Finantatorul Stelei, Gigi Becali a vorbit marti seara de relatia sa cu fostul antrenor al Stelei, Gica Hagi, la emisiunea "Nasul", de la B1TV.
"Nu am putut sa dorm pentru ca a pozat aseara intr-o victima perfecta. Minicunile, aberatiile la care se referea el cum am facut eu sceneariu premeditat, am sa va spun tot. Asemenea talent de victima nu am vazut in viata mea. El nu a vrut aseara sa vorbeasca public, pentru ca Hagi nu are nevoie sa se justifice pentru ca lumea il iubeste neconditionat. Hagi a vrut sa ma distruga pe mine, imaginea mea, nu sa iasa in public sa informeze. 'El e cel care manipuleaza oamenii', spunea Gica, eu care l-am ajutat, cea mai mare durere a mea pentru care nu am putut sa dorm a fost ca am avut grija de el si a zis ca manipuleaz oamenii si se foloseste de ei, aceste doua lucruri m-au deranjat. Pentru prima data voi spune eu adevaruri care nu au fost spuse si care nu credeam ca le voi spune. Imi pare rau ca le spun acum dupa 20 ani. Eu nu l-am jignit niciodata, am avut niste dispute mai grele cu el dupa care mi-am cerut scuze. Hagi vrea sa distruga toata munca mea", a declarat latifundiarul din Pipera.
Gigi Becali a vorbit despre aspecte din viata intima a lui Hagi pentru a scoate in evidenta cum l-a ajutat.
"Eu l-am cunoscut prin 1987. Am fost prieten cu el pana in 1993 - 1994, vreo 6 ani. In 1990 sau 1991, mi-a dat 72.500 de dolari. Pentru acesti bani, i-am dat teren si i-am mai dat inca un teren la jumatate de pret, care facea 400.000. Acel teren, ce i l-am dat atunci, nu stiam nici eu atunci cum vor evolua lucrurile, valoreaza acum 12 milioane, cat a castigat el in viata lui de fotbalist. El cand mi-a dat banii mi-a zis ca sunt cadou, eu i-am zis ca nu am nevoie de cadou si ii iau imprumut. El mi-a zis, daca vei fi vreodata mai bogat ca mine o sa mi dai, dupa 4 ani i-am dat acel teren zicandu-i "acum sunt mai bogat ca tine", stau pe 30 milioane, si i-a picat fata."
"Hagi daca ramanea orb, eu imi scoteam un ochi si i-l dadeam lui sa vada si el, va jur. El a spus ca am avut grija de mine, grija am avut eu de el, eu aveam 27 de ani, el avea 21 ani. Eu eram o vedeta in Bucuresti".
"Ma suna la 3 noaptea ca se certa cu Belodedici si cu Balint si-l faceau aia pitic. El nu avea timp de fete, statea numai in cantonamente, va dati seama, cand sa cunoasca el o fata, cand sa o mai curteze, cand sa se mai culce cu ea, nu avea timp. Imi parea rau de el si cu toatea astea "regele" a avut cele mai frumoase fete din Bucuresti pe care le-a cunoscut prin mine. De exemplu a vazut o actrita la televizor, nu-i spun numele. Eu eram prieten cu artist plastic, care-mi addea cheia de la casa lui, ii dadeam telefon pentru ca avea fete la facultatea de teatru. Am dat telefon, mi-am dat telefonul fetei, ma intalneam eu intai cu ea si o convingeam sa se combine mai repede."
"Hagi nu poate sa ia un club mic, dar un club mare? Steaua este o echipa de talie Europeana. Va voi arata ce a facut Becali la copii si juniori. Eu nu lucrez cu prostii. La mine esti competent bine, nu, sa fii sanatos"
"Vreau sa-i mai dau 'o palma' lui Hagi marti cu Sevilla. Sa vada 'regele' cum joaca Steaua fara 'regele cu coroana de tinichea' ".
"Cel mai murdar caracter pe care l-am intalnit in viata mea este Hagi, nu mai pot eu de el.... o spun chiar daca nu ma mai voteaza lumea. Lui Hagi ii doresc mult noroc si sanatate, insa in carierea de antrenor : nimic"