FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Avancronica Dacia Mioveni - Steaua Bucuresti

fcsteaua.ro07.10.2007 03:30

Etapa a X-a a Ligii I programeaza duminica 7 octombrie 2007 meciul Dacia Mioveni - Steaua Bucuresti.

Partida va incepe la ora 20.30 si va fi transmisa in direct de postul de televiziune - Kanal D.

Massimo Pedrazzini nu va putea conta nici pe Nicolita si pe Surdu, in timp ce prezenta lui Goian pe teren se va decide cu putin timp inaintea partidei, in functie de cum se va simti.

"Avem foarte mulți jucãtori importanți accidentați, dar asta ne dã posibilitatea sã introducem fotbaliști proaspeți"

Massimo Pedrazzini - antrenor principal

Tupac Amaru07.10.2007 06:33

Nu joaca Nicolita?

Dar iata, intr-adevar, o veste buna pe saptamana asta!

Cresc sansele sa dam si noi gol!

In poarta adversarului vreau sa zic!

radutheodor07.10.2007 06:44

1. Steaua tre' sa bata azi la Mioveni si cu rezervele si cu Steaua II si cu juniorii, nu conteaaza

2. Gigi Becali e cea mai mare nenorocire a Romaniei, dupa comunism incoace (din pacate ni-l meritam). E clar ca a scapat de toti jucatorii apropiati lui MM, indiferent de valoare: Andrey, Saban, Elton, Thereau, Ochirosii ...

3. Desi Hagi a fost un mare jucator, desi Hagi nu merita sa fie umilit de cioban, desi Hagi este mai sus decat ciobanul, Hagi nu este un bun antrenor si tot nu ar fi bine ca el sa antreneze Steaua. Un bun antrenor se dovedeste acest Dushrin Jr. de la Timisoara

4. Pedrazzini e un om de mare caracter. E foarte potrivit la Steaua acum. Mircea Radulescu e un IMBECIL si un FRUSTRAT

5. Forta Steaua.

radutheodor07.10.2007 06:49
Nu joaca Nicolita?

Dar iata, intr-adevar, o veste buna pe saptamana asta!

Cresc sansele sa dam si noi gol!

In poarta adversarului vreau sa zic!

Nicolita este intotdeauna un jucator bun pentru meciuri cu Dacia Mioveni, U Cluj si Pandurii. Probabil ca o sa joace Badoi in locul lui, P Marin fundas dreapta si Emeghara f stanga. Inca e bine. Numa' sa nu-l vad pe dezmembratu de Croitoru pe teren (defapt o sa-l vedem se pare).

androsteaua07.10.2007 06:58

suntem obligati sa castigam!!!!!!!!!aaa...si era sa uit---Gigi Becali e un oier prost

Astristul07.10.2007 07:52

Nu stiu ce tot aveti cu Banel? Cred ca v-ati uitat prea mult la "Mondenii" :biggrin:

Poate ca Banel nu are calitati tehnice chiar atat de bune, dar baiatul alearga mai mult decat toata echipa la un loc, si zau cand ii vad pe unii ca joaca cu frana de mana trasa... :rolleyes:

Sper sa castigam astazi, dar nu trebuie sa subestimam adversarul, ca sa nu avem surprize! fularsteau2

forzateaua

shack3r07.10.2007 09:22

@kraken

Mi se pare un lucru foarte bun,doar nu vrei sa ne lase meciul . Trebuie sa luptam pentru puncte azi si sunt sigur ca vom castiga

yo_marius_xxx07.10.2007 09:29

Steaua o sa castige lejer la mioveni,chiar daca nu va face scor.....presimt un 2-0 (na ca am ajuns si oracol!! :laugh: )

il_scorpio07.10.2007 10:57

Presimt un joc chinuit si eventual sa dam vreun gol din nimereala...mereu s-a intamplat asa dupa mecirui din Liga.

Macar de n-as avea dreptate...

bad_joke07.10.2007 11:13

Asta da veste buan NU JOACA Nicolita,DOAMNEEE MULTUMESC!!!! e cea ami buan veste primita inainte de un meci al Stelei,poate daca cumva era accidentat sau sa fie suspendat mai multe etape era si mai bine,sincer ma bucur din suflet ca nu joaca,cum mi-a placut de Pedrazzini ca dupa mult,mult timp la tinut pe Dica pe banca,nu pentru ca nu merita primu 11 ci pentru al odihni,pe cand pe vremea lui Oli se juca echipa dupa Dica,el nu avea o motivatie al primu 11,zicea joc nu joc oricum ma baga in teren,din pacate cam asa e si acuma,dar a fost extrem de curajos sa faca mutarea asta,in ochi mei a crescut ca antrenor.

Sa speram ca o sa facem un meci bun si sper din sufelt sa castigam toate cele 3 puncte,problema de infrangere nu se pune,echipele din Romania nu au tupeu s ajoace de la egal la egal cu Steaua,si echipele din Bucuresti,sunt foarte fricoase desi de ceva timp Steaua numai sperie pe nimeni,sa speram ca vor juca cu gandul la onoarae clubului si pentru atatia suporteri stelisti de pretutindeni.

FORZA Steaua! fular-campioniifularsteaua2forzateaua

Nu stiu ce tot aveti cu Banel? Cred ca v-ati uitat prea mult la "Mondenii" :biggrin:

Poate ca Banel nu are calitati tehnice chiar atat de bune, dar baiatul alearga mai mult decat toata echipa la un loc, si zau cand ii vad pe unii ca joaca cu frana de mana trasa... :rolleyes:

Sper sa castigam astazi, dar nu trebuie sa subestimam adversarul, ca sa nu avem surprize! fularsteau2

forzateaua

daca alearga bine si mult nu il face jucator de fotbal,sa se duca frate la atletism,ca pe mine ma distrus de nervi,E PRAF,sincer io cred ca as face fatza mai bine decat el pe flancu drept,si orice jucator de fotbal din Liga a 3 il gasesti s alaerge cu determinare tot meciu,nu de asta avem nevoie,avem nevoie de viteza tehnica si forta pe flancuri,ceva de genu cum era Ochirosii pe stanga,dar la dat si pala

AmuntBoy07.10.2007 11:31

sa vedem cum jucam in atac fara Nicolita

ca eu m-am saturat de el

cypryen2707.10.2007 11:49

bah da voi chiar v-ati indoctrinat cu mondenii :| ce oameni.. noroc ca ati dat voi pasa de gol lui Neaga cu bate borisov... sau ai arat tu tot terenu cu arsenal dupa mingia aia si iai stresat pe mijlocasii si fundasii laterali... doamne si va mai numiti suporteri ai Stelei... ducetiva la Dinamo cu tot cu Oprita Bostina si Zenga... auzi sa fii fericit ca nu joaca Banel... sunteti praf rau

axl2307.10.2007 11:52

Solutia castigarii acestui meci este practicarea unui anti-joc, bagarea fundului in poarta, faultarea si simularea. Daca jucam asa sigur castigam. Mai ales ca arbitrii o sa traga cu noi.

MaFyOzO07.10.2007 12:06

Ce tot aveti cu Nicolita...??? asa repede ati uitat tot ce a facut el pentru Steaua??? in meciul cu UTA nu mai sTiti cine a dat golu???cu Betis cine a dat gol....la nationala cine a dat gol cu slovenia????....sa nu va aud ca vorbiti de Nicolita...mai bine taceti ca vorbiti prosti....si cine vorbeste inseamna ca nu e STELIST cu adevarat...!!!!!!Sper sa bata Steaua....macar cu 2-0....FORZA Steaua!!!!!!!!

Renunta la limbajul gen MiRC. Citeste regulamentul.

lupi07.10.2007 12:17
bah da voi chiar v-ati indoctrinat cu mondenii :| ce oameni.. noroc ca ati dat voi pasa de gol lui Neaga cu bate borisov... sau ai arat tu tot terenu cu arsenal dupa mingia aia si iai stresat pe mijlocasii si fundasii laterali... doamne si va mai numiti suporteri ai Stelei... ducetiva la Dinamo cu tot cu Oprita Bostina si Zenga... auzi sa fii fericit ca nu joaca Banel... sunteti praf rau

bai baiatule...Banel are 2 jocuri...slab si ff slab...in meciurile din Liga joaca slab si in campionat ff slab...

dax4707.10.2007 12:21

Meciul de azi ar trebui sa fie doar unul de antrenament, dar mi-e teama de accidentari si cartonase aiurea. Sper sa dam si noi un gol. Dar cine sa marcheze ? Zapata ?

chris_steaua07.10.2007 13:30

auzi bai u ce ai mah cu Dica? doamne fereste si cu Banel pai Banel alerga mah cat toti jucatorii si Dica are clasa, valoare si tehnica dar mai are si meciuri proaste ceai frate?

ion1807.10.2007 13:59

doua cantitati egale cu a treia.......

Sigur, nici-un meci nu este jucat decat pe teren, dar sa ne facem probleme privind rezultatul cu Miovenii este prea mult. Steaua a fost aproape de Arsenal, daca Steaua este aproape de Mioveni, rezulta logic ca si Miovenii sunt aproape de Arsenal. Aberant! Steaua trebuie sa ramana alaturi de Arsenal si cat mai departe de Mioveni. Alegerea apartine Stelei! forzateauaforzateaua

radutheodor07.10.2007 15:10

Mda, din pacate stateam acum sa ma gandesc: din cauza impotentei noastre de a castiga, am ajuns sa stau sa ma uit sa ma rog sa piarda Vasluiul, Urziceniu, CFR-u, Dinamo ... din pacate toate astea au castigat ... sper sa nu facem noi vreo sarma neplacuta.

Oricum Becali e un distrus. Planul lui e simplu: daca e sa castigam, el va fi un mare strateg si un mare antrenor. Daca vom pierde campionatul, de vina o sa fie Pedrazzini, presa, Liga, Mitica, jucatorii, spectatorii, Sf Anton si nu in ultimul rand, Dumnezeu, ca l-a mintit in vise ... mi-e scarba deja.

dax4707.10.2007 15:37

Bostina le-a castigat meciul javrelor. Steaua sufera tare de tot in atac. Dar becalul e pe baricade - el are intotdeauna dreptate, altii sunt de vina.

Dau de baut toata viata celui care il va indeparta de la Steaua pe becal, oricare ar fi mijloacele abordate.

predatorpulse707.10.2007 15:51

@dax47,nu numai ca le-a castigat meciul Bostina,dar si portarul otelului care a iesit accidentat dupa ce a provocat aiurea penalty,desi avea tot timpul din lume sa ia acea minge.

Tot respectul pentru Otelul,a dominat clar si pe Dinamo si pe Rapid dar i-a mancat portarul in ambele meciuri,otelarii au fost cu 2 clase peste pechinezi care au avut mare noroc astazi.

Bostina mi se pare o pierdere pentru ca i-a intarit pe rivali si mi se mai pare ca e tipul de jucator care poate fi valorificat doar de anumiti antrenori,el a jucat bine cu Zenga si la noi si o face acum si la javre.

Si haideti sa va spun lucrul cu adevarat trist,si anume ca rivalii nostri nu au cine stie ce echipe,nici jocul lor nu e extraordinar dar au cativa jucatori nu f buni,dar tehnici pe alocuri,pe cand noi avem robotei. Momentan pe Steaua o scoate compartimentul defensiv si vreo 2-3 jucatori in fata,insa in rest e mediocritate crunta,noroc ca anumiti jucatori au experienta si astfel mai iesim din situatii grele,insa ne trebuie neaparat niste tehnicitate si viteza la echipa.

Sa speram ca vom castiga diseara dar va fi greu pentru ca echipa lui netoiu va face tot posibilul sa ne incurce. Oricum daca o sa batem azi si in restanta suntem la 3 puncte de CFR.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

ros-albastru4ever07.10.2007 16:39

Cum naiba se face ca rivalii sunt in stare sa faca spectacol si sa inscrie goluri multe in campionat si noi ne chinuim sa marcam un amarat de gol? :sad2: :unsure:

raducj07.10.2007 16:51
Cum naiba se face ca rivalii sunt in stare sa faca spectacol si sa inscrie goluri multe in campionat

pai Dinamo s-a eliberat total de stres, adio Europa, nu mai au nimic de pierdut si-si dau drumul la joc. Am vazut meciul de azi, au fost detasati, au jucat chiar cu placere .si cu putin noroc, au obtinut victoria ( meritata , totusi). La Steaua inca mai e o atmosfera tensionata ... dar, cu timpul 'valoarea' se va impune.

radutheodor07.10.2007 17:00

Bine ca s-a accidentat Lovin si putem in sfarsit sa jucam si noi 4-3-1-2, fara doi inchizatori in teren.

Ocaziile putine veneau din cauza celebrei asezari 4-4-1-1, din care 1 era Dica si celalalt 1 a fost mai mereu un atacant iesit din forma.

Castigam cu 3-1 in seara asta,

ros-albastru4ever07.10.2007 17:05
pai Dinamo s-a eliberat total de stres, adio Europa, nu mai au nimic de pierdut si-si dau drumul la joc. Am vazut meciul de azi, au fost detasati, au jucat chiar cu placere .si cu putin noroc, au obtinut victoria ( meritata , totusi). La Steaua inca mai e o atmosfera tensionata ... dar, cu timpul 'valoarea' se va impune.

problema e ca noi nu jucam cine stie ce in europa dar mai rau e ca nici in campionat nu aveam prea mari realizari...potaile au dat intr-un meci cate goluri am dat noi in 9 :(