M-am uitat joia trecutã la meciul Olanda-România, varianta "old-boys". Câțiva dintre cei prezenți pe teren, precum Adrian Ilie, Sabãu, Gicã Craioveanu, numai a "bãieți bãtrâni" n-au arãtat, cred cã ar face fațã cu succes la câteva echipe de Liga 1. Maestrul Lãcã, al cãrui nume a pãrut de la televizor a fi cel mai scandat de cãtre public, a impresionat și el prin dãruirea caracteristicã, care s-a concretizat prin câteva deposedãri spectaculoase ale adversarilor.
Cel mai mult mi-a plãcut însã Gicã Hagi. L-am vãzut din nou pe fotbalistul Hagi, pe jucãtorul Hagi. Am vãzut timp de 90 de minute acel zâmbet al sãu, datorat plãcerii de a juca fotbal. Am uitat pentru 90 de minute de expresia sa permanent încrâncenatã pe care a avut-o cât a stat pe banca Stelei în postura de antrenor. Am vãzut primul gol al sãu, unul superb, de care mulți jucãtori-vedetã de azi de pe la noi nu sunt în stare și am uitat de "neputința" sa de a comunica cu jucãtorii. Am vãzut bijuteria tehnicã de la al doilea gol, pe care aceiași jucãtori-vedetã nu vor fi în stare sã o reproducã niciodatã, și am uitat de "lipsa de pricepere" a antrenorului Hagi, care urma sã fie fãcut "mare" de Eminența Behãitoare de la Palat!
Sper ca Hagi sã se întoarcã la Steaua, dar nu ca antrenor. ªtiu cã sunt idealist, dar vreau sã se întoarcã ca patron sau ca reprezentant al unui nou patron. Imaginați-vã cum ar fi: Hagi, cel care l-a adus pe Becali în poziția de a prelua aceastã minunatã echipã pe care o iubim cu toții, sã fie acela care sã-l scoatã pe Cioban din ecuație. Nu știu ce avere are Hagi comparativ cu Pipereanul, probabil cã nici nu se comparã, probabil cã Hagi nu ar reuși niciodatã sã cumpere Steaua de la Voievod, dar Gicã nu ar trebui sã uite un lucru: numele sãu, Gheorghe Hagi, este o marcã și o garanție pentru orice investitor care ar fi interesat sã preia Steaua. Spunea Gicã Hagi în interviul publicat și aici, pe Steaua.ro: "Acum fac ceea ce face un om fãrã servici. Testez piața.". Gicã, ia testeazã și piața doritorilor sã cumpere un club de renume european și mondial din Europa de Est, România. Exclude însã te rog din start pe potențialii investitori care-și au sediul social în țãrile situate la est de noi!
alexblaja