FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CSM Focsani - Steaua 0 - 2

fcsteaua.ro17.10.2007 20:30

Steaua a disputat miercuri, un meci amical in compania divizionarei B, CSM Focsani. Partida a avut loc pe stadionul "Milcovul".

Delegatia "ros-albastrilor" s-a cazat la pensiunea "Edi Oil", aflata la aproximativ 4 kilometri de oras, unde jucatorii Stelei au fost solicitati pentru autografe de angajatii complexului.

Din lotul lui Pedrazzini, pe langa accidentatii "de cursa lunga" Ghionea, Radoi, sau Plesan si jucatorii convocati la nationala, au lipsit si Golanski, accidentat, Lovin care a suferit o entorsa si Bicfalvi care a jucat marți seara pentru nationala de tineret.

A fost prezent însã Bãnel Nicolițã care este suspendat pentru actiunea din Luxemburg a nationalei, fiind cel mai activ om al roș-albaștrilor pânã la schimbare.

Golurile au fost marcate de Iacob (min. 24), cel mai in formã atacant stelist, și de Surdu (min. 76).

În minutul 80 Badea a ratat un penalty.

Pedrazzini a început meciul în formula: Vâtcã - Emeghara, Rada, Baciu, Neșu, Nicolițã, Croitoru, Bãdoi - Cristocea - Iacob, Neaga

Rezerve au fost: Cernea - Ninu, Lazãr, Militaru, Badea, Zaharia, Surdu

ProSport

daniel_mititelu17.10.2007 20:56

Ma bucura forma buna a lui Victoras Iacob dar ma ingrijoreaza forma prina care trece Badea de Surdu eu ramin la parerea ca nu eeste de Steaua!Astept in continuare de la Rica dar cama imi pierd rabdarea si cu el cine stie poatae pe 23 vor comenta astia la Pro TV hai Rica dute dute dute...................................gggggggooooooooooooollllllllllll Steaua :)

nu prea poti comenta multe la un meci cu CSM Focsani plus la asta nu ai vazut nici meciul :)

axl2317.10.2007 21:04
Delegatia "ros-albastrilor" s-a cazat la pensiunea "Edi Oil"

Wtf?! A cui o fi pensiunea asta si ce legatura o avea cu angajatii Prosport-ului?

A, si daca vrea cineva sa ajunga acolo si nu stie cum, vedeti ca e la 4 km de Focsani.

Joga Bonito17.10.2007 21:19

Nu stiu de ce, dar acest Militaru imi pare simpatic... :D

Eu cred ca este un mijlocas valoros, si sper sa nu fiu singurul. As dori sa-l vad titular intr-un meci pe Ghencea cu ceva echipa mediocra (Pandurii sau Gloria).

Avem nevoie de sange proaspat!

FLORIN st3listul18.10.2007 11:19

:steag_steaua_ro: au jucat slab baietii dar asta e ,meci amical si sa nici nu au fortat :D forza Steaua MEREU SUPERIORI fular-campioniifularsteaua2

adriano18.10.2007 12:59

Scorul mic,dar au ratat mult.Pana in min 20 aveam 2 bare.Am mai ratat si un penalti in min 89 prin Vali Badea si Nicolita a ratat mult.

IlDottore18.10.2007 15:29

In minutul 70 a intrat Ionut Mihai ..capitanul de la echipa a2a a Stelei...sa omis!Numaqi dati copy - paste dupa Prosport ,va multumesc.

axl2319.10.2007 03:25

Raman in continuare siderat. A cui e "Edi Oil"? E la nord sau la sud de Focsani?

androsteaua19.10.2007 15:17

ce victorie mare!!! :steag_steaua_ro:

Mihail_8619.10.2007 19:54

am revenit si eu dupa ceva timp numai stiu cand am postat ultima data,azi mi-am reactivat contul .auziti sincer acum, chiar mai e nevoie sa spunem "MEREU SUPERIORI"? superiori cui?(poate superiori cand nu o sa mai fie fecalii la acest club) Universitatii Cluj? sau poate daciei Mioveni? sa fim seriosi.. deocamdata urziceniu si cluju sunt pe primele locuri, sau..sa ne dam coate..cum ca iaute ce chestie am invins pe focsani...sa fim seriosi inca odata, eu nu ma astept la un rezultat pozitiv la Sevilla, este greu de tot nu ne bazam pe faptul ca aia au nu stiu cate infrangeri..ne pot bate rau, sunt destul de pesimist dar vom vedea ce va fii. :mellow:

Mihai_2007_rosu21.10.2007 08:01

Nu inteleg de ce se joaca amicalele astea.Yo inteleg ca sunt meciuri de pregatire dar nu putea de exemplu sa joace meciurile din Liga 1.Etapa asta avea cu Gloria Bistrita.Tot meci de pregatire era si asta pentru ca sa fim seriosi avea cu Gloria.Da oricum Forza Steaua.Vom fi stelisti pana la moarte fularsteaua2 .Macar sa-i batem noi pe Sevilia spre cl