FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Manchester City îl vrea pe Dorin Goian (GSP)!

fcsteaua.ro20.10.2007 04:02

Manchester City este echipa despre care Dumitru Dragomir a spus ieri cã a fãcut deja Stelei o ofertã de 10 milioane de euro pentru Goe.

Steaua se va despãrți aproape sigur la finalul anului de unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai sãi. Dorin Goian este cel mai curtat jucãtor din Ghencea, iar șeful LPF, Dumitru Dragomir, a oferit ieri o informație în premierã.

"Pe adresa lui a venit o ofertã foarte mare, în jurul la 10 milioane de euro. ªtiu foarte bine ce vorbesc", a spus

L-au vãzut din tribunã la România - Olanda

Echipa care îl curteazã este Manchester City. Gruparea din Albion l-a avut sub observație și în varã, mai ales dupã ce Goian a fost urmãrit la "dubla" cu Middlesbrough, dar și la meciurile din Ligã.

Oficiali ai Stelei susțin cã au primit o ofertã în varã, de 5 milioane de lire sterline, în jur de 7 milioane de euro.

ªi au refuzat-o. Acum însã, dupã ce a avut reprezentanți în tribunã la meciul România - Olanda 1-0, în care Goe a marcat singurul gol, cei de la City au mãrit oferta și cel mai probabil la finalul anului tranzacția are mari șanse sã se realizeze

CaTaLiNsm StElIsTu20.10.2007 04:12

Banii nu sunt totul in viata,asa ca eu sunt de parere ca Goe ar trebui sa plece pe o suma relativ mai mica,dar la un club mare.Mult succes Goe!Ai muncit mult sa ajungi sus...si meriti cu prisosinta fiecare cent!!!Mereu te vom iubii!!!Forza Steaua!

florin_b_*20.10.2007 08:17

Sper sa plece din iarna...pentru el ar fi nemaipomenit. Sper sa ne ajute sa fim pe locul 1 la finaulu turului si la fel sper sa ne ajute sa fim in primavara europeana.

Acum o intrebare: CINE VA VENI IN LOCUL SAU????????

Revine Ghionea..ok, dar cine e al patrulea?? Sau Becali doar va lua bani vreo 10.000.000 si va zice ca va creste unul la fel de bun cu 500.000.

Cu Rada si Baciu poate merge in campionat insa mai greu in Europa. Sper sa ma contrazica cei 2 in urmatoarele meciuri.

axl2320.10.2007 08:33

Cred ca Goe s-ar descurca excelent in campionatul englezesc. Sper sa se concretizeze transferul, merita.

@florin_b

Sunt de parere ca Rada s-ar descurca si in meciurile europene, nu numai in campionatul intern. In plus, ii avem pe Ghionea si pe Radoi, atunci cand vor reveni. Si sunt sigur ca Radoi va fi jucat fundas central.

yo_marius_xxx20.10.2007 08:50

nu stiu de ce am o reticenta cand aud iar de zeci si zeci de milioane......macar sa plece Goian pe 10 milioane,sau sa plece pe 20.....dar parca e cam greu de crezut nu?

IONUTZ-CIPRIAN20.10.2007 09:02

Greu,greu,dar nu imposibil!!

grizzly20.10.2007 09:23

mda, asa a plecat si Radoi pe 10 milioane...

Astristul20.10.2007 09:31
nu stiu de ce am o reticenta cand aud iar de zeci si zeci de milioane......macar sa plece Goian pe 10 milioane,sau sa plece pe 20.....dar parca e cam greu de crezut nu?

Mai tii minte "megatelenovela" cu Radoi la Portsmouth, acum 1 an?

costy_k1_G.20.10.2007 11:21

Daca e o suma mare de transfer din partea unei echipe de top din Europa ar fi ceva fenomenal atat pentru Steaua cat si pentru Goe. Daca va alege sa ramana la Steaua ar fi si mai fenomenal dar la ce se intampla acum la Steaua sigur va parasi Ghencea.

Toate bune si frumoase insa tinerele talente intarzie sa apara...si iar ma duce gandul la conducere si iar ma enervez...

nemilosul20.10.2007 11:57
Mai tii minte "megatelenovela" cu Radoi la Portsmouth, acum 1 an?

nu il compara pe finu` Radoi care dupa parerea mea la varful carierei lui nu a facut mai mult de 3 mil cu Goian care cred ca e in primii 10 fundasi ai lumii

sper sa isi gasesca o echipa puternica pentru ca merita dupa modul cum a tratat fotbalul,talentul lui si modestia

jucatorul meu favorit din echipa si singurul care cu adevarat are fata de o echipa de top

yo_marius_xxx20.10.2007 12:06

este evident ca Goian merita un transfer in strainatate unde sa castige de 10 ori mai mult ca la Steaua (litera mare deh....) dar suma e exagerata.....daca nu ma insel,cu vreo 2 saptamani inainte de a veni la Steaua,chiar Adi Ilile a spus ca e aproape imposibil ca un jucator din Liga 1 sa plece pe mai mult de 5-6 milioane (si sa nu uitam ca atunci vorbea impresarul Ilie,nu sclavul lui Becali de acum)

I.N.Money20.10.2007 13:18

Cred ca Manchester City chiar a oferit suma aceasta pentru Goe.Din momentul in care Sven impreuna cu patronul thailandez au venit,s-a investit masiv in aceasta echipa.

Personal sunt de parere ca a venit vremea ca unii jucatori de baza cum sunt Dica sau Goe sa plece,pentru ca in 2006 au atins varful de performanta la Steaua,cu acea semifinala si deja exista riscul destul de mare sa se plafoneze.

w3bmaster21.10.2007 00:04

Eu zic ca ar fi o "afacere" mai buna sa plece dupa Euro 2008 si Dica si Goian cred ca asa au toate sansele sa aiba un pret care nu sa mai vazut in RO

Dica cred totusi ca va pleca din iarna chiar sunt impacat cu idea asta e macar de lar lua pe Torje in loc (ahh vise)

Dar Goian nu nu e ca Dica (care a fost este cel mai bun elogii si iar si se indreapta spre plafonare) Goian sa mai stea macar pan in Vara ..... dupa euro

Despre aparare ne descurcam noi fara Goe (avem totusi aparare buna) nu asta e problema

Da ce facem daca pleaca Dica (din un mijloc sasa destul de subred) ce facem ....

endorama21.10.2007 01:42

pai City a dat 8 milioane pe un fundas croat care e totusi sub Goian din mai toate pdv.

si eu mi-as dori sa plece Goian la iarna daca suma e rezonabila - sa zicem peste 7 milioane. parerea mea e ca Goian si-a facut datoria fata de Steaua si merita sa mearga si el undeva unde sa castige banii pe care ii merita. de altfel, sper sa mearga si Dica si chiar si Radoi poate la vara. dar nu pe sume ridicole de genul celor 3.5 milioane pe care Aston Villa le-a oferit pentru Dica. pai cand CFR-ul il cumpara pe Fabianni cu 2.2 milioane, noi sa-l dam pe Dica pentru 3.5? sunt penibili englezii aia.

**alex**21.10.2007 12:35

@I.N.Money

Mai bine Goe alege United ca e echipa mai titrata decat City :tongue:

cristian01421.10.2007 15:58

Du-te Goe du-te !

E printre putinii jucatori care-si merita primele si salariile.

M-ar bucura sa se transfere la o echipa gen Man. City, in nici un caz la United. Cred ca ar face bine sa aleaga o echipa unde ar putea evolua meci de meci ca titluar, in nici un caz un nume important (desi ma indoiesc de ofertele de 10 milioane de euro venite dinspre puterile Europei).

Sper sa nu pateasca ca Radoi.

Alaturi de el as dori ca si Dica sa paraseasca Steaua, pentru ca o merita.

novac22.10.2007 07:18

Ce ciudata este viata cand ne pune sa alegem varianta neplacuta.

Vrem sa plece Goian - pentru ca merita, are valoare si toti ne dorim sa-i vedem numele alturat lui Mutu si Chivu pe tilurile media.

Multi ne dorim sa plece Radoi, ca e prea "fin", prea vedeta si banuim ca influentele negative ale oierului se amplifica prin el spre echipa.

Amandoi sunt tinuti profesional in loc de atmosfera de la echipa, de garantia postului de titular si de faptul ca daca nu sunt in stare sa castige Jiji o sa-i certe, nu le mai da prime si....aranjeaja el locul doi.

Oare pot mai mult? (asta pot dovedi intr-o companie/echipa mare) sau doar micimea si mediocritatea fotbalului nostru ii face sa Para jucatori mari? Eu il votez cu ambele maini pe Goe, macar pentru dorinta lui de a reusii in viata, merita sa joace in Anglia. Despre Radoi / schimbul doi, prefer sa ma abtin deocamdata.