FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Intr-un tarziu

fcsteaua.ro10.10.2007 10:25

Dupa meciul de la Mioveni, am ales sa nu scriu niciun comentariu. Contrariat de multitudinea mesajelor de nemultumire postate de suporteri am dat un pas inapoi, recunosc - pentru prima data.

Motivul? Personal nu ma tem de critici si nici nu consider ca doar laudele iti pot intari pozitia de redactor al fcsteaua.ro. Totusi, nemultumirea unora - oare cand vor exista si suporteri multumiti? - manifestata vehement m-a determinat sa aleg aceasta atitudine in expectativa, gandind ca poate m-am uitat la un alt meci. In plus, lipsa de educatie a unora impinge de cele mai multe ori la adevarate executii bazate pe formulari violente sau clisee rasuflate, de multe ori nepotrivite in raport cu situatia analizata si chiar mesajul emis de text fapt ce conduce la confuzii.

Reintorcandu-ma la meciul mai sus evidentiat, personal am vazut o continuare a unui mic progres fotbalistic inceput la meciul de acasa cu Vasluiul si continuat cu Arsenalul. Practic, intr-un campionat extrem de disputat, Steaua a reusit sa obtina sase puncte cu doua formatii care i-au smuls patru puncte rivalei Dinamo.

Daca in meciul contra vasluienilor ocaziile nu au fost multe, in prima repriza de la Mioveni, ros albastii au avut trei ocazii clare de gol uitate de comentatorul acelui meci pana la inceputul celei de-a doua. Mai mult, in repriza a doua, meciul a capatat accente hilare, fotbalistii Daciei netrecand de mai mult de trei ori de linia de la centrul terenului. Aceasta a doua parte mi-a adus aminte de partida disputata acasa de catre stelisti in sferturile CCE cu formatia Kuusysi Lahti, campioana Finlandei. In acel meci vitezistii au ratat din orice pozitie, iar norocul finlandezilor a fost unul extraordinar si a trimis multi romani dupa pilule calmante.

Contra formatiei Dacia pentru prima data am vazut patrunderi prin centru, pase scurte, suturi la poarta si o presiune continua la poarta unui adversar care i-a tinut in sah pe cainii dinamovisti acum cateva etape. Pana si Ovidiu Petre - in ciuda eliminarii prostesti si a faptului ca nu se numara printre preferatii mei - mi-a placut.

Sper sa nu fie o falsa alarma, dar Pedrazzini se afla pe un drum bun. Faptul ca in ultimele trei meciuri a alcatuit o formatie ofensiva, ca isi asuma riscuri, ca stelistii au reusit sa-si creeze ocazii mai multe la poarta adversarilor decat o faceau pe timpul lui Oli sau Hagi, sunt tot atatea elemente care ne dau sperante intr-un progres fotbalistic. Ramane de vazut ce va fi, dar important este un singur aspect: acest antrenor italian nu trebuie adulat, nu trebuie aratata dragoste fata de el pentru ca imediat va urma imixtiunea patronului in alcatuirea echipei si a tacticii de joc si implicit o iminenta mazilire.

sadeyes10.10.2007 11:10

Catalin, este evident ca echipa se afla intr-un progres din punct de vedere al jocului prestat. Ingrijorator este faptul ca atunci cand ajung in fata portii in situatii clare de a inscrie in loc sa aleaga solutiile simple le prefera pe cele complicate (au fost cateva la Mioveni, nu retin decat faza lui Croitoru, care in locul unui sut a preferat sa dribleze, si, evident a pierdut). O echipa mare are 3 ocazii si da 3 goluri. In meciul cu o echipa mai puternica, gen Arsenal, daca ai o ocazie trebuie sa inscrii. Daca nu o faci ai toate sansele sa pierzi. Probabil la fel va fi si in dubla mansa cu Sevilla. Personal sper la locul 3 cu o victorie cu 1-0 la Bucuresti cu Slavia

ion1810.10.2007 11:23

Articolul este ca o scrisorica de dragoste, scrisa pe un suport rozaliu si parfumata cu speranta unei revederi, alta decat cea de pana acum. Rezultatele de pana acum confirma faptul ca jocul, greul, a fost dus de aparatori si mijlocasii defensivi si mai mereu criticile i-au vizat direct. Despre faptul ca golurile marcate le poti numara pe degetele unei maini, nu se vorbeste mai nimic. Este evident ca mijlocasii ofensivi cu cei din inaintare vorbesc limbi diferite, ca nu se inteleg, ca nu tin mingea nici 2-3 pase, ca sunt greoi si usor de marcat, nu cauta primirea mingiilor pe pozitii viitoare si nici nu suteaza la poarta din afara careului. Spun la poarta si nu la 5-6 m de poarta. Aici trebuie sa vedem o schimbare in bine. Dar speranta moare ultima. forzateaua

think_again10.10.2007 13:18

Fain articol, nu am ce zice, eu sper sa isi revina Becali si sincer Massimo e un antrenor care stie ce face spre deosebire de Hagi si cred ca Becali nu se va baga in alcatuirea echipei la Massimo, forza Steaua!

bobochyka1710.10.2007 13:33

S-a vazut clar ca Steaua a jucat mai ofensiv decat in alte meciuri, dar pentru faptul ca miovenii au incurcat potaile nu inseamna ca noi, Steaua, trebuie sa ne multumim cu o victorie la limita.

In repriza a2-a nu au miscat, iar noi am fost tot timpul peste ei si totusi am castigat foarte greu.

Stiu ca multi probabil sunt de parere ca n-a vrut sa intre in poata, dar in repriza a2-a careul era plin de stelisti , mingea a trecut pe la toti si totusi nimeni nu a fost in stare sa marcheze. Lucrul asta mi se pare mai mult imprecizie si precipitare in fata portii decat ghinion.

In conditiile in care ei noua nu ne-au pus deloc probleme in a2-a repriza iar noi eram cu foarte multi jucatori in atac fata de alte meciuri (lucru imbucurator dupa parerea mea) trebuia sa facem scor.

LARI10.10.2007 14:14

Am scris inca din acea seara ca mi-a placut nu numai Massimo dar si modul in care au decurs atacurile: devieri cu calcaiul (faza golului egalizator e superba!), demarcari, joc in viteza...

Il Soldatino, nu pricep: de cand o parere diferita inseamna ostracizare??? (evident ca nu ma adresez tie, ci celor care "gandesc" astfel). Suntem aici pentru ca IUBIM Steaua, nu pentru ca avem aceleasi pareri, ce Dumnezeu. Facem un exercitiu de comunicare si de gandire pe site-ul asta, pe marginea Stelei.

Altfel, pacat c-a murit Ceausescu. Ar fi mandru de ce a creat atata timp...

androsteaua10.10.2007 14:59

e adevarat--echipa incepe sa joace bine ,adik sa joace ofensiv. dar totusi ma doare faptul ca in curand o sa vina ciobanul si cu cateva cuvinte aruncate o sa renege munca antrenorului si o sa spuna ca el a adus Steaua la acest nivel---asta e dureros!!

sorinf10.10.2007 17:19

cred ca altele erau parerile dc se termina 1-1

baieti va dati cu ciobanul

scuze din nou

FORZA Steaua

w3bmaster10.10.2007 22:18

Mai avem pana sa aungem cum ne dorim toti ...

Plus cu Mioveniu am crzut ca fac peri albi ..... da decat sa injur ca ne chinuim sa atacam mai bine sa ma stresez ca ratam in prostie