FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Nu pot trai fara fotbal" (ProSport)!

fcsteaua.ro05.10.2007 15:03

Vorbele sunt greu de smuls de la Sorin Ghionea. Mai ales de când este accidentat, acolo, în exilul de la Bologna, fotbalistul Stelei s-a izolat si mai mult, preferând sa-si suporte suferinta în tacere. Este la curent cu evolutiile Stelei, îi este dor de casa si l-a durut foarte mult când s-a spus ca ar fi la un pas sa se lase de fotbal.

Sorin, este adevarat ca trebuie sa mai stai o luna la Bologna?

Nimeni nu stie asta, nici chiar eu, sincer. Cert este ca mai am de stat, dar nu stiu cât.

Medicii ce spun?

Nimeni nu poate avansa un termen fix. Organismul uman nu e matematica, nu e facut din cifre, oricând situatia se poate schimba.

Dar recuperarea cum merge?

Din punctul meu de vedere, foarte bine. Fac zilnic tratament, urmez un program strict, sper sa îmi revin cât mai repede.

Ce era cu lasatul de fotbal?

Pai asta eu ar trebui sa va întreb pe voi, ziaristii. Nu stiu cine a nascocit tâmpenia asta, este o mare prostie, cum sa ma las?

Am înteles, deci nici vorba sa pui capat carierei, nu?

Categoric, nu! Fotbalul este viata mea, nu concep sa traiesc fara fotbal.

Traversezi greu perioada asta?

Fireste ca nu e usor. Dar sunt calit, am trecut eu si peste o hepatita, tineti minte... Iar apoi, au revenit atâtia, dupa accidentari mai grave, sau pauze mult mai lungi, nu? Balan a stat doi ani si a revenit.

Dar cum îti explici ce ti se întâmpla?

Sa tinem cont ca în ultimii trei ani am jucat absolut tot, fara pauza. Si campionat, si Liga Campionilor, si UEFA, si echipa nationala. Tot. Poate si uzura asta si-a pus amprenta, nu? Iar daca va uitati, si colegii mei, Dica sau Mirel ori Goian, au avut probleme, si ei fiind jucatori care au fost folositi în toate meciurile.

Urmaresti jocurile Stelei?

Da, fireste, mi-am pus antena satelit ca sa fiu la curent cu ce se întâmpla acasa. Sper sa nu mai stau însa mult timp pe aici si sa revin cât mai repede. Asta este viata, sunt si perioade grele, ai nevoie si de noroc.

Iti este dor de casa?

Fireste. Dar ma alina gândul ca cei apropiati sunt alaturi de mine, ca am sustinerea celor din tara si de la echipa. Si mai ales a lui nea Gigi, care m-a încurajat mereu.

222 de zile au trecut de când Ghionea a evoluat pentru ultima oara într-un meci oficial, internationalul Stelei accidentându-se în jocul cu UTA, din returul campionatului trecut 9 meciuri a jucat fundasul Sorin Ghionea pentru echipa nationala a României, nereusind sa înscrie vreun gol40 de partide a jucat Sorin Ghionea pentru Steaua în cupele europene, marcând doar o data, în victoria de la Kiev cu 4-1

50 de mii de euro a primit Ghionea pentru calificarea Stelei în grupele Ligii Campionilor, chiar daca nu a jucat vreun minut în tururile preliminare

costy_k1_G.05.10.2007 15:20

Pentru Sorin:

Iti urez sa fii tare si sa revii in Forza in fotbalul romanesc.

Visezi o viata sa joci in Liga Campionilor si cand ai ocazia te lasa picioarele...stiu ce simti dar capul sus si amintesteti mereu de meciul de la Kiev!!!

steauafan05.10.2007 15:37

Din pacate Rada joaca foarte bine si formeaza un cuplu excelent cu Goian (si mai nou Baciu), asa ca Ghionea va trebui sa lupte serios pentru locul de titular. Asta daca nu se baga ciobanu, se stie ca nu-l are la inima pe Rada.

Succes Ghionea, insanatosire grabnica!

il_scorpio05.10.2007 15:41

Sper sa revina cat mai repede si poate om avea si noi vreodata tot lotul valid...dar nu cred ca o sa traiesc fericirea asta vreodata!

c.ronaldo1705.10.2007 15:43
Din pacate Rada joaca foarte bine

Bro, wtf?

shack3r05.10.2007 16:24
Din pacate Rada joaca foarte bine si formeaza un cuplu excelent cu Goian (si mai nou Baciu), asa ca Ghionea va trebui sa lupte serios pentru locul de titular. Asta daca nu se baga ciobanu, se stie ca nu-l are la inima pe Rada.

Succes Ghionea, insanatosire grabnica!

Eu cred ca e un lucru foarte bun ca avem 4-5 fundasi centrali valorosi,pentru ca astfel trebuie sa se lupte 2 pe un post ,se creeaza concurenta care numai "pacatoasa" nu e . Mai gandeste-te o data

Joga Bonito05.10.2007 17:45

Sorine BAFTA MAXIMA!!!

Iti simtim lipsa din compartimentul defensiv, eleganta ta din deposedari si mai ales siguranta pe care o aduci in vestiar si pe teren.

Sper sa prinzi pregatirea de iarna! Sanatate.

Deliric105.10.2007 22:49

Unu din cei mai buni jucatori ai Stelei (dupa parerea mea cel mai bun fundasi central pe care il are Steaua) sper sa se refaca cat mai repede .

steauafan06.10.2007 03:20
Bro, wtf?

Din pacate pentru Ghionea I mean, altminteri e chiar bine ca Rada joaca cum joaca. De fapt cred ca e cel mai util transfer dupa Zapata. Aaa, si Plesan dar din pacate l-am pierdut repede si stim cu totii ca e greu sa revii la forma de dinainte de accidentare (valabil si pentru Sorin).

Cheers bro!

vasilestelistul06.10.2007 10:29

te asteptam sa revii cat mai repede pe teren ,avem nevoie de tine

FORZA Steaua!!!!!!!!!!!! forzateaua

w3bmaster06.10.2007 14:02

Sper sa vrevina totusi G+G formeaza un cuplu redutabil in europa de fundasi centrali ....

Alexica06.10.2007 14:07

Sper sa revina cat mai repede si sa formeze din nou G&G apararea de aur a Stelei.Un lucru bun facut de Becali(de mult nu a mai facut unul)ia dat 50.000 de euro........Ii merita din plin.

Cu fularsteaua2 oriunde si oricand.

fular-campionii suntem noi.