echipa din Europa si acest transfer a fost o sansa pt el sa se afirme in fotbalul mare.Neaga?A fost fortat sa plece in Coreea,ca sa joace Cristea!Acum Cristea e pe teren doar fizic,pt ca nu face nimic!Oprita s-a accidentat si uite ca am ramas fara atacanti.Punem insa pariu ca cel in cauza n-a invatat nimic din asta?Ce crdeti,daca vom reusi sa ajungem in Champions League,putem face fata cu 2-3 atacanti in lot?Eu unul sunt sigur ca nu.In plus nici la mijloc nu stam prea bine,si acolo ar mai fi loc de 2-3 jucatori!