FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cine nu are ce cauta in Ghencea???

I.N.Money03.04.2005 12:57

Dupa c am vazut meciu Apulum-Steaua 1-1,p langa faptul k imi este frica pt titlu mi-am dat seama k sunt jucatori c nu au c cauta in Ghencea.Asa k m-am hotarat sa scriu aici sa vad parerile voastre despre cine nu are valoare d Steaua

Motanu D03.04.2005 13:05

Dica, Dinita, P.Marin si Dorinel. Cristea ar trebui sa fie rezerva dar nu avem altul mai bun !!!

Zenga sper sa se trezeasca si sa-si auca aminte ca e anrenor.

Lui Gigi B. n-ai ce sa-i ceri. Dar macvar poate ne scapa de Dica !!!

ADRIAN PACURAR03.04.2005 13:07

P Marin a facut un joc foarte bun azi , e printre putinii care a reusit sa faca amble faze ale jocului si printre putinii care a incercat sa traga la poarta.

horse3703.04.2005 13:26

e prea devreme sa incepem cu asa ceva. daca cu Dica se stie, nu vad insa de ce incepem acum sa ne luam de toti jucatorii. nici pe departe nu vreau eu sa-i apar dar parca sant cam multi pe lista. si eu sant trist ca si voi dar totusi e prea de vreme. vom vedea la meciurile cu rapid si Dinamo.

de acord cu voi la Dica. trebuie sa fie luat in calcul pe banca de rezerve nici decum in primul 11. baiatu-i O absolut. ii recomand un psiholog, poate-l scoate din groapa in care se afunda de la meci la meci.

sorin_77703.04.2005 18:20

Dica, Fl. Dumitru, Dinita

sorin_77703.04.2005 18:23
P Marin a facut un joc foarte bun azi , e printre putinii care a reusit sa faca amble faze ale jocului si printre putinii care a incercat sa traga la poarta.

Asta am spus si eu... A reusit cateva incursiuni bune pe stanga de unde a obtinut si faultul transformat in bara, a blocat bine pe constructia lui Apulum. Eu l-am notat cu cea mai mare nota din lot.

CNCT03.04.2005 20:49

Dica in mod sigur NU are ce cauta la Steaua!

alecs_radoi04.04.2005 05:20

Dica, M.Tudor, E.Baciu, Dinita.

dbd04.04.2005 07:24

sunt destui care nu au ce cauta in templu...in frunte cu Dica...

cristi_m04.04.2005 09:35
Dupa c am vazut meciu Apulum-Steaua 1-1,p langa faptul ca imi este frica pt titlu mi-am dat seama ca sunt jucatori c nu au c cauta in Ghencea.Asa ca m-am hotarat sa scriu aici sa vad parerile voastre despre cine nu are valoare d Steaua

E clar ca in p-ul rand Dica nici la la loturile de juniori nu are ce cauta. Dar cum naiba scapam de el?? In alta ordine de idei nu avem nici un atacant veritabil. Cu apararea nu-mi fac probleme.

armin04.04.2005 09:53

Dinita si P.Marin

gianini04.04.2005 11:28

mai trebuie adusi 2-3 jucatori, iar unii trebuie lasati rezerva cateva meciuri.

dany_wanted04.04.2005 13:21

Eu propun sa facem toti o greva sau ceva de genul asta si la modul serios... ca sa aducem 2 atacanti in Ghencea. Doi atacanti pe care sa ne putem baza si de care sa fim siguri ca marcheaza intr-un meci. Nu te poti baza pe Dinita care rateaza din 3 metri si de la 7 metri trimite peste, pe Cristea care nu este altceva dekat un jucator bazat pe noroc (noroc pe care nu-l mai are) sau pe Dica, jucator care adoarme pe teren. Am putea sa facem un banner mare pe care sa-l afisam pe stadion in galerie la fiecare meci, in care sa solicitam aducerea a 2 atacanti straini.

Propuneti fiecare 2 atacanti si precizati daca sunteti de acord cu propunerea mea. Eu sunt de parere ca in acest moment atacul Stelei este aproape 0 si avem nevoie neaparat de niste atacanti straini.

Propun: Kevin Kurany si Charisteas.

I.N.Money04.04.2005 13:56

Cum crezi tu k pot ajunge Jucatori straini d valoare in Ghencea cand Becali a vrut sa-l cumpere p Mansour doar printr-o manarie cu impresarul lui....cel mai bine este sa cautam un atacant de genu lui Ganea unul care nu are nevoie d multe faze pt a inscrie....

dragos_popa1704.04.2005 16:36

Bilasco de la Arges ar fi un atacant bun. A dat 8 goluri sezonul asta(din 22 cat a dat FC Arges, deci mai bine de 1/3 din golurile pitestenilor), nu e nici batran(24 de ani) si nici scund(1.84m).

Mai lasati-l in pace pe Dica. Omul asta a dat aproape 20 de goluri intr-un an pentru Steaua, desi e mijlocas. Nu a fost cel mai slab cu Apulum, a avut doua ocazii, o bara si a dat o pasa excelenta pentru Cristea, care s-a incurcat in minge. A lipsit mult din joc pentru ca jucat ba ca mijlocas dreapta, ba ca atacant, si a avut mingi foarte putine. Cei mai slabi au fost Cristea(care nici macar nu a apucat sa suteze spre poarta, spre deosebire de Dica) si mijlocasii centrali Paraschiv si Munteanu(ei au fost punctul slab pentru ca nu au urcat deloc cu mingea, au aruncat-o tot timpul in fata unde erau 8 uniristi si 2 stelisti). Si sa revenim la Dica, el are evolutii mai slabe pentru ca e joly-joker-ul Stelei, joaca pe toate posturile, doar unde se simte bine nu(in spatele atacantilor). Cam tot sezonul a jucat mijlocas lateral, iar de la Dica nu vom vedea niciodata nici curse gen Oprita nici centrari gen Dumitru. De la Dica vom vedea intotdeauna devieri si aparitii surprinzatoare in careu. Daca nu credeti luati casetele meciurilor cu Valencia, Villarreal si Apulum si veti vedea ca a reusit cel putin cate 2-3 astfel de executii care au ajutat echipa pe meci, desi a jucat mijlocas lateral. Daca Zenga il va muta, acum cu revenirea lui Dumitru, de pe banda in spatele atacantilor, veti fi placut surprinsi de randamentul lui Dica. Repet, nu va asteptati de la Dica sa tina mingea sau sa construiasca, pentru ca e genul de jucator care da repede drumul la minge. Din pacate, la Steaua nu prea are cu cine sa joace repede, pentru ca Dorinel si Paraschiv intotdeauna incetinesc jocul iar Cristea se impiedica mai mereu de minge cand este sub presiune.

La Alba-Iulia am jucat chiar bine in conditiile in care uniristii au avut 90% din meci cu toti jucatorii in jumatatea proprie. E greu sa obtii victoria in astfel de conditii cand nici nu vrea mingea sa intre(am avut totusi doua bari). E ghinion curat ca in meciurile cu Apulum si Iasi am avut vreo 15 ocazii si am inscris odata iar ei din 3 ocazii au inscris de doua ori.

FANATIK RED-BLUE05.04.2005 15:05

Dica, nu numai ca joaca execrabil, dar macar nu are nici vointa.