FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

România - Olanda

«12»
paraipan_2913.10.2007 18:24

Ba fratilor dupa prima repriza se pare ca suntem varza si Piti e in special de vina. Pai formula asta de start se vrea o asezare ultradefensiva OK, dar a fost cam haos in aparare. Adik vreau sa zic ca am renuntat deliberat la la creatie dar apararea trebuia sa fie sigura si sa aglomereze spatiile dar se pare ca e cam in degringolada. Sper sa schimbe cava in repriza a doua ca-ci asa nu dam gol cu siguranta.

EternalK13.10.2007 18:25
asta caut si eu,nu am gasit.stie cineva vreun link ceva?

1)DownloadTVUplayer ( se vede mai bine ca la SOPcast)

2)click in dreptu meciului cu Olanda "PLAY" din tab-ul TVU

0-0 la pauza, HAI Romania

Dragoshel13.10.2007 18:25

descarcati sopcastu , il instalati si acolo la Channels, gasiti live television from romanian si merge fara vreun alt site sau alte chestii, si se vede bine ;)

raul stelistu13.10.2007 19:00

Goooooooooooooooooooool Goe nu se dezminte.

HAI Steaua si abia dupa Romania

EuroSTELIST13.10.2007 19:20
O sa luam vreo de 3 4 boabe. Abea astept generatia lui Ochirosii si Bicfalvi. La ora acutala avem jucatori de kkt.

Doamne, nu-mi vine sa cred... nu credeam sa asist vreodata la o asemenea oroare! Nu ne-a dat Olanda 3-4 boabe, va vine sa credeti?! Mai mult, i-a batut echipa cu jucatori de <eu unu' cenzurez, nu ca altii>!

Goiane, esti eroul negativ al omului asta! Cred ca si-a iesit din minti cand ai dat gol!

brada13.10.2007 19:22

a inscris numarul 15 DOOORIN Goian

Ogararu a fost vis piti ar trebui sal uiti pe contra Ogararu a demonstrat ca e magic ...

si Ovidiu Petre a fost la inaltime

Banel mai putin... slab

codrea jalnic in rest superb

marica jalnic iar

I.N.Money13.10.2007 19:26

Dupa multi ani nationala ne-a facut bucurosi,"Domnul Goe" ii loveste si pe batavi.

Euro venim !

A fost un meci urat,dar era timpul sa obtinem si noi o victorie dupa o asemenea partida.

Bravo baieti !

Dragoshel13.10.2007 19:28

Vorba lu nea' Money EUrooooo veenniiiiiiiimmmm "asta la vista beibi" :)))

Sa ne traiasca Goian , ne ajuta mereu la greu.

danimarcu13.10.2007 19:32

Bravo baieti,ne-ati adus o mare bucurie!

Dupa mult timp,Nationala ne face sa fim mandri din nou ca suntem romani!

Toti baietii merita felicitari,iar despre stelisti:Goe -magistral,O.Petre-foarte bun,Nicolita bun.

Pacat ca nu a jucat si Dica,dar important este ca a iesit bine!

Hai Romania!

«12»