112- (de ce mama dreaq ti-ai ales nickul asta?- asta e nr. de incredere al statului ROMAN). Bai omule, ti-am lasat spatiu - de acum te iau in serios. Cu toate riscurile pe care mi le asum-sa fiu considerat xenofob, nemernic, etc. (sunt obisnuit) - iti spun din toata inima: duceti-va dracului de ****** ********! Baaaaa- Steaua, echipa fanion a Romaniei este obligata sa joace meciurile in zona aia locuita de infecti din cauza ca in Bucuresti nu e un patinoar in care sa se joace- asta din ce cauza?!?! Ca subomul ala de kurko + federatia lui in care v-ati infiltrat toti nebinevenitii in tara asta nu a fost in stare sa creeze niste conditii decente de joc in Capitala TARII in care traiti, jigodiilor! Astept cu nerabdare clipa in care o sa o dati pe fata, sa se sesiseze suflarea stelista din Romania, sa vada ce faceti in hocheiul romanesc. De ce plm, daca tot esti asa bine informat, nu spui de ce nu a incheiat clubul de hochei Steaua contract de sponsorizare cu unul dintre marii operatori de telefonie?!! Iti spun, eu, bai denaturator de adevar- pentru ca a intervenit ministrul de comunicatii care e bozgor. De ce spui jumatati de adevaruri, baaah?!! De ce nu spui ca ati facut din hochei fieful nesuferitilor?!! Ce ma deranjeaza cel mai mult este ca nu o sa recunoasteti niciodata ca sunteti asa cum sunteti- ca aveti idei proaste pe care ati inceput sa le puneti in aplicare in hochei... ati inceput cu Steaua- o nuca mult prea tare pentru niste nimici ca voi. Sper sa ne vedem pe strazi!
Ma astept sa fiu moderat, sa fiu contrazis, sa fiu catalogat ca bulangiu- asta oficial. Sigur ca o sa spui ca sufar de paranoia, ca totul se rezuma la sport- mai mult ca sigur nu o sa ai indeajuns de multe (2) bile sa spui ceea ce se gandeste in zona aia infectata a Romaniei.
Hai, mah, uimeste-ma! A renuntat fraierul...