Asta da veste buan NU JOACA Nicolita,DOAMNEEE MULTUMESC!!!! e cea ami buan veste primita inainte de un meci al Stelei,poate daca cumva era accidentat sau sa fie suspendat mai multe etape era si mai bine,sincer ma bucur din suflet ca nu joaca,cum mi-a placut de Pedrazzini ca dupa mult,mult timp la tinut pe Dica pe banca,nu pentru ca nu merita primu 11 ci pentru al odihni,pe cand pe vremea lui Oli se juca echipa dupa Dica,el nu avea o motivatie al primu 11,zicea joc nu joc oricum ma baga in teren,din pacate cam asa e si acuma,dar a fost extrem de curajos sa faca mutarea asta,in ochi mei a crescut ca antrenor.
Sa speram ca o sa facem un meci bun si sper din sufelt sa castigam toate cele 3 puncte,problema de infrangere nu se pune,echipele din Romania nu au tupeu s ajoace de la egal la egal cu Steaua,si echipele din Bucuresti,sunt foarte fricoase desi de ceva timp Steaua numai sperie pe nimeni,sa speram ca vor juca cu gandul la onoarae clubului si pentru atatia suporteri stelisti de pretutindeni.
FORZA Steaua! 

Nu stiu ce tot aveti cu Banel? Cred ca v-ati uitat prea mult la "Mondenii" :biggrin:
Poate ca Banel nu are calitati tehnice chiar atat de bune, dar baiatul alearga mai mult decat toata echipa la un loc, si zau cand ii vad pe unii ca joaca cu frana de mana trasa... 
Sper sa castigam astazi, dar nu trebuie sa subestimam adversarul, ca sa nu avem surprize! fularsteau2

daca alearga bine si mult nu il face jucator de fotbal,sa se duca frate la atletism,ca pe mine ma distrus de nervi,E PRAF,sincer io cred ca as face fatza mai bine decat el pe flancu drept,si orice jucator de fotbal din Liga a 3 il gasesti s alaerge cu determinare tot meciu,nu de asta avem nevoie,avem nevoie de viteza tehnica si forta pe flancuri,ceva de genu cum era Ochirosii pe stanga,dar la dat si pala