FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Din nou despre Hagi

fcsteaua.ro15.10.2007 22:02

M-am uitat joia trecutã la meciul Olanda-România, varianta "old-boys". Câțiva dintre cei prezenți pe teren, precum Adrian Ilie, Sabãu, Gicã Craioveanu, numai a "bãieți bãtrâni" n-au arãtat, cred cã ar face fațã cu succes la câteva echipe de Liga 1. Maestrul Lãcã, al cãrui nume a pãrut de la televizor a fi cel mai scandat de cãtre public, a impresionat și el prin dãruirea caracteristicã, care s-a concretizat prin câteva deposedãri spectaculoase ale adversarilor.

Cel mai mult mi-a plãcut însã Gicã Hagi. L-am vãzut din nou pe fotbalistul Hagi, pe jucãtorul Hagi. Am vãzut timp de 90 de minute acel zâmbet al sãu, datorat plãcerii de a juca fotbal. Am uitat pentru 90 de minute de expresia sa permanent încrâncenatã pe care a avut-o cât a stat pe banca Stelei în postura de antrenor. Am vãzut primul gol al sãu, unul superb, de care mulți jucãtori-vedetã de azi de pe la noi nu sunt în stare și am uitat de "neputința" sa de a comunica cu jucãtorii. Am vãzut bijuteria tehnicã de la al doilea gol, pe care aceiași jucãtori-vedetã nu vor fi în stare sã o reproducã niciodatã, și am uitat de "lipsa de pricepere" a antrenorului Hagi, care urma sã fie fãcut "mare" de Eminența Behãitoare de la Palat!

Sper ca Hagi sã se întoarcã la Steaua, dar nu ca antrenor. ªtiu cã sunt idealist, dar vreau sã se întoarcã ca patron sau ca reprezentant al unui nou patron. Imaginați-vã cum ar fi: Hagi, cel care l-a adus pe Becali în poziția de a prelua aceastã minunatã echipã pe care o iubim cu toții, sã fie acela care sã-l scoatã pe Cioban din ecuație. Nu știu ce avere are Hagi comparativ cu Pipereanul, probabil cã nici nu se comparã, probabil cã Hagi nu ar reuși niciodatã sã cumpere Steaua de la Voievod, dar Gicã nu ar trebui sã uite un lucru: numele sãu, Gheorghe Hagi, este o marcã și o garanție pentru orice investitor care ar fi interesat sã preia Steaua. Spunea Gicã Hagi în interviul publicat și aici, pe Steaua.ro: "Acum fac ceea ce face un om fãrã servici. Testez piața.". Gicã, ia testeazã și piața doritorilor sã cumpere un club de renume european și mondial din Europa de Est, România. Exclude însã te rog din start pe potențialii investitori care-și au sediul social în țãrile situate la est de noi!

alexblaja

nucu15.10.2007 22:11

eu chiar am fost la meci.. Laca a fost vedeta primei reprize.. toata peluza ii scanda numele la cate un sprint al "grasunului" :))) sau la intrarea aia prin alunecare asupra unui jucator olandez... iar golurile lui Hagi au fost superbe... multi jucatori de la noi nu stiu sa loveasca bine mingea... dar sa faca ce facea el... ahhhhh Hagi.... MY LOVE :((

danimarcu15.10.2007 22:14

Si pe mine m-a impresionat jocul lui Hagi, nu ma asteptam sa reziste 90 de minute!

Lacatus ,la fel.Am vazut "sarea si piperul" ,asa cum erau cei doi denumiti dupa meciul castigat de Steaua la Sparta Praga cu 5-1,ca pe vremuri,cu o ambitie extraordinara de a castiga,chiar si un meci amical...

Nu o sa mai vedem noi curand jucatori asa de mari in Ghencea ca Lacatus si Hagi!

De-aia ii iubim ,noi astia mai "batrani",asa de mult pe cei doi fosti fotbalisti!

w3bmaster16.10.2007 00:24

Hagi e unicat nu o sa mai avem noi asa fotbalist ar trebui clonat

Lacatus e si el unicat mai ales pentru Steaua da si pentru Romania

Ce a facut Hagi in acest meci "demo" nu fac 99,9% din fotbalisti pro din RO asa ca e grav

Sper ca Ianis Hagi sa urmeze si sa isi depaseasca tatal......

Forza Steaua

rosualbastru16.10.2007 01:58

din pacate, niciodata Romania nu o sa mai aibe jucatori ca Lacatus sau Hagi.

ma intorc din nou in timp si imi aduc aminte cu placere de Steaua copilariei mele, cand Hagi si Lacatus faceau magie in Ghencea.

o sa fiu putin in afara subiectului, dar threadul la care vroiam sa postez este inchis.

s-au scris pe acel thread versurile compuse de un stelist al anilor '80, visul lui Lucescu si mi-am adus aminte cu placere de el. l-am auzit prima data in '89, cu putina vreme inaintea finalei dela Barcelona. eram in clasa a 8-a B, o clasa formata numai si numai din stelisti adevarati, trup si suflet. de fapt in vremea aceea, din cele 4 clase a 8-a, 3 erau clase de stelisti, una singura era dinamovista. rivalitatea mare se vedea si intre meciurile intre clase, incinse in curtea scolii.

am fost coleg la scoala generala din Oradea cu cele 2 fiice ale lui Emeric Jenei, si mandru am fost cand in '86, am inmanat cravata de pionier Cristinei Jenei, fata cea mica a marelui antrenor. Nea Imi, venea rar la Oradea, dar cand era in oras, se oprea la noi in curtea scolii si schimba o pasa cu noi si strigam impreuna Hai Steaua. ce vremuri!!! gardul Scolii Generale Nr 4 din Oradea, azi Oltea Doamna, era comun cu gardul militiei judetene si tot ceea ce vedeau spurcatii dinspre scoala noastra, erau pozele decupate din sportul cu Hagi, Lacatus, Balint. tin minte ca se apropia meciul cu Milan, si figura lui Ruud Gullit(ca era cea mai cunoscuta) era desenata pe toti peretii scolii, doar ca in desenele noastre, olandezul isi privea nasul cu ambii ochi si avea coarne de diavol. diavol a fost si in finala aceea ce ne-a facut pe multi copii asa de tristi, ca n-am mai calcat pe la orele de eductie fizica cu zilele.

si totusi, pe orice site de statistica a fotbalului european, scrie negru pe alb, ca la sfarsitul anului 1989, Steaua a fost cea mai buna echipa din Europa, iar in primele 15 se aflau Dinamo si Craiova, in primele 50 intrau sportul, victoria, ca sa nu mai spun ca FC Bihor era pe 125!!!!!!

fotbalul s-a schimbat, e altceva acum, la fel de frumos, dar mai putin romantic. Steaua mea va ramane Steaua, si voi fi cu ea orice ar fi, pana la moarte. dincolo de moarte e doar Eternitatea, bratele iubitoare ale Lui Dumnezeu in care ma voi arunca si Christos, ce-mi va inmana cununa vietii, asa cum in 1986, i-am inmanat cravata de pionier, Cristinei Jenei!

Cu Steaua Pana La Moarte!

endorama16.10.2007 03:26

da, Hagi a fost un jucator foarte bun. dar ce relevanta are asta? crezi ca va face neaparat o treaba mai buna ca presedinte decat a facut-o ca antrenor?

pai nu va aduceti aminte ce campanie de transferari a facut in iarna in care a fost antrenor la Poli? au cheltuit aia vreo 4 milioane de dolari la sugestia lui Hagi si in afara de Plesan pe care au reusit sa-l vanda la Steaua fiindca a facut 2-3 meciuri bune la inceputul campionatului asta, restul jucatorilor au fost fie cedati gratis la echipele de la care au venit si n-a mai auzit nimeni de ei intre timp, fie stau si acuma si freaca menta pe la bancile de rezerva ale lui Poli sau Poli 2.

Hagi ar trebui sa-si vada de viata lui si sa ne lase pe noi in pace

Cristocea_16.10.2007 07:43

Sincer acum. Eu il vad pe Torje ca noul Hagi.

androsteaua16.10.2007 11:01

Hagi e Hagi -nu mai e nimic de spus

Sincer acum. Eu il vad pe Torje ca noul Hagi.

nu va mai fi nimeni ca Hagi-in niciun caz torje(parerea mea)

st_194716.10.2007 12:06

te vom iubi mereu! :steag_steaua_ro:

BlackFly16.10.2007 16:35

Eminenta Behaitoare...asta chiar mi-a placut

godfather8616.10.2007 16:52

Hagi - Unicul numar 10 al nationalei.

Un monstru ca fotbalist .

Despre Lacatus nic nu mai are rost sa vorbim. Cifrele o fac de la sine.

VA VOM IUBI MEREU!!!!!!!!!!!

Insa nu trebuie acum sa-l vaitam pe Hagi.

Ce i-a facut Becali. Saracaaacul.

Fiti serios.

Hagi a fost un lider un caracter puternic si are si el pacatele lui. Adevarul nu este intotdeauna de partea lui.

Sa nu uitam ce i-a facut lui Piti in 2000.

Acum s-a intors roata.

Si nu cadeti in capcana sa credeti tot ce zice Hagi. Ca intotdeauna adevarul este undeva la mijloc. Nici la Hagi nici la Becali. Credeti ca Becali de prost isi punea toata lumea in cap daca nu avea un motiv intemeiat? Doar asa de drag???

Ganditi cu capul nu cu inima.

Va rog.

brasco16.10.2007 19:17
:steagcruce:forzateaua hai sa nu o mai dam la prosteala.bine ca a plecat.sa fie sanatos.nu am nimic cu cariera lui a fost un jucator EXCELENT dar in materie de antrenorat mai are de invatat.
paraipan_2916.10.2007 21:40

Tot respectul Gica! Priviti ce mai debiteaza oieru pe la tveu. Asta da scursura de om....http://www.gsp.ro/

Reptile1919.10.2007 14:56

Respect Gica un om cu un suflet mare si coloana vertebrala cum rar sunt in Romania!

puiu mordasan21.10.2007 03:20

:steag_steaua_ro: Ai fost,esti si vei fi mereu REGELE inimilor noastre!