FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Luxemburg - România

fcsteaua.ro16.10.2007 23:51

Tricolorii întâlnesc în aceastã searã naționala Ducatului Luxemburg, într-o partidã de calificare la EURO 2008, din cadrul grupei G.

În funcție și de rezultatul partidei Albania-Bulgaria, România ar putea fi calificatã matematic la EURO 2008 la finalul acestui meci.

Naționala României urmeazã sã dispute un meci mai ușor în compania amatorilor din Luxemburg, dupã disputa de foc cu Olanda de sâmbãtã, de la Constanța.

În ciuda victoriei surprinzãtoare de la Minsk (1-0 cu Belarus), luxemburghezii pleacã în mod cert cu a doua șansã în partida de azi, chiar dacã vor juca pe teren propriu.

România este marea favoritã a disputei, iar starea de încredere instauratã dupã victoria contra Olandei nu poate fi decât un atu în plus pentru ai noștri.

În ciuda celor 3 suspendați, Codrea, Mutu și Nicolițã, Victor Pițurcã are la îndemânã suficiente variante pentru a nu se împiedica de mica naționalã din Benelux. Cel mai probabil, selecționerul va începe cu urmãtorul 11:

Lobonț - Ogãraru, Goian, Tamaș, Raț - Florentin Petre, Chivu, Ovidiu Petre, Dicã - Niculae, Marica

La meci sunt așteptați și numeroși suporteri români din țãrile învecinate. Partida va fi arbitratã de o brigadã din Germania, avându-l la centru pe Felix Brych.

Luxemburg - România începe la ora 21:15 (ora României) și va fi transmisã în direct pe postul TVR1.

Hai România!

Ovidiu

ad1ultras17.10.2007 00:19

steagro hai Romania !!!!!!!!!!!!!!!!!

rosualbastru17.10.2007 02:10

meciul va fi in direct si pe tvr international, pentru romanii din afara tarii.

sper ca Stelistii sa faca un meci bun si Romania sa castige la scor.

Hai Romania!

CaTaLiNsm StElIsTu17.10.2007 03:21

ar fi penibil pentru noi sa invingem Olanda si sa ne impiedicam de Luxemburg!Sunt sigur ca vom invinge si ca ne vom califica!Sper sa faca Bulgarii spume de ciuda si sa privesca Romania la TV macand mamaliga cu castraveti murati;))...neam de comunisti...HAI Romania!!!

moro6817.10.2007 04:17

Chiar daca pierdem in bulgaria si castigam cu Luxemburg si Albania, cum e si normal, terminam tot pe primul loc indiferent de celelalte rezulatate.

Oricum trebuie sa castigam la castraveti, sa ne luam revansa dupa egalul de la Constanta.

Hai Romania!!! :steag_steaua_ro:

MARYO-17.10.2007 05:05

Acest site este despre Steaua...Nu am vazut pe situl lui Chelsea sau al altei echipe cronici despre echipa natzionala...Pe totzi ne scarbeste ce se intampla la Steaua dar ar trebui sa scrietzi despre ce se intampla cu ea..

Basarabia_e_ros_albastra17.10.2007 07:47

Suntem calificati si punctum.

Hai Romania! Hai Steaua!

:steag_steaua_ro:

MoRRano17.10.2007 08:06

Hai Romania Hai Steaua suntem calificati 100 % nimic nu ne mai poate opri si mumu la bulgaroi sa stea acasa cu mamaliga si castraveti lor murati in mana sa se uite la TV la noi. :tongue: :steag_steaua_ro:

frunji17.10.2007 08:27

Mai da Goian unu steagro .. si se face de 10 milioane :wink:

mache17.10.2007 11:36
Acest site este despre Steaua...Nu am vazut pe situl lui Chelsea sau al altei echipe cronici despre echipa natzionala...Pe totzi ne scarbeste ce se intampla la Steaua dar ar trebui sa scrietzi despre ce se intampla cu ea..

Probabil ca suntem mai realisti si mai cu capul pe pamant decat englezii ... A fi suporter al echipei nationale (in orice sport ar fi) este doar o manifestare normala a apartenentei la acea natie... Daca tu simti altfel du-te la starea civila si zi-le sa-ti schimbe nationalitatea in stelist... pana una alta stiu ca sunt roman... iar Steaua este in Romania ... deci una nu se exclude pe cealalta oricat de mult ar vrea unii sa-si exprime exagerat dragostea pentru culorile echipei favorite.

Ontopic : tricolorii nu ar trebui sa-si faca griji de meciul asta da' nici sa se uite dupa seminte pierdute prin iarba

Catalyn0717.10.2007 13:10

sincer... m-am scarbit de cate se intampla la Steaua... chiar mi s-a aplecat..., in momentu asta nationala e in centrul atentiei, si mi se pare normal ca pe siteul suporterilor Stelisti sa se scrie de Romania, atata timp cat jucatori din echipa noastra sunt oameni de baza la natioanala. Daca nu iti convine nu citii... e simplu :-?? fularsteaua2

il_scorpio17.10.2007 14:05

Asta e site-ul suporterilor Stelei nu site-ul oficial..asa ca moderatorii isi rezerva dreptul sa scrie despre ce vor. Si oricum mi se pare un lucru foarte normal, mai ales ca mai multi jucatori ai Stelei sunt implicati.

elias_custura17.10.2007 14:22

Eu nu cred ca ar trebui sa ne impiedicam de un astfel de meci dar totusi nu trebuie tratat cu indiferenta!!!!!!!!!!!!! :steag_steaua_ro:

elias_custura17.10.2007 14:24
Asta e site-ul suporterilor Stelei nu site-ul oficial..asa ca moderatorii isi rezerva dreptul sa scrie despre ce vor. Si oricum mi se pare un lucru foarte normal, mai ales ca mai multi jucatori ai Stelei sunt implicati.

Mai taci cu "Stelist infocat"!!!!!!!!!!!!!!

st_194717.10.2007 15:24

Stie careva la ce ora joaca bulgaria si daca e transmis meciu`?

saphyrre17.10.2007 16:36

Din moment ce nationala Romaniei e pe jumatate "stelista", mi se pare absolut normal ca pe acest site sa se scrie despre lucrul acesta. Putin imi pasa ce e pe site-ul lui Chelsea, asta e site-ul suporterilor Stelist, si Chelsea sa se ia dupa noi, nu noi dupa ei. Serios:).

bubylycy17.10.2007 17:55

bateM cu 1 0 da batem .. nush cin da gol.. da... va fi o victorie... :steag_steaua_ro:

Dragoshel17.10.2007 18:42

cand l-am vazut pe Chivu in marginea careului am crezut ca e atacant...