FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A Studiat Cineva?

ion1805.10.2007 04:41

Nu este normal ca dupa numai cateva etape din campionat, in pragul unor meciuri importante, 5-6 jucatori de baza din principalele echipe sa fie indisponibili din cauza accidentarilor.

Sunt doua aspecte importante:

- Lipsa unei pregatiri fizice, atletice, a incalzirii corepunzatoare la inceperea antrenamentelor si a meciurilor; ce calitati trebuie sa aiba jucatorii?

- Tehnica indoielnica a unor jucatori, lipsa educatiei pentru sport si de respect pentru adversar, fapt care corelat cu presiunile facute de conducerile cluburilor, conduce la atacuri grosolane si accidentari.

Consider ca este un subiect interesant, care merita discutat.

-=Danny=-06.10.2007 13:29

Io zic ca jucatorilor le convine sa se accidenteze , pentru ca sant platiti si nu facc nimic ...... parerea mea !!!

axl2306.10.2007 15:34

Pai ce, mai Danny, tu crezi ca e ca la scoala?

-=Danny=-06.10.2007 15:39

Nu stiu , ca nu mi-a explicat pana acum nimeni chestia asta .......... poate imi explici tu ... :biggrin:

Aoleu, Danny, o sa ajungi tu moderator cand o sa iei BAC-ul cu 10 la romana. Hai, 9,50.

stelist_4_ever9006.10.2007 17:46

Danny imi place cum gandesti =))))))=))) :P

P.S Glumeam :D

razvan_stelist200712.10.2007 14:31

eu cred ca preparatorul fizic al echipei nu este prea bun.jucatorii nu fac o incalzire si un antrenament fizic bun,risca sa isi rupa vreun mushi,vreun tendon.totusi ar trebui sa incerce si ei sa se mai fereasca de accidentari...de exemplu ce cauta Dica sa joace cu echipa a 2a a sienei?trebuia sa fie bagate rezervele,sa fie un simplu meci de antrenament pentru rezerve.dar noi chiar si cu jucatori accidentati mergem inainte si luam titlul si cupa :steag_steaua_ro:

cozmin19.10.2007 11:32

Sa vina ionel colonelu de la gunoieri..el a fost si cu Olaroiu si cu Zenga si acum cu bergodi..pacat ca n-a ajuns inca la Steaua.A fost profesorul meu de sport in generala si antrenor la fotbal..stie meserie..si daca stau sa ma gandesc echipele la care a fost..FC National..Cluj..rapid..n-au avut probleme medicale

-=Danny=-19.10.2007 20:40

Nu cred ca un fost prof de sport ar fii bun ca preparator fizic la Steaua , ca ii rupe pe jucatori , la propriu ( mai ales pe putoarea de Dica ) . Dar daca tu zici ca se obisnuiesc jucatorii cu el , eu zic ca esti mult prea optimist . Noi ne dorim multe de la Steaua , dar conducerea lasa de dorit ....

kets23.10.2007 19:45
eu cred ca preparatorul fizic al echipei nu este prea bun.jucatorii nu fac o incalzire si un antrenament fizic bun,risca sa isi rupa vreun mushi,vreun tendon.totusi ar trebui sa incerce si ei sa se mai fereasca de accidentari...de exemplu ce cauta Dica sa joace cu echipa a 2a a sienei?trebuia sa fie bagate rezervele,sa fie un simplu meci de antrenament pentru rezerve.dar noi chiar si cu jucatori accidentati mergem inainte si luam titlul si cupa :steag_steaua_ro:

la anul