FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

La Mioveni doar cu bilete din Bucuresti !

fcsteaua.ro05.10.2007 12:00

Pentru meciul de Duminica, 7 Octombrie, pe care Steaua il va disputa la Mioveni, nu se vor vinde bilete in ziua meciului.

Suporterii Stelei sunt rugati, daca doresc sa participe la acest meci sa-si procure biletele de la Bucuresti prin reprezentanii celor doua peluze, altfel nu vor avea putea intra la meci.

Deoarece capacitatea stadionului echipei Dacia este foarte mica, gazdele au avertizat ca situatia de la Urziceni, cand numarul de suporterii Stelisti a putut depasi numarul de bilete alocate nu se va mai repeta.

Razvypitesti05.10.2007 13:59
Pentru meciul de Duminica, 7 Octombrie, pe care Steaua il va disputa la Mioveni, nu se vor vinde bilete in ziua meciului.

Suporterii Stelei sunt rugati, daca doresc sa participe la acest meci sa-si procure biletele de la Bucuresti prin reprezentanii celor doua peluze, altfel nu vor avea putea intra la meci.

/>

Deoarece capacitatea stadionului echipei Dacia este foarte mica, gazdele au avertizat ca situatia de la Urziceni, cand numarul de suporterii Stelisti a putut depasi numarul de bilete alocate nu se va mai repeta.

/>

Doamne ce oameni cretini sunt pe lumea asta, eu sunt din Pitești și am cumpãrat bilete pentru meci, cum dracu sã nu pot intra, am luat biletele de la mioveni. Cine dracu a mai scos chestia asta, numai dobitoci de oameni. UN RAHAT. Cine dracu îmi cumpãrã mie bilet de la bucurești???. Asta trebuia s-o spuneți de acum 5 zile ca sã nu mai mãi duc la mioveni sã cumpãr 3 bilete. Acum mã [...] pe ele...și pe..... Eu am cumpãrat biletele de miercuri...ce fac cu ele????????????????????..mã [...] pe ele și le dau foc....

Editat de moderatori!

danimarcu05.10.2007 14:30

Te-ai aprins degeaba...

Mai bine citeste din nou anuntul,si poate te prinzi...

Se refera la stelistii din Bucuresti care merg la Mioveni in ziua meciului...

Iti recomand sa nu te p*si pe bilete,mai bine foloseste-le ca sa intri cu ele la meci! :wink:

Razvypitesti05.10.2007 16:28

@danimarcu

Pai le folosesc sa intru la meci, dar vreau in sectorul Stelei, in galerie