Respect Andrey Nazario!
Nu merita ce a primit din partea gigbecalului, dar nimeni nu merita asa ceva!
Mai, am o problema! In ultimele 3 zile nu am mai vazut pe la TV sau poate nu m-am uitat eu foarte atent, figura legendarului banos, gigibecalu!
Si stiti ce am simtit???? OXIGEN! Bai, chiar simt ca respir cand nu mai vad delirul gigibecalului!
Hai sa va spun niste chestii stiute de mai toti!
Stiti de ce a plecat Elton de la Steaua??? Pe langa varianta ca era muuuulllllllttttt mai apreciat si iubit decat gigibecalu (vezi aici expresia lui: "Pai, a ajuns publicul sa faca echipa la Steaua si sa ceara jucatori in teren???) (aici ne-am bagat peste el si Oliraiu anul trecut, cand ii ceream pe Elton si Dica in teren, si asta nu ii convine deloc), mai este o varianta:
Anumiti jucatori sunt ceruti in teren de anumite persoane din anturajul gigbecalului (vezi Mitica Ligosu cu Lovin, Baciu(mai putin), Piti "la cheremu' lu' Mutu" cu Ovi "Ceas" Petrisor si altu cu Radoi fundas, etc)! Si stiti de ce??? Pentru ca daca joaca pot fi vanduti pe sume bune si anumite "codite, a se citi "comisioane"" apartin chiar celor in cauza si vor sa-si incaseze oamenii banii!
De ce credeti ca alde Elton a fost vandut??? Era mic?? OK! Dar stia cu mingea, ca nimeni in Romania! NU! NU a fost vandut pentru ca era mic, ci pentru ca ocupa locul unui Lovinel sau Ovidel! ETE DE AIA!
Cred totodata ca Mititititititca Ligosu' are codita si la transferul lui Goian! Plus ca omul a spus clar ca Golanski este sub multi fundasi dreapta din Romania (cam de ce credeti ca nu e bun Golanski in primul 11??? Din cauza unei partide de table dintr-un palat al gigibecalului)
Plus ca mai e Virgilusbecalus zis "Varul", plus ca mai e "Hrebe" pe filiera politica, plus alti trepadusi care vor pe unul in echipa sau afara!
Vedeti acum cum e facuta echipa la Steaua???? E o caracatita! Fiecare dintre atarnatorii astia crede ca stie fotbal, iar unii il lucreaza pe gigibecalul, pentru ca e PROST si pentru ca se poate!
Problema grava este ca sufera Steaua si NOI! Pe toti astia, inclusiv pe gigibecal, ii doare! Nu in palarie sau in cot! Ci direct in fund!
Ce facem??? Abandonam lupta?? Ca nu e bine sa-i bagam bani gigibecalului in buzunar???
Chiar suntem lasi?? Chiar lasam echipa, clubul la greu si umplem stadionul numai la BINE????
Asta inseamna sa fii stelist??
Nu cred! Eu zic asa! De-ai DRACU' sa ne platim biletele si 90 de minute sa injuram gigibecalul in continuu, asa cum a fost cu Ceahlaul, anul trecut! Mai tineti minte ce frica i se citea in ochi?? Privirea aia arata a frica totala! Chiar credeti ca daca l-am injura non-stop, 90 de minute, 2 meciuri, ar mai veni la stadion??? Eu zic ca nu!
Sau macar sa venim cu esarfe, batiste, carpe ALBE si sa le fluturam in semn de protest!
CEVA trebuie sa facem, ca nu se mai poate!
Dar, acum, daca unii au fost platiti cu bani grei sau li s-a dat bilete de Liga Campionilor sa inchida gura, asta e altceva!
O sa fie liniste la suprafata! Insa sub aceasta liniste va clocoti si fierbe puroiul din ce in ce mai tare, si atunci cand va pocni, va fi ori prapad, ori prea tarziu!
TOTUL DEPINDE DOAR DE NOI!
FORZZA Steaua! MEREU ROS-ALBASTRU!