sa fie jandarmi dar nu la peluze.
ca de-aia ies atatea pulaneli.
sa fie jandarmi dar nu la peluze.
ca de-aia ies atatea pulaneli.
totushi ar fi nevoie de cativa...dar sa fie toti stelisti si ar fi o solutie super...
Ce-ați zice sã intrãm pe forumul jandarmeriei de pe site-ul www.pnif.ro sã ne spunem pãrerea despre conflictul dintre ultrași și jandarmi și care ar fi calea amiabilã de soluționare, poate la nivel superior se pot lua niște decizii în acest sens?
buna idee...hai ca am si intrat ... dar tre sa te faci membru si alte chetii....
Pentru forum nu trebuie sã te loghezi. Intri din home page.
am vazut pe urma dar aia fusese prima impresie...
chestia e ca este intr-adevar nevoie de jandarmi pentru ca sunt unii fraieri, unii prosti, care se bat de-aiurea!! se omoara intre ei ca animalele.sa scandeze, sa tipe, sa urle, dar sa se bata in halu asta? tipul asta de suporteri fac nu numai Steaua de rusine , dar ci si celelalte cluburi.
totushi ar fi nevoie de cativa...dar sa fie toti stelisti si ar fi o solutie super...
Acum am vazut asta, scuze de intarziere, bai Dracula, nu stiu de unde le scoti dar esti amuzant rau ma ![]()
dar ce-i de ras ?
Dracula....
Si la dinam0-Rapid?.....Tot stelisti sa fie?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da...de ce nu ? ne ajuta sa-i batem mar !
Mentalitatea romanului...a se vedea la bancul lui Motanu cu "prostia"...
lipseste cu desavarsire de la optiunile de raspuns un NU categoric
A.C.A.B.
Pentre ca nimeni nu concepe un meci fara organele de forta. La mentalitatea noastra, ne-am omora intre noi, mai ales la un derby.