FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

In Memoriam Micutzu Mrc

Katau07.10.2007 12:03

Sunt sigur ca printre suporterii Stelei se afla multi impatimitzi ai curselor de masini,acest film este un omagiu adus unui vechi al curselor din Romania Mihai Banaru aka Micutzu care s-a stins din viatza in urma unei liniutze pe clea plevnei :(

http://uk.youtube.com/watch?v=AqmWNpUpZ5U

Recoba07.10.2007 21:21

acum sincer imi pare rau pentru el si stiu ca ce o sa zic in urm randuri o sa mi pun tot forumul in cap....sa incep prin a zice sincere condoleante...insa mi se pare total o tampenie cat sa insistat pe marginea acestui subiect...destul ca am primit massuri ..la munca erau unii colegi asa de afectati....da a murit un om...un om care mergea cu 180 la ora pe o imp artera bucuresteana...cum sa va zic...180...daca lovea pe cineva ce se mai intampla ?...si e si un zvon cum ca era si intr o cursa...deci...adevaratele tragedii nu sunt astea....si a facut o cu mana lui...adevaratele tragedii nu sunt accidentele la 180 la ora parca pentru o sfidare a tuturol legilor ce guverneaza aceasta tara,...mor soldati in iraq si in afganistan ...care se lupta acolo nu stiu cat pentru patrie dar pentru bani ..pentru familiile lor..si vin in sicrie acasa....si in loc sa tratam cum se cuvine adevaratele tragedii....stam si facem din moartea acestui micutz o mare tragedie cu aspecte eroice...nu am nimic cu el...dar e prea mult caz...el si a ales singur acest destin...in fine..condoleante..

ro_steaua07.10.2007 22:12

sincere condoleante

nu l-am cunoscut personal dar din cate am auzit era "dus"rau cu cursele astea de masini, nu inteleg ce vad acesti vitezomani la asemenea curse ori omoara pe cineva ori mor chiar ei.

politia romana ar trebui sa ia masuri drastice in legatura cu ei,permisele suspendate pe 4-5 ani sau inchisoare de la 4-5 ani pentru vitezomanii astia.

reduceti viteza fratilor

ACUM CINE URMEAZA?

korynna07.10.2007 22:30

Condoleante!Fiecare avem "viciile" noastre.Numai Dumnezeu poate sa-l judece!

@recoba

Moartea oricarei persoane este o tragedie.

JDERUL08.10.2007 05:27

Dumnezeu sa-l ierte !

Moartea este o consecinta a ceea ce traim.

IONUTZ-CIPRIAN08.10.2007 18:22

Viteza dauneaza grav,din cauza ei uitati ce se poate intampla si eu sunt un impatimit,imi place dar o calc cu grija!!Nu-l cunosc pe acest om,dar m-a emotionat intr-un fel toata povestea asta,acuma stau si ma gandesc la prietenii lui la familia pe care o are,DOAMNE FERESTE,asa ca,calcati pedala, dar cu cap!!Odihneasca-se in Pace!!

Katau08.10.2007 19:11
acum sincer imi pare rau pentru el si stiu ca ce o sa zic in urm randuri o sa mi pun tot forumul in cap....sa incep prin a zice sincere condoleante...insa mi se pare total o tampenie cat sa insistat pe marginea acestui subiect...destul ca am primit massuri ..la munca erau unii colegi asa de afectati....da a murit un om...un om care mergea cu 180 la ora pe o imp artera bucuresteana...cum sa va zic...180...daca lovea pe cineva ce se mai intampla ?...si e si un zvon cum ca era si intr o cursa...deci...adevaratele tragedii nu sunt astea....si a facut o cu mana lui...adevaratele tragedii nu sunt accidentele la 180 la ora parca pentru o sfidare a tuturol legilor ce guverneaza aceasta tara,...mor soldati in iraq si in afganistan ...care se lupta acolo nu stiu cat pentru patrie dar pentru bani ..pentru familiile lor..si vin in sicrie acasa....si in loc sa tratam cum se cuvine adevaratele tragedii....stam si facem din moartea acestui micutz o mare tragedie cu aspecte eroice...nu am nimic cu el...dar e prea mult caz...el si a ales singur acest destin...in fine..condoleante..

pei nu e vorba ca se face tragedie,dar a fost unul din pionierii curselor din Romania legale si ilegale,si poate unii dintre noi l`am cunoscut poate` altii nu... si ca un exemplu : si soldatul care pleaca in afganistan dc pleaca?e razboiul lui?e razboiul Romaniei acolo?nu deci tot el isi alege soarta.nu au rost discutiile astea,montajul a fost pus pentru cei care l`au cunoscut si pentru pasionati.