FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Andrey, razboi total cu Becali (ProSport)!

fcsteaua.ro06.10.2007 17:54

Portarul brazilian Andrey Nazario, care tocmai și-a reziliat contractul cu Steaua, se grãbește sã plece din România dupã tot ce a vãzut în Ghencea.

Alungat de patronul Gigi Becali la echipa a doua a clubului, imediat dupã plecarea lui Mihai Stoica, Andrey a declarat pentru Antena 1, într-un interviu incendiar, cã a fost batjocorit de finanțator și n-a fost plãtit timp de trei luni.

Dupã ce și-a încheiat înțelegerea cu Steaua, pe cale amiabilã, și a primit contractul pe un an de zile, brazilianul s-a "descãrcat", la fel ca Hagi în conferința de plecare.

"Nu știu, dacã va ajunge președinte, dar nu cred, pentru cã toți știu cine este, ce se va alege de România? Va fi rãzboi tot timpul! O persoanã care pretinde cã are aâta religie, atâția sfinți pe pereți, în casã și face asta, ce religie are? În Biblia mea se spune cã trebuie sã ai respect pentru toti!", a spus Andrey despre Becali.

Atacul brazilianului a continuat, spunând cã latifundiarul nu știe nimic despre fotbal: "ªtie, da! ªtie cum sã dea suporterii afarã, asta știe bine! Din ce știu eu, nu sunt din România, Hagi este nepotul lui, al lui Becali, nu? Este rudã, prieten... Dacã îi faci asta unui prieten, eu la ce sã mã aștept?"

Andrey Nazario a mai spus cã la el în Brazilia, Steaua și-a creat o imagine foarte proastã din cauza patronului și niciun jucãtor din țara lui Ronaldinho nu mai vrea sã vinã în Ghencea.

yo_marius_xxx06.10.2007 17:59

mare dreptate are Andrey!!! chiar daca nu are valoarea care sa-l tina la Steaua nu asa se procedeaza la un club civilizat!!

iar in legatura cu ultima afirmatie ,nu cred ca oricum se inghesuiau brazilienii sa vina la Steaua! :biggrin:

costy_k1_G.06.10.2007 18:06

Waw...nu-l credeam pe Andrey sa vorbeasca asa...bravo lui...Jiji i-a stricat imaginea la fel si pe a lui Elton...ce sa-i faci ...cioban prost.

Alexica06.10.2007 18:08

Imi pare rau de Andrey pentru ca el nu a gresit cu nimik.E si normal sa nu mai vina nici un brazilian la Steaua dupa ce au patit Elton si Andrey.Cum sa mai vina vreun jucator atata timp cat avem un finantator ca Becali care aduce jucatori cu Surle si trambite si apoi in inlatura si ii scoate pe usa din dos.

Sa speram ca vor fi si zile mai bune pentru Steaua.

Cu Steaua oriunde si oricand.

dr.adrian906.10.2007 18:22
Nici eu n-as veni la Steaua pentru toata lumea asta. nu mi-as face de lucru cu Becali
steaua_cristina06.10.2007 18:35

jos cu Becali nu il mai suport de ducm de rapa cu el finantator la Steaua

STEAU@4ever06.10.2007 20:20

Eu zic ca Andrey merita o a doua sansa pentru ca este un portar tanar. Ciobanul asta si-a batut joc de Andrey si de Elton si vad ca incepe sa-l umilesca si pe Golanski. In felul acesta, nu va mai veni nici un jucator strain la Steaua.

maturu06.10.2007 21:01

Hagi, Andrey, Elton, Thereau, sunt doar cativa din lista celor batjocoriti de Beehait. Vor mai urma si altii. Nu uitati ca analfabetul nostru nu are limita si nici creier (creier are doar pentru facut $). Ne ramane decat sa asteptam finalul...poate ca inaintea alegerilor "vinde" clubul la vreun nepot...

alexmk1706.10.2007 21:27

Respect Andrey Nazario!

Nu merita ce a primit din partea gigbecalului, dar nimeni nu merita asa ceva!

Mai, am o problema! In ultimele 3 zile nu am mai vazut pe la TV sau poate nu m-am uitat eu foarte atent, figura legendarului banos, gigibecalu!

Si stiti ce am simtit???? OXIGEN! Bai, chiar simt ca respir cand nu mai vad delirul gigibecalului!

Hai sa va spun niste chestii stiute de mai toti!

Stiti de ce a plecat Elton de la Steaua??? Pe langa varianta ca era muuuulllllllttttt mai apreciat si iubit decat gigibecalu (vezi aici expresia lui: "Pai, a ajuns publicul sa faca echipa la Steaua si sa ceara jucatori in teren???) (aici ne-am bagat peste el si Oliraiu anul trecut, cand ii ceream pe Elton si Dica in teren, si asta nu ii convine deloc), mai este o varianta:

Anumiti jucatori sunt ceruti in teren de anumite persoane din anturajul gigbecalului (vezi Mitica Ligosu cu Lovin, Baciu(mai putin), Piti "la cheremu' lu' Mutu" cu Ovi "Ceas" Petrisor si altu cu Radoi fundas, etc)! Si stiti de ce??? Pentru ca daca joaca pot fi vanduti pe sume bune si anumite "codite, a se citi "comisioane"" apartin chiar celor in cauza si vor sa-si incaseze oamenii banii!

De ce credeti ca alde Elton a fost vandut??? Era mic?? OK! Dar stia cu mingea, ca nimeni in Romania! NU! NU a fost vandut pentru ca era mic, ci pentru ca ocupa locul unui Lovinel sau Ovidel! ETE DE AIA!

Cred totodata ca Mititititititca Ligosu' are codita si la transferul lui Goian! Plus ca omul a spus clar ca Golanski este sub multi fundasi dreapta din Romania (cam de ce credeti ca nu e bun Golanski in primul 11??? Din cauza unei partide de table dintr-un palat al gigibecalului)

Plus ca mai e Virgilusbecalus zis "Varul", plus ca mai e "Hrebe" pe filiera politica, plus alti trepadusi care vor pe unul in echipa sau afara!

Vedeti acum cum e facuta echipa la Steaua???? E o caracatita! Fiecare dintre atarnatorii astia crede ca stie fotbal, iar unii il lucreaza pe gigibecalul, pentru ca e PROST si pentru ca se poate!

Problema grava este ca sufera Steaua si NOI! Pe toti astia, inclusiv pe gigibecal, ii doare! Nu in palarie sau in cot! Ci direct in fund!

Ce facem??? Abandonam lupta?? Ca nu e bine sa-i bagam bani gigibecalului in buzunar???

Chiar suntem lasi?? Chiar lasam echipa, clubul la greu si umplem stadionul numai la BINE????

Asta inseamna sa fii stelist??

Nu cred! Eu zic asa! De-ai DRACU' sa ne platim biletele si 90 de minute sa injuram gigibecalul in continuu, asa cum a fost cu Ceahlaul, anul trecut! Mai tineti minte ce frica i se citea in ochi?? Privirea aia arata a frica totala! Chiar credeti ca daca l-am injura non-stop, 90 de minute, 2 meciuri, ar mai veni la stadion??? Eu zic ca nu!

Sau macar sa venim cu esarfe, batiste, carpe ALBE si sa le fluturam in semn de protest!

CEVA trebuie sa facem, ca nu se mai poate!

Dar, acum, daca unii au fost platiti cu bani grei sau li s-a dat bilete de Liga Campionilor sa inchida gura, asta e altceva!

O sa fie liniste la suprafata! Insa sub aceasta liniste va clocoti si fierbe puroiul din ce in ce mai tare, si atunci cand va pocni, va fi ori prapad, ori prea tarziu!

TOTUL DEPINDE DOAR DE NOI!

FORZZA Steaua! MEREU ROS-ALBASTRU!

axl2306.10.2007 21:33

Incep, din ce in ce mai mult, sa-l asociez pe Becali cu icoanele alea care se vindeau odata prin IDM, tridimensionale, argintio-aurii, cu sclipici si leduri.

Astristul06.10.2007 22:07

Respectele mele Andrey. Nu a folosit cuvinte jignitoare, dar i-a predat o lectie de comportament ciobanului.

Elton, Thereau, Hagi, Andrey. Toti au ajuns bataia de joc a unui om de toata jena, care se mai si viseaza Presedintele Romaniei! :rolleyes:

forzateaua

grizzly06.10.2007 22:13

eu raman la parerea ca Andrey era o solutie. sigur, il avem pe zapata, dar Andrey este peste toti restul de portari ai Stelei. pacat de el. de Cezar ce se mai aude? si ala mic o sa fie un portar de mare viitor.

@ axl, e superb ce ai zis. ai cea mai mare dreptate, exact asa e gen. oaie.

w3bmaster07.10.2007 01:47

Problema de la Steaua

E o problema NATIONALA

suntem condusi de incompetenti ...... si de parveniti si oameni care "lucreaza" pentru ei

Vina e toat a noastra a tuturor pentru ca ori sunt prea multi prosti care "cred in prea iubiti nostri conducatori" ori unupt un pumb de bani se lasa cumparati

In fine dictatori cu armate intregi au cazut dea Lungu istotrie de ce nu ar cade Jihi si bodyguarzi lui ca doar nu are o Armata ......

ion1807.10.2007 04:13

Din nefericire Andrey are mare dreptate. Este incorect ca imaginea Stelei sa fie confundata cu imaginea finantatorului, tot asa de incorect cum imaginea tarii este data in strainatate de tiganii din Romania. Ca nu se pricepe la fotbal este clar, dar nu se pricepe nici la afaceri. Un produs, de asta data jucatorul de fotbal, are o perioada de crestere, in care este putin cunoscut, dar promite, o perioada de stagnare in care incepe sa fie cunoscut, si o perioada de declin, in care este cunoscut pentru rezultatele anterioare, dar randamentul este scazut din cauza uzurii fizice si morale. Si finantatorul merge constant pe achizitionarea celor din ultima categorie, indepartandu-i pe cei care sunt in crestere. Cam asta se intampla in fotbalul nostru din pacate si rezultatele se vad.

onlySteaua07.10.2007 10:33

Ma bucur ca Andrey a spus lucrurilor pe nume si sunt dezamagit ca restul jucatorilor (intr-un fel de inteles) nu au curajul sa o faca.

Bafta multa Andrey! ....si te rog, nu asocia numele Stelei cu cel al porcului asta! Steaua e Steaua, ciobanul e doar definitia rahatului.

st_194707.10.2007 16:48

Andrey=baiat finutz,cu mult bun simt

Deliric107.10.2007 20:01

@st_1947

Corect ,dar ce sa faci cu cibanu de Jiji care si-a batut joc de bietu om , poate ca nu erea de Steaua dar ...nici sa-ti bati joc de jucator .Cat depre partea ca Jiji ar ajunge presedintele Romaniei (nare nici o sansa ) Andrey are dreptate ar fi razboi in tara asta ... :unsure:

CaTaLiNsm StElIsTu09.10.2007 03:08

Lectie de caracter predata ciobanului.....acuma binenteles ca nu ma astept eu ca un cioban sa invete ceva din asta sau"sa se simta",dar macar dovedeste o data in+ca e un om de nimic care fara bani acum ar pastorii prin Munti batandu-si capul doar cum e acum cu noua lege(asta a europenilor)cu trashumanta...Cand acest om va disparea omenirea va face un salt,in acea zi,cu 50de ani inainte.